blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Mogę z prawie 100% pewnością powiedzieć że to jedyny egzemplarz tej gry na Xbox w Polsce 8 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 to będzie fantastyczny weekend 7 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Specyficzna ta Mafia, strasznie niedopracowana i momentami nijaka, ale za to story mode jest bardzo dobry, a jak ktoś zagrywał się w oryginał to już w ogóle dobra zabawa. Zajawka z szukaniem ukrytych fur też fajna, tylko szkoda, że taka krótka. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 No myślę że przez 3 dni skończę i leci dalej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 No taka gierka na weekend właśnie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Takie też sa potrzebne. Za dużo sandboxow na kilkadziesiąt godzin skończyłem ostatnimi czasy, jeszcze wiecej rozgrzebałem i nie dokończyłem. Taka gierka na 8-10h jest spoko, bo wiesz że zaliczyles jakąś fajną całość, a przy ograniczonym czasie nie koniecznie musisz planować i spinać sie zeby zdążyć ukończyć zanim nie bedziesz mial czasu na granie i wylecisz z wczuwy. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 (edytowane) Nowe giereczki od @Dave Czezky w które nigdy nie zagram bo kupuję je wyłacznie dla plusików w tym temacie ale w koszulce się pochodzi Edytowane 25 czerwca 2021 przez GearsUp 8 1 Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Godzinę temu, krupek napisał: No taka gierka na weekend właśnie. Idealny typ gierki dla mnie. Większośc gier obecnie jest na siłę rozciągana. No chyba ,że soulsy, te gierki są za krótkie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 25 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca 2021 A w sumie wrzucę, żeby nie było, że PINGER już gier nie kupuje. Kupuje, kupuje, tylko nie chce mi się tłumaczyć dlaczego wybieram niektóre pozycje. Wyprawka growa z tego miesiąca wygląda tak: Dokoksiłem trochę PS4 (bo głównie zmieniłem focus na ten system + Switcha: W przypadku Disaster Report i Langrissera musiałem przeboleć USK na okładce - te gry chciałem mieć tu i teraz, żeby móc pograć w weekend. Dostępność to jest jakiś dramat. Z SuperEpiciem wdepłem na minę - fajna okładka, wziąłem, a tu gra w cyfrze lata po kilka złotych. Yu-No wjedzie jak skończę już Fata Morganę na Switchu (polecam, NIESAMOWITA gra), Inertial Drift to ciekawe połączenie Initial D z Ridge Racerem (choć gra jest zdecydowanie za krótka), a reszta to wypełniacze bądź rzeczy, które mnie zaintrygowały (Warborn) albo zaintrygowały crapowatością (Balan Wonderworld). No, jeszcze na Secret of Mana ostrzę sobie ząbki, byle tylko czas znaleźć. Przegrałem ostatnio licytację Trialsów, która zatrzymała się na niecałych 60zł... Tutaj trochę kolorowej japońszczyzny. Little Town Hero to zawód straszliwy - system walki to tak naprawdę karcianka, gdzie jedna potyczka potrafi ciągnąć się nudne 30 minut. Persona - myślałem, że będzie bardziej Musou, a gra to siłą rzeczy kontynuacja piątki, jeno z innym systemem walki. Fabuła wyraźnie słabsza, ewidentnie dla fanów serii (bez znajomości 5 nie podchodź). Reszta to uzupełnienie zbiorów. Brigandine miał być pierwotnie na PS4, jednak ostatecznie zrezygnowałem na rzecz przenośniaka (może kiedyś dokupię). Polecam zaopatrzyć się w grę już dziś, bo prognozuję, że jej zabraknie. Sayonara na półkę - przy cyfrze na PS4 bawiłem się wyśmienicie. LimitedRuny to już jakaś zaszłość zamawiana pół roku temu... Poniżej spory zrzut PSXowego NTSC-J - powolutku trzeba uzupełniać zbiory, bo gier na rynku coraz mniej. Ciężko wszystko opisać, ale wpadły Street Fightery, brakujący Rival Schools 2. Fluid (tutaj jako Depth), którego dość długo chciałem mieć (demo ogrywane -naście lat temu intrygowało). PAL (super jRPG), Fighter Maker, Lunar 2, Spriggan czy paczka leveli do Tenchu... No jestem zadowolony :). Kolejna część Fang of Alnam (bardzo staroszkolny jRPG, tym razem w 3D), Thousand Arms... Są też śmieciowypełniacze, jednak ich nie mam, więc niech zostaną. Megatudo i Doukyuusei do wymiany na ładniejsze egzemplarze, ale ogólnie ze zrzutu jestem zadowolony. 23 10 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 BB Code'y nie działają na obecnym silniku forum. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 No gnój straszny, dobrze, że jestem informatykiem to sobie poradziłem Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 @ping co to za gierka? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 No przecież jest napisane na zdjęciu ( ). Gegege no Kitarou, ale akurat ten reprezentant serii jest visual novelką/przygodówką (są też platformery z ciekawą stylówą). Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 To ile Ci jeszcze zostało do zebrania z gier samego PSXa? W ogóle ile teraz uzbierałeś tej kolekcji PSX? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Mam ponad 1000 gier na szaraka (mowa to u grach różnych). Wszystkich jest około 4k, ale wiadomo, całości nigdy nie uzbieram - po prostu jak się trafi coś czego nie mam to wciągam. Lubię tę platformę, mam do niej sentyment. 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Ale te mangozjebowe okładki gier na psxa to są kosiory distastera to mogę sobie chyba jedynie z psn kupić bo szukanie pudełka to ehh, szkoda gadać Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Lunar Eternal Blue szanuje, zajebista gierka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 554 Opublikowano 25 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca 2021 12 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 (edytowane) W końcu kupiłem Ring Fit Adventure. Akurat była promocja na Amazonie i wychodziło około 250 złotych to zaszalałem Edytowane 25 czerwca 2021 przez Dante 4 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Znowu kupuje gry i nie będę w nie grał zbyt prędko;( 6 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 kórwa ostatnio przegapiłem a było Divi po 49 nóweczka Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 No wlasnie to z tej promki wzialem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 554 Opublikowano 25 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca 2021 9 2 1 3 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Qrwa, chłopie skąd ty bierzesz te elementy scenerii?! Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 czerwca 2021 Opublikowano 26 czerwca 2021 17 godzin temu, ping napisał: A w sumie wrzucę, żeby nie było, że PINGER już gier nie kupuje. Kupuje, kupuje, tylko nie chce mi się tłumaczyć dlaczego wybieram niektóre pozycje. Wyprawka growa z tego miesiąca wygląda tak: Dokoksiłem trochę PS4 (bo głównie zmieniłem focus na ten system + Switcha: W przypadku Disaster Report i Langrissera musiałem przeboleć USK na okładce - te gry chciałem mieć tu i teraz, żeby móc pograć w weekend. Dostępność to jest jakiś dramat. Z SuperEpiciem wdepłem na minę - fajna okładka, wziąłem, a tu gra w cyfrze lata po kilka złotych. Yu-No wjedzie jak skończę już Fata Morganę na Switchu (polecam, NIESAMOWITA gra), Inertial Drift to ciekawe połączenie Initial D z Ridge Racerem (choć gra jest zdecydowanie za krótka), a reszta to wypełniacze bądź rzeczy, które mnie zaintrygowały (Warborn) albo zaintrygowały crapowatością (Balan Wonderworld). No, jeszcze na Secret of Mana ostrzę sobie ząbki, byle tylko czas znaleźć. Przegrałem ostatnio licytację Trialsów, która zatrzymała się na niecałych 60zł... Tutaj trochę kolorowej japońszczyzny. Little Town Hero to zawód straszliwy - system walki to tak naprawdę karcianka, gdzie jedna potyczka potrafi ciągnąć się nudne 30 minut. Persona - myślałem, że będzie bardziej Musou, a gra to siłą rzeczy kontynuacja piątki, jeno z innym systemem walki. Fabuła wyraźnie słabsza, ewidentnie dla fanów serii (bez znajomości 5 nie podchodź). Reszta to uzupełnienie zbiorów. Brigandine miał być pierwotnie na PS4, jednak ostatecznie zrezygnowałem na rzecz przenośniaka (może kiedyś dokupię). Polecam zaopatrzyć się w grę już dziś, bo prognozuję, że jej zabraknie. Sayonara na półkę - przy cyfrze na PS4 bawiłem się wyśmienicie. LimitedRuny to już jakaś zaszłość zamawiana pół roku temu... Poniżej spory zrzut PSXowego NTSC-J - powolutku trzeba uzupełniać zbiory, bo gier na rynku coraz mniej. Ciężko wszystko opisać, ale wpadły Street Fightery, brakujący Rival Schools 2. Fluid (tutaj jako Depth), którego dość długo chciałem mieć (demo ogrywane -naście lat temu intrygowało). PAL (super jRPG), Fighter Maker, Lunar 2, Spriggan czy paczka leveli do Tenchu... No jestem zadowolony :). Kolejna część Fang of Alnam (bardzo staroszkolny jRPG, tym razem w 3D), Thousand Arms... Są też śmieciowypełniacze, jednak ich nie mam, więc niech zostaną. Megatudo i Doukyuusei do wymiany na ładniejsze egzemplarze, ale ogólnie ze zrzutu jestem zadowolony. Wrzucaj wszystko co masz, nawet bez opisów jak Ci się nie chce. Dobrze się ogląda te cukierki wariacie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi