Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, second napisał:

Masz rozmiar XL, byku?

Widocznie tekie byly w przecenie znajac moja ukochana polowke   :reggie: 

2 godziny temu, maciucha napisał:

xtra stupid

to by sie nawet zgadzalo :nosacz3:

Mowia ze z glupoty sie wyrasta. Na L nic sie nie zmienilo to moze na XL cos sie ruszy :Coolface:

Opublikowano

@Jakim a ja Ci gratuluję domyślnej i sprytnej partnerki! 

Moja luba też błysnęła i zaimponowała mi mocno, pod choinką znalazłem taki oto zestaw:

20201227-060959.jpg

Wszystko prima sort, trafione idealnie. Książki znakomite a w serię Yakuza nigdy nie grałem więc z ciekawością obadam :)

• Plusik 8
Opublikowano
29 minut temu, mozi napisał:

Testowałeś? Na necie piszą że suszarka ponoć. 

W sumie jak dużo kart od Gigabyte. 

Opublikowano (edytowane)

Moja 2060 S w sumie cicha póki co, ale własnie się zastanawiałem czy brać tego 3060 TI ale może pójde 3070 jak już się ceny unormują 

Edytowane przez bluber
Opublikowano
49 minut temu, mozi napisał:

Testowałeś? Na necie piszą że suszarka ponoć. 

Xbox Series X to to nie jest...

32 minuty temu, Fanek napisał:

masz folie na monitorze i głośnikach

nie mam żadnej folii, plastik błyszczący niestety

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

W sumie jak dużo kart od Gigabyte. 

ja mam 1660ti gaming x i też cicha nie jest

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Lokomotywa napisał:

Xbox Series X to to nie jest...

Proponuję undervolting GPU. Niebo a ziemia w kulturze pracy i w sumie poborze mocy. Dobrze zrobiony daje ta sama wydajnosc przy niższym zużyciu energii. W przypadku kart graf. to zasadniczo każda się powinno tak traktować od Turinga w górę. 

Jak się nie znasz/nie chce Cię się to ustaw chociaż w msi afterburner własny profil wentylatorów. Będzie troszkę cieplej ale uszy odpoczną. 

Ale serio warto ten undervolt zrobić. Pół godziny googlania +klikania i nie trzeba się za mocno znac. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

@Jakim Jak tam jakość dźwięku na tych słuchawkach? 

Zasadniczo dla mnie super. Niestety mam małe porównanie względem innych słuchawek i przeskok z tego czego używałem do tej pory jest ogromny. A dodam, że jestem głuchy xd

• Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, bluber napisał:

Moja 2080 S w sumie cicha póki co, ale własnie się zastanawiałem czy brać tego 3060 TI ale może pójde 3070 jak już się ceny unormują 

Zrobisz jak chcesz ale wg mnie jak robić upgrade z 2080s to na 3080. Jak się wszystko unormuje to kupisz za trochę ponad 3k tufa i bedzie git. Miedzy 2080s a 3060ti to róznica jest żadna. 3070 to już trochę lepiej bo z 10%.