Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 28.01.2021 o 19:49, bluber napisał(a):

Mejm moge sprzedać ps4 premierową, 350zł plus przesyłką i jest twoja 

Rozwiń  

Dzieki blaber ale tam musi byc wiecej kurzu niz w pelnym worku od odkurzacza takze sprobuje upolowac nowke.

W dniu 28.01.2021 o 19:59, aux napisał(a):

@Mejm bierz PS4, będziesz zadowolony. Chyba już wszystko ograłeś na PS3? :)

Rozwiń  

Jeszcze nie. Wlasnie skonczylem Remember Me i planuje Wolfensteina NO. Jeszcze mam Alicje, shadows of the damned, lolipopa, DMC i pewnie kilka jeszcze sie znajdzie. Moze nawet przebije sie przez AC: Revelations :sapek: bo ciekawy jestem jak gra odbila w trojce.

• Smutny 1
Opublikowano
  W dniu 28.01.2021 o 21:54, bluber napisał(a):

Ty to może już PS5? Zanim będą normalnie dostępne to już prawie slimka wyjdzie

Rozwiń  

No to jest dobra opcja z ta slimka ps5. Ale lubie ogrywac tytuly tak jak wychodzily i na tym na czym wychodzily wiec ps4 bedzie grane na bank. Jak przestanie byc cenowa beka.

Opublikowano

Pamietam tamte przeceny. Myslalem sobie, nie ma sie co spieszyc beda tak przeceniac na swieta i komunie to za 700 sie kupi za rok. No a potem... patrz post krupka.

Opublikowano

Kolejne powiększenie kolekcji na 360, jedna z gier życia czyli Blood Money, a także Perfect Dark, która wziąłem w ramach kosztów wysyłki :kaz:

3tnEpgL.jpg

Dodatkowo jakiś czas temu kupiłem Arctisy 7X, które lekko zmodyfikowałem dokupując na promocji szarą opaskę.

6kmkzIW.jpg

• Plusik 8
Opublikowano

Serio Nie kupuj ps4 mejm, przez tę yebane wiatraki na stówe Ci odbije A swoje lata już masz to kto wie co Ci strzeli do głowy jak spędzisz kilka godzin w tym szumie  :(