Bjały 2 951 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 2 godziny temu, Suavek napisał: Przenośno-rytmiczno-robociano(?) Ech, PSP to była jednak cudowna konsolka. Tyle różnych gier i dobrych wspomnień. Nie ładowałem od lat, aż do teraz, ale sentyment pozostał. Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 59 minut temu, Bjały napisał: Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. idzie coś dostać normalnego za taką stówkę czy tylko rozklekotane resztki z chińską baterią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Sprawny w przyzwoitym stanie z ładowarką ale bez baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Zakup dokonany ponad pół roku temu, ale że to Limited Run Games (i Special Reserve Games) to kompletowanie zamówienia trochę trwało... Wreszcie dotarła paczuszka, a w niej te dwa indyki w cudownych wydaniach pudełkowych O Return of the Obra Dinn słyszałem wiele dobrego i od dawna czekałem na jakąś obniżkę, ale kiedy trafiłem na info o fizycznym wydaniu, wiedziałem że chcę to mieć.My Friend Pedro z kolei posiadam w cyfrze, ale ma zajebistą okładkę i nie mogłem się powstrzymać . Tutaj pewnie nie zerwę nawet folii, choć kusi, bo pudełko jest ciężkie i wyraźnie wypchane jakimiś dodatkowymi bajerami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ja te limitowane wydania otwieram ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 10 godzin temu, Bjały napisał: Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. Ja zaczynałem od Miku na PS3 i wtedy nawet na easy sobie nie radziłem za dobrze. Ale i tak się bawiłem świetnie i z czasem się oswoiłem z całą serią (ta, jestem nienormalny). Diva na PSP ma słaby framerate, szczególnie jedynka, i głównie to stanowi problem moim zdaniem. Poza tym jak zwał, tak zwał - czasem i normal w takich grach jest dość wymagający. Niektóre utwory przechodziłem na Extreme, a innych na Normal nie byłem w stanie (głównie tych ostatnich z listy). Taiko na Vitę od razu mi się spodobało, więc sobie zamówiłem jeszcze Taiko DX na PSP oraz pierwsze Taiko DS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 123 Opublikowano 12 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Trochę różności 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. number_nine 1 319 Opublikowano 12 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nareszcie <3 Dotarł mój winyl z muzyką z najlepszej gry zeszłego roku i chyba jednej z moich ulubionych ever. Raczej rzadko czekam na premierę jakiejś gry, ale na Tsushimę zacierałem łapy od pierwszego trailera. Była to pierwsza gra w moim życiu, w którą zagrałem w dzień premiery, wbiłem też w niej pierwszą platynę. To była piękna podróż, a teraz będę mógł ją częściej wspominać Eh, aż chyba sobie dzisiaj polatam troche po wyspie. Ciekawostka: ilustracje wykonał Takashi Okazaki, autor m.in mangi Afro Samurai, stworzył też design postaci dla gry Furi. Spoiler 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 godziny temu, GearsUp napisał: Trochę różności Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 godziny temu, XM. napisał: Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW. O Panie, jest tego trochę na necie https://www.parkablogs.com/content/book-review-art-of-god-of-war-2018 https://www.youtube.com/watch?v=1Pe5wQ3ktrg&ab_channel=ParkaBlogs dla mnie najważniejsze przy tych artbookach żeby przyjeżdżały bez obitych narożników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 295 Opublikowano 13 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Wjeżdża (i to dosłownie w temacie Co teraz męczysz na PSX'ie) trzeci w mojej kolekcji NeGcon firmy Namco. Jest to pierwsza najstarsza generacja tego pada wyprodukowana na Tajwanie w 1995 Cieszę się że mam już wszystkie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 332 Opublikowano 13 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet! 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 po wczorajszej dyskusji postanowiłem z sentymentu jednak po latach dać szansę najlepszej polskiej gazetce o grach wideo Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Yerba z matero i bombilla zamiast siteczka plus pismo papierowe zamiast szkla telefonu? To musi byc to slynne dorastanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 2 hours ago, easye said: Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet! ten pad za 200pln? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 5 minut temu, Faka napisał: Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. bardzo czesto na pepper.pl wyskakuja oferty lub lowcygier.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 13 minut temu, Faka napisał: Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. W MM np. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 4 godziny temu, easye napisał: Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet! Sam mam adapter do padów od One, działa to z tymi nowymi padami? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 13 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ta okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł: No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Sprawdziłem dzięki usłudze Gamepass. Tytuł jest na tyle świetny, że kupiłem w pudełku. Najlepsza Castlevania od czasów SotN 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 24 minuty temu, Czoperrr napisał: Najlepsza Castlevania od czasów SotN Wiem ,że sytuacja na forumku ostatnio napięta więc zaznaczam ,że się nie przywalam. Grałeś w odsłony na DSa? Jak coś te na GBA też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi