WisnieR 2 705 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Kupiłem case na tego pięknego skurczybyka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 11 godzin temu, giger_andrus napisał: Coś dla oka, coś dla ucha, coś użytecznego. Czyli popraw mnie, jeśli się mylę. Masz już pudełkowego Hadesa, a jednak wyciągasz ręce po drugiego przy okazji forumkowego giwałeja, choć biorą w nim udział ludzie, którzy Hadesa nie mają wcale? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 56 minut temu, Kmiot napisał: Czyli popraw mnie, jeśli się mylę. Masz już pudełkowego Hadesa, a jednak wyciągasz ręce po drugiego przy okazji forumkowego giwałeja, choć biorą w nim udział ludzie, którzy Hadesa nie mają wcale? Prostuję. Chciałbym go przekazać na cel charytatywny. Jeżeli to nadal naruszenie regulaminu zabawy to poddaję się wykluczeniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 5 godzin temu, giger_andrus napisał: Chciałbym go przekazać na cel charytatywny Tak z ciekawości, rozwiniesz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 cel charytatywny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 oj, pora an odkopanie temat Szprotki Biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 W dniu 3.04.2021 o 10:05, Ukukuki napisał: Tak z ciekawości, rozwiniesz temat? W skrócie historia jakich wiele. Chore dziecko i seria operacji za granicą. Jednak tym razem to bliski znajomy i porządny człowiek więc poza procentem podatku chciałem się zaangażować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 580 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Subnautica. Jest to jeden z moich ostatnich growych nabytków na ps4, zakup przy którym jak to u mnie bywa, był jakiś szerszy kontekst lub impuls do zakupu. Owym impulsem był filmowy wieczór jaki zrobiliśmy sobie familijnie przed świętami. Wśród filmów jakie oglądaliśmy było "Goonies" dla mlodego a potem jakieś romansidła np "Nothing Hill" ale też "Wielki Błękit", jedna z moich ukochanych produkcji. No i właśnie ten film z genialnym wodnym klimatem, delfinami i muzyką, przypomniał mi o podwodnym survivalu, którego nie miałem w swojej bibliotece gier. Będzie grane jak już dokonam zemsty ludojadem na podłych myśliwych No i to chyba tyle. Pozdrawiam 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Tak, zrozumieliśmy. Masz kobietę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 A widziałeś te piersi? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Była promka to wziąłem za 99zł dla żony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Masochista. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Przecież te Nintendo uzależnia od zakupów.... Ale będzie grane w MH Rise na jedynym akceptowalnym ułożeniu analogów - symetryczne analogi z PlayStation na nadpadzie DualSense. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 7 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mozi 1 977 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Wjechała używka mint z forumka. Trzeba sprawdzić małe Zeldy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Zastanawiam czy jak emtebe kupi farming simulator, to czy zrobi zdjęcie w oborniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 13 godzin temu, mozi napisał: Wjechała używka mint z forumka. Trzeba sprawdzić małe Zeldy. Piękna sztuka, ile Cię to wyniosło? Sam poluję, ale ceny bywają zaporowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 On 4/5/2021 at 11:05 PM, SebaSan1981 said: Subnautica. Jest to jeden z moich ostatnich growych nabytków na ps4, zakup przy którym jak to u mnie bywa, był jakiś szerszy kontekst lub impuls do zakupu. Owym impulsem był filmowy wieczór jaki zrobiliśmy sobie familijnie przed świętami. Wśród filmów jakie oglądaliśmy było "Goonies" dla mlodego a potem jakieś romansidła np "Nothing Hill" ale też "Wielki Błękit", jedna z moich ukochanych produkcji. No i właśnie ten film z genialnym wodnym klimatem, delfinami i muzyką, przypomniał mi o podwodnym survivalu, którego nie miałem w swojej bibliotece gier. Będzie grane jak już dokonam zemsty ludojadem na podłych myśliwych No i to chyba tyle. Pozdrawiam Przecież jest za darmo na PSN. No chyba, że lubisz zbierać plastik to Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Zastanawiam czy jak emtebe kupi farming simulator, to czy zrobi zdjęcie w oborniku. Mam już upatrzony plan zdjęciowy pod tą grę, ale w kolejce są lepsze tytuły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Piękna sztuka, ile Cię to wyniosło? Sam poluję, ale ceny bywają zaporowe. 650. Myślę że cena ok. Dodatkowo od Pana perfectblue przyjechały: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 1 minutę temu, mozi napisał: 650. Myślę że cena ok. W sumie dla limitki to bardzo dobrze. Fantastyczna konsola, sam poluję. Zwłaszcza, że jak zobaczyłem ile dobra ominęlo mnie na niej i DSie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 No jest tego trochę z tym że ceny gier też nie są niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 2 godziny temu, mozi napisał: 650. Myślę że cena ok. Dodatkowo od Pana perfectblue przyjechały: Cena bardzo ok + najlepsze zeldy Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Jezu ile dobra przede mną :> Majoras mask, do tego 2 części z dsa kiedy ja to ogram? Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Oł jeeee 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi