Opublikowano 10 lutego 20214 l Czy 36zl za trzecia odslone boga racerow to najlepszy deal w gamingowej branzy? Nie wiem ale sie domyslam
Opublikowano 11 lutego 20214 l 11 godzin temu, schabek napisał: Czy 36zl za trzecia odslone boga racerow to najlepszy deal w gamingowej branzy? Nie wiem ale sie domyslam Polecam zapolować jeszcze na jedynke i dwójke. Genialna seria, zazdroszczę ci że masz ją dopiero przed sobą
Opublikowano 11 lutego 20214 l 25 minut temu, ASX napisał: Polecam zapolować jeszcze na jedynke i dwójke. Genialna seria, zazdroszczę ci że masz ją dopiero przed sobą W 1 i 2 gralem jeszcze na x360
Opublikowano 11 lutego 20214 l Teraz, schabek napisał: 2 gralem jeszcze na x360 wersja na 360 to straszna bieda względem XONE
Opublikowano 11 lutego 20214 l Ach jak dobrze, że mam wszystkie 3 (czwóreczka też kiedyś dołączy do zestawu)
Opublikowano 11 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zmierzcha już - startujemy...
Opublikowano 12 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W 1996 w wigilię zagrywałem się na swoim pierwszym Pegazusie w Mario. Tyle lat minęło a ja dalej gram w Mario
Opublikowano 12 lutego 20214 l Polował, polował i upolował. Nówki za 450 + 20 na wysyłkę pobraniową z OLX od Pana Daniela. Nie samymi januszami ten portal żyje. No to mam komplet sprzętu dla obecnej generacji.
Opublikowano 12 lutego 20214 l A u mnie małe (zwłaszcza w porównaniu do zakupów @stoodio) koszmarki i były XBOXowy EX, któremu wystarczyło dać przedrostek "NEW", żeby przestał nim być (więc klapy mogą mieć nadzieję, że kiedyś może wyjdzie "NEW Forza Horizon" na PlayStation).
Opublikowano 12 lutego 20214 l Spoko, też zbieram, ale akurat nie to co dostaje „free” ale teraz mi się przypomniało, że Wredny nawet brał exy na xboxa w pudełkach. Btw Lucky bardzo przyjemny.
Opublikowano 12 lutego 20214 l @balon No właśnie nie wiem, czy NEW Lucky jest w GP - widziałem tylko oryginał, ale może nie dopatrzyłem. XBOXa mam tylko do microsoftowych EXów, no i może do popierdółek z GP, a na PS4 mam sporą kolekcję i lubie do niej dorzucać
Opublikowano 12 lutego 20214 l 2 minuty temu, Wredny napisał: @balon No właśnie nie wiem, czy NEW Lucky jest w GP - widziałem tylko oryginał, ale może nie dopatrzyłem. XBOXa mam tylko do microsoftowych EXów, no i może do popierdółek z GP, a na PS4 mam sporą kolekcję i lubie do niej dorzucać Jest, jest. Dwie wersje są.
Opublikowano 12 lutego 20214 l 16 minut temu, balon napisał: Wredota 2 z 3 tych gier masz w Gamepass. Little Nightmares nie ma w gp, tak wlasnie spencer dba o graczy
Opublikowano 12 lutego 20214 l w takim razie ja uprzedze wrednego przed Wredny w gamepassie masz setki gier, zanim wydasz pieniądze na kawałek plastiku sprawdź sobie czy gry nie ma w ofercie
Opublikowano 12 lutego 20214 l 7 minut temu, Ukukuki napisał: @balonNawet jak jest w GP to co mu ta informacja daje po zakupie :)? No np. po to że może ograć w GP, a pudełko zostawić w folii...