maciucha 11 638 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 przestańcie kupować te oficjal pady od nintendo dużo lepsze są 8bitdo sn30 pro+ od pana czezkiego (działa ze switchem, pc, androidem, ps3) najlepszy padzik na jakim w życiu grałem (z zaznaczeniem że na elite controllerze od xone nie grałem) bestia nie kontroler, a tylko 199zł 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Sorry byczku, faktycznie. Striggerowałem się bo ostatnio kumplowi polecałem tego sn30 pro+ a i tak przepłacił za nintendowskiego Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 @maciuchaNie chcę Dawidowi zabierać pieniędzy ale taniej byś wyrwał na alliexpress, jeszcze dorzucają breloczki w gratisie, pokrowiec czy grip do telefonu. Btw on faktycznie działa z PS3? Chyba będę musiał wygrzebać sprzęt. Kiedyś próbowałem sparować ale starszy model, rzekomo któryś update usunął tą możliwość. Nie wiem jak z serią pro+ @spriteUżywki na allegro tylko widziałem ale 3 dychy dałem, stan igła. Trochę większe to od A4 24cm x 31cm i 208 stron. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: @maciuchaNie chcę Dawidowi zabierać pieniędzy ale taniej byś wyrwał na alliexpress, jeszcze dorzucają breloczki w gratisie, pokrowiec czy grip do telefonu. Btw on faktycznie działa z PS3? Chyba będę musiał wygrzebać sprzęt. Kiedyś próbowałem sparować ale starszy model, rzekomo któryś update usunął tą możliwość. Nie wiem jak z serią pro+ No może bym i wyrwał taniej, wiadomo że on to importuje a nie wytwarza więc zarobić musi. Aczkolwiek jeśli komuś nie chce się chce czekać miesiąca to polecam dostawę w 24h od pana czezkiego Z PS3 jak najbardziej działa tylko trzeba parować za każdym razem (mam, sprawdzałem). 2 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 A poza tym je.bać ten chiński rynek wpiz.du a jak już mają zarobic to niech Dave też grosza złapie. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Nawet nie chodzi o chiński rynek tylko na alli jest ich oficjalny kanał sprzedaży. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 @Dr.Czekolada Bez tej książki to nie polecam halo 4. Najlepiej przejść grę i przeczytać potem rozdział o tej grze czyli co było przed i skąd się wzięło. Chujowe tłumaczenie ale imo dużo wnosi do halo robionych przez 343i. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. okens 541 Opublikowano 21 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Realny swiat sie wali wiec czas uciekac w ten wirtualny. Po genialnym Bteath of the wild ukonczonym z synkkem czas na AC Edytowane 21 grudnia 2020 przez okens 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 grudnia 2020 Trzy najlepsze immersive sim'y ostatnich lat prosto od Arkane Wszystkie mnie ominęły więc grzechem nie byłoby by kupić ich wszystkich w jednym pakiecie. Do tego dwa klasyki na PS3 w cenie paczki fajek 13 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Kiedy za porażkę roku nie płacisz ani grosza i jesteś zadowolony (czy na pewno?), kiedy Szanowny Pan @Kmiot robi Ci prezent (czy na pewno?) na święta: Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Nie no, gruby jeszcze chciał plusy za grę, którą dostał za darmo xD 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 DOBRZE ŻE ODKRYŁEŚ TEN SPISEK MORDO BO JESZCZE DOSTAŁBYM PLUSA ZA DARMO I CO BY TO BYŁO! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Masz minusa za tych, których skrzywdziłeś w temacie cyberka. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 To jest dopiero początek krzywdzenia Cyberakolitów, będzie się działo. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Chłopaki nie ma co się wyzywać przed świętami bożego narodzenia! Cytuj
Boomcio 4 053 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 W końcu jest podwójnym zwycięzcą. Kupił na premierę, ograł, zwrócił, odzyskał kasę. Teraz znowu dostał. Znowy odzyska kasę... Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 Ale co. Nie wiem, może mnie coś ominęło, jakiś istotny wątek, bo nie śledzę forumowego tematu Cyberpunka (mam z grubsza wyjebane na tę grę, kiedyś się ogra, jak każdego Assassyna), więc odniosę się tylko do tego, co tu widzę, ok? Gra zmieniła właściciela i to od niego zależy co z nią zrobi. Ja tylko apelowałem, by uczestnicy brali grę na własny użytek, a nie z myślą spieniężenia nagrody. To wszystko co mogę zrobić. Będzie chciał sprzedać, to sprzeda, ale myślę, że nie doceniacie moralnych i etycznych norm Roziego sugerując, iż zamierza na tym zarobić. A że chciał się pochwalić? No, najlepszy temat. Wielokrotnie pojawiają się tutaj prezenty (na urodziny, spod choinki), które użytkownik dostał za darmo, więc też należałoby ich wyśmiać? 3 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 Nie no, chciałem po prostu Ci plusa dać za Twój zakup. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 @MYSZa7 Aaa, dzięki. Ale to akurat zakup do którego wolałbym się nie przyznawać. Uznajmy, że to plus za to, że pohamowałem się przed dokonaniem zwrotu. I dałbym też plusa, ale zabrali mi gnoje Seniora i teraz mam wieczny niedobór reakcji do rozdania xd I Straż Miejską bym wyjebał, oni sobie tylko kurwa... co?... dobra, tera kurwa pierdoli mi jak wywiad udzielam. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 2 godziny temu, Kmiot napisał: Ale co. Nie wiem, może mnie coś ominęło, jakiś istotny wątek, bo nie śledzę forumowego tematu Cyberpunka (mam z grubsza wyjebane na tę grę, kiedyś się ogra, jak każdego Assassyna), więc odniosę się tylko do tego, co tu widzę, ok? Gra zmieniła właściciela i to od niego zależy co z nią zrobi. Ja tylko apelowałem, by uczestnicy brali grę na własny użytek, a nie z myślą spieniężenia nagrody. To wszystko co mogę zrobić. Będzie chciał sprzedać, to sprzeda, ale myślę, że nie doceniacie moralnych i etycznych norm Roziego sugerując, iż zamierza na tym zarobić. A że chciał się pochwalić? No, najlepszy temat. Wielokrotnie pojawiają się tutaj prezenty (na urodziny, spod choinki), które użytkownik dostał za darmo, więc też należałoby ich wyśmiać? No to ty się raczej powinieneś tutaj chwalić, że sprawiłeś komuś prezent. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 Wpadły punkciki z roboty to sobie zamówiłem. Dobrze, że nie brałem w wersji PS4 na premierę za dwie i pół bomby. 6 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Wpadły punkciki z roboty to sobie zamówiłem. Dobrze, że nie brałem w wersji PS4 na premierę za dwie i pół bomby. Grałeś w dwójke? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 Jak najbardziej, jeszcze jak. Grane na premierę. Jestem Reso maniakiem prawie takim jak Wesker. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi