Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem trochę purystą okładkowym ( :potter: ), jeśli tak to można określić i jak widzę te brytyjskie oznaczenie wiekowe to od razu pomijam ofertę. Na grzbietach wygląda to słabo. Choć niemieckiego USK nic nie pobije.

• Lubię! 1
Opublikowano

Wiem, co masz na myśli, bo USK też bym nie tknął, ale akurat brytyjskie, czy amerykańskie wersje jak dla mnie są spoko i  biorę w ciemno :)
Zresztą teraz ciężko znaleźć coś z PEGI, jeśli chodzi o takie starocie.
Chciałem jeszcze Alana Wake do tego dorzucić, ale to już w ogóle karkołomne zajęcie, bo albo nie ma real foto (w przypadku używek to mus), albo jest, ale pudełko i okładka wyglądaja, jakby ktoś je osrał :bad:

Opublikowano
20 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jestem trochę purystą okładkowym ( :potter: ), jeśli tak to można określić i jak widzę te brytyjskie oznaczenie wiekowe to od razu pomijam ofertę. Na grzbietach wygląda to słabo. Choć niemieckiego USK nic nie pobije.

Najlepsze oznaczenie jesli nie chcesz trafic w ciemno na jakies skandynawskie czy holenderskie wydanie. Dla mnie brytyjskie koleczka i trojkaciki zawsze sa priorytetem.

Opublikowano
35 minut temu, Wredny napisał:

Wiem, co masz na myśli, bo USK też bym nie tknął, ale akurat brytyjskie, czy amerykańskie wersje jak dla mnie są spoko i  biorę w ciemno :)
Zresztą teraz ciężko znaleźć coś z PEGI, jeśli chodzi o takie starocie.
Chciałem jeszcze Alana Wake do tego dorzucić, ale to już w ogóle karkołomne zajęcie, bo albo nie ma real foto (w przypadku używek to mus), albo jest, ale pudełko i okładka wyglądaja, jakby ktoś je osrał :bad:

PEGI, a jeszcze angielskie :obama: No jest ciężko, ale jak już znajdziesz to :banderas:

@Mejm A to fakt, wtedy wersja angielska to pewniak, ale no na półeczce dla mnie gorzej się prezentuje. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękne BYDLE. Ile wyszło za ten zestaw?

2999 jeszcze z the last of us 2 ale to przeszedłem więc leci na olx

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

O kurwa, ale z tym sebą na instrukcji to przesadzili.

Gdyby nie rakieta w ręce myślałbym, że to przygotowanie do walenia kloca.

Opublikowano
5 godzin temu, bluber napisał:

@Wredny czegoś szukasz jeszcze na X360/XO? Mam jakieś 100 pudełek na xboxa więc może by Cię coś zainteresowało :lapka:

Tymczasem bydlak w domu

Plusik za kozak kurła demonsy.

Opublikowano
5 godzin temu, bluber napisał:

Nie wiem xd musiałbym zobaczyć co mam i jaki stan dokładnie plus nie wszystko chce sprzedać 

https://vgcollect.com/bartezoo/xbox360eu/ ale tutaj mam chyba aktualną listę

Jestem zainteresowany takim zestawem  Alan Wake, Fallout 3, Grand Theft Auto IV, Kameo: Elements of Power, Mass Effect 1,2,3, Project Gotham Racing 3, Too Human :ogor:

Opublikowano
W dniu 19.02.2021 o 17:26, Ukukuki napisał:

Jestem zainteresowany takim zestawem  Alan Wake, Fallout 3, Grand Theft Auto IV, Kameo: Elements of Power, Mass Effect 1,2,3, Project Gotham Racing 3, Too Human :ogor:

PGR3 chyba nie ma we wstecznej, jak coś :lapka:

Opublikowano
W dniu 18.02.2021 o 15:08, maciucha napisał:

heCbwP1.png

kupiłem słuchawki, lego i 1 metr kota

Słuchawki do grania czy ogólnie do muzy? Jestem ciekaw twojej opinii na temat tych soniaczow i może jakieś porównanie do wcześniejszych słuchawek?