Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powrót do nintendo. Świetny zakup patrząc jaki ubaw mieliśmy dziś drugą połówką :) 

NVTPYhn.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Switch. Moje wielkie zaskoczenie, powrot do kanapowego coopa i gier ktore autrntycznie bawia. Doskonaly wybor

Opublikowano

8lu9hGq.png

fhEHnW7.png

no ogromny sentyment mam do wszystkich tych gier, więc wleciały za pare groszy :) 

Opublikowano

There’s 1 impostor among us. 

D24B34B1-7721-40D9-BF02-465055F8493C.jpeg

Opublikowano

F4F9E0BE-91B4-4CF1-B492-F7B6ECB7A3AB.thumb.jpeg.5ab67cdbea46c34e49da053732ac8f6e.jpeg

Ostatnia dostawa towaru na najpotezniejsza na swiecie retro konsolke boza :xboss:

Opublikowano

U mnie też retro-zakupy. Forza 5, żeby sprawdzić, czy ta zabawa jest dla mnie, czy za trudne i zostanie mi jedynie Horizon...
No i dwa "Rockstary" - jeśli kiedyś najdzie mnie na odświeżenie RDRka to będę miał w najlepszej konsolowej jakości, a RTT, bo @maciucha przypomniał mi o istnieniu takiej gierki :lapka:

214712752_Forza5iRockstary.JPG.9b56fcb5de8ec5e18d1d9628571515e3.JPG

Właśnie, @maciucha - PGR4 jest we wstecznej? Czy kupiłeś, żeby nakarmić swojego X360?

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Właśnie, @maciucha - PGR4 jest we wstecznej? Czy kupiłeś, żeby nakarmić swojego X360?

Nie ma 

Opublikowano

He he, to będzie moja pierwsza styczność z gierką cwaniaczku, ale jak najbardziej - trzeba będzie przetestować, jak to działa po tylu latach :drinks:

Opublikowano

ja poza 100h na standzie w empiku w 2007 roku też nie mam wielkiego doświadczenia :rayos: 

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

Forza 5, żeby sprawdzić, czy ta zabawa jest dla mnie

Wiem, każdemu pewnie przeszło to przez myśl: a nie mogłeś ściągnąć forzy 7 z gamepassa?

Opublikowano

Nie, bo lubię zaczynać od najstarszej możliwej - jakby dali pierwszą we wstecznej to bym szukał pudełka z OG XBOXa.

Opublikowano

Tak samo zadowolony jak Lisek że mogę ograć gry które mnie ominęły (x360) :)

16141574274925883365329853656078.jpg

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Zainspirowany @Quake96

Motorstorm nowy za 80 zł. Myśle ze wartość tej gry będzie tylko rosnąć

3E2D6386-AEE3-44CE-8DB9-B3396C1A2A20.jpeg

Opublikowano

Trafiło się kilka nowych gierek 

HnowwYJ.jpg

no i karty Amiibo 

9CoZeqq.jpg

Kilka staroci z czego najbardziej cieszę się z Kid Dracula  - ciężko dorwać to w Polsce. 

Są gry na GB więc i musi być 

meV84BO.jpg

nowy kolorek w kolekcji 

kajN1N7.jpg

Stan elegancki 

Opublikowano
24 minuty temu, krupek napisał:

Gdzie GBA w takim stanie można dziś dostać?

Np. Alledrogo za 209 zł 

Opublikowano
W dniu 24.02.2021 o 08:08, Sadzikkk napisał:

Przedwczesny prezent dla żony na dzień kobiet, który sama wybrała:kaz:

To trochę przejebane, jak żona sama sobie wybiera, kiedy obchodzi Dzień Kobiet - ciężko wyczuć, kiedy kwiatek kupić :dafuq:

Opublikowano

Żona przedwczesny prezent, Sadzikkk przedwczesny wytrysk i tak się pomału żyje na tym łez padole.

Opublikowano

Długo wyczekiwane fanty z LRG.
Papers, please to z tego co pamiętam jedna z ostatnich (jeżeli nie ostatnia) wyprodukowanych gier na Vitę. Później sprzedawało już chyba tylko wydawnictwo Asiasoft.

DisMShs.jpeg

Opublikowano

IMG_20210225_160109.thumb.jpg.e92931beb988da132a60eebe9daf2056.jpg

Ostatnie zakupy, drugi Switch w rodzinnie:lapka: Gierki na X360 od pana Blubera, polecam.

Opublikowano

Kurde no mam już na PS4, ale co poradzę że kocham te grę i spędzę znowu 200h z Arturito? 

20210226_151400.jpg