creatinfreak 3 826 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 3 godziny temu, CoATI napisał: Maly seksik juz w domku. Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka Pierwotnie miałem w planach taki zestaw. Jednak wyszło, że jest czarny monolit i biały małż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 820 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jedna z lepszych gier PG, tym razem na PS4. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Bravely Default 2 niedługo ma premierę ale chcę jeszcze to nadrobić Final jest w gamepassie ale wygrała chęć posiadania na własność no i przenośność pstryka. Z tego co czytałem świetny port. Spoiler Mmm sknercza Nie pogardziłbym gdyby 2 miała podobny artbook. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Wygląda na jakieś hentai a pewnie jest to kolejny jPRPG Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tak, wiem, Gamepass itp, ale te zakupy mają swoją historię Zaczęło się od Splinter Cell Conviction, bo od zawsze zazdrościłem posiadaczom XBOXów tego szpila. Nawet kupiłem cyfrówkę, ale później wpadłem na to, że przecież pudełkową można wyrwać za 12zł, więc zakup cyfrowy anulowałem Jako że to takie grosze to stwierdziłem, że od tego samego sprzedawcy dobiorę coś jeszcze, żeby nie bulić równowartości jednego z tych staroci za koszty przesyłki. No i tak sobie dorzuciłem jeszcze Double Agenta (10zł), którego z chęcią sobie odświeżę, bo ostatnio grałem w gówno rozmazane na PS2. A Gearsunie to już tak totalnie na spontanie - brałbym z jedynką, ale akurat ten sprzedawca ma ją w jakiejś paskudnej wersji "Classic", więc tylko tyle (resztę mam z XONE). XBOX Series X - cudowna retro-konsola 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sadzikkk 159 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 O to moje zdobycze z ostatniego miesiąca. TV też się załapał na "lepszą zmianę" Najcenniejszą zdobyczą jest stacja ładująca 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 19 minut temu, Wredny napisał: Zaczęło się od Splinter Cell Conviction Gdzie Werewolf ja się kurwa pytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W doopie Jedyna gra z wilkołakiem, którą serdecznie polecam to amigowy Wolfchild: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jezu uwielbiam ten klimat 16 bitowych gierek Szkoda ,że obecne studia indie wzorują się na 8 bitowej stylistyce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lokomotywa 371 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 w końcu dotarł ten mongoł xdd 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AK-47 214 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Stwierdziłem, że kupię sobie oczojebnego pada. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 821 Opublikowano 17 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Trochę rykoszetem, plany były na koniec roku... I coś dla Switcha. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 No u mnie też w jechał IMO ostatni dobry Spilnter Cell 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 7 minut temu, Soul napisał: IMO ostatni dobry Spilnter Cell a Blacklist sie nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Nie siadł jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Sceny z przesłuchań w Conviction Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Blacklist też zajebisty - Ubi mogłoby zaorać te Assassiny, farkraje i łoczdogsy na jakiś czas i chociażby zrobić remake Blacklist na nowym silniku, na nową generację. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 20 godzin temu, Ukukuki napisał: Jezu uwielbiam ten klimat 16 bitowych gierek Szkoda ,że obecne studia indie wzorują się na 8 bitowej stylistyce. A The Messenger ograny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 440 Opublikowano 17 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Nie doczekam sie na Little Nightmares 2, wiec wklejam co mam. A mam premierowego Cyberpunka i sluchawki Spoiler 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 4 godziny temu, Wredny napisał: Blacklist też zajebisty - Ubi mogłoby zaorać te Assassiny, farkraje i łoczdogsy na jakiś czas i chociażby zrobić remake Blacklist na nowym silniku, ba nową generację. Splinter Cell jest dla dziadków jak my i się nie sprzeda więc nikogo, a asasyny, farkraje i łoczdogsy kupią każuale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 no nie wiem, pamiętam jak było gadane (tutaj na forum), że horrory są passe, a tymczasem mają się bardzo dobrze. dobra gra jest dobra i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Odkąd wywali tego starego dziada z Ubi, co kazał non stop robić taśmociągowe open worldy i wejdzie jakiś nowe ceo to może coś się zmieni w polityce growej w tym Ubisoft. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Taki oto zestawik z OLX za 118 złociszy . Pinknie. Edytowane 17 Lutego 2021 przez szymon@ 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 595 Opublikowano 18 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 kupiłem słuchawki, lego i 1 metr kota 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zbierania staroci ciąg dalszy Jakoś moje wewnętrzne OCD nie pozwalało mi spać i musiałem do ostatnich zakupów dorzucić jeszcze pierwsze Gears of War, żeby kolekcja na X360 była pełna (mimo że Ultimate z XONE też mam w pudełku, że o wszystkich częściach w GP nie wspomnę). A że te gierki są teraz tanie, jak barszcz to znów szukałem czegoś od tego samego sprzedawcy, żeby dobic przynajmniej do tych 40zł i mieć darmową wysyłkę - padło na Mass Effect. Wiem, że znów Gamepass, a poza tym nadchodzi kolekcja remasterów, ale jakoś nie byłem w stanie przejść obojętnie obok możliwości posiadania takiego klasyka na półce, a że na PS3 takiej opcji nie ma (tzn technicznie może by było można, ale to trudny temat) to będzie wersja z X360 (śmieszy to ONLY ON XBOX , skoro później i tak wyszło na PS3). Na deser oryginalne PREY (straszna okładka, wygląda jak ujebana, a to taki projekt) - w sklepie MS znalezienie tego graniczy z cudem (na konsoli, inne opcje mnie nie interesują), ale pewnie i tak byłoby nieporównywalnie drożej, niż 19zł, które dałem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi