Opublikowano 22 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót do nintendo. Świetny zakup patrząc jaki ubaw mieliśmy dziś drugą połówką
Opublikowano 23 lutego 20214 l Switch. Moje wielkie zaskoczenie, powrot do kanapowego coopa i gier ktore autrntycznie bawia. Doskonaly wybor
Opublikowano 23 lutego 20214 l no ogromny sentyment mam do wszystkich tych gier, więc wleciały za pare groszy
Opublikowano 23 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. There’s 1 impostor among us.
Opublikowano 23 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia dostawa towaru na najpotezniejsza na swiecie retro konsolke boza
Opublikowano 23 lutego 20214 l U mnie też retro-zakupy. Forza 5, żeby sprawdzić, czy ta zabawa jest dla mnie, czy za trudne i zostanie mi jedynie Horizon... No i dwa "Rockstary" - jeśli kiedyś najdzie mnie na odświeżenie RDRka to będę miał w najlepszej konsolowej jakości, a RTT, bo @maciucha przypomniał mi o istnieniu takiej gierki Właśnie, @maciucha - PGR4 jest we wstecznej? Czy kupiłeś, żeby nakarmić swojego X360?
Opublikowano 23 lutego 20214 l Teraz, Wredny napisał: Właśnie, @maciucha - PGR4 jest we wstecznej? Czy kupiłeś, żeby nakarmić swojego X360? Nie ma
Opublikowano 23 lutego 20214 l He he, to będzie moja pierwsza styczność z gierką cwaniaczku, ale jak najbardziej - trzeba będzie przetestować, jak to działa po tylu latach
Opublikowano 23 lutego 20214 l ja poza 100h na standzie w empiku w 2007 roku też nie mam wielkiego doświadczenia
Opublikowano 23 lutego 20214 l 2 godziny temu, Wredny napisał: Forza 5, żeby sprawdzić, czy ta zabawa jest dla mnie Wiem, każdemu pewnie przeszło to przez myśl: a nie mogłeś ściągnąć forzy 7 z gamepassa?
Opublikowano 23 lutego 20214 l Nie, bo lubię zaczynać od najstarszej możliwej - jakby dali pierwszą we wstecznej to bym szukał pudełka z OG XBOXa.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak samo zadowolony jak Lisek że mogę ograć gry które mnie ominęły (x360) Edytowane 24 lutego 20214 l przez Szymek
Opublikowano 24 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zainspirowany @Quake96 Motorstorm nowy za 80 zł. Myśle ze wartość tej gry będzie tylko rosnąć
Opublikowano 24 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trafiło się kilka nowych gierek no i karty Amiibo Kilka staroci z czego najbardziej cieszę się z Kid Dracula - ciężko dorwać to w Polsce. Są gry na GB więc i musi być nowy kolorek w kolekcji Stan elegancki
Opublikowano 24 lutego 20214 l 24 minuty temu, krupek napisał: Gdzie GBA w takim stanie można dziś dostać? Np. Alledrogo za 209 zł
Opublikowano 25 lutego 20214 l W dniu 24.02.2021 o 08:08, Sadzikkk napisał: Przedwczesny prezent dla żony na dzień kobiet, który sama wybrała To trochę przejebane, jak żona sama sobie wybiera, kiedy obchodzi Dzień Kobiet - ciężko wyczuć, kiedy kwiatek kupić
Opublikowano 25 lutego 20214 l Żona przedwczesny prezent, Sadzikkk przedwczesny wytrysk i tak się pomału żyje na tym łez padole.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Długo wyczekiwane fanty z LRG. Papers, please to z tego co pamiętam jedna z ostatnich (jeżeli nie ostatnia) wyprodukowanych gier na Vitę. Później sprzedawało już chyba tylko wydawnictwo Asiasoft.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy, drugi Switch w rodzinnie Gierki na X360 od pana Blubera, polecam.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kurde no mam już na PS4, ale co poradzę że kocham te grę i spędzę znowu 200h z Arturito?