Opublikowano 9 lipca 20213 l 48 minut temu, Wiolku napisał: I włosy na łapach xd to ten dreszczyk emocji
Opublikowano 9 lipca 20213 l 2 hours ago, Pupcio said: Jakim cudem kupiłeś taniej okami od gta? xD jedno zostało wydane na wszystko, a drugie nigdzie nie kupisz cyfrowo
Opublikowano 9 lipca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No hej. edit: Bydle nawet w wersji digital jest wielkie na pół pokoju. Edytowane 9 lipca 20213 l przez Bigby
Opublikowano 10 lipca 20213 l 10 minut temu, dee napisał: Piękne skurvesyny Jakoś zawsze mi się z tym kojarzy
Opublikowano 10 lipca 20213 l Nie znoszę odpustowego designu akcesoriów gamingowych i tutaj headset MS ma dużego plusa. Oszczędność i pewna asceza formy podoba mi się i doskonale komponuje z utrzymaną w podobnym tonie bryłą XSX.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Bardzo fajny headset (wg wielu najlepszy w tej półce cenowej ) powinieneś być zadowolony, ale polecam pobawić się trochę w EQ bo domyślnie bass jest za bardzo podbity
Opublikowano 10 lipca 20213 l To mówicie, że ten bass daje na łeb?? Trzeba będzie pomyśleć nad zakupem, bo moje Arctisy 3 posysają w kwestii basów.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Można odłączyć ten obrzydliwy kijaszek do rozmawiania z innymi graczami podczas zabawy w produkcje typu gaas?
Opublikowano 10 lipca 20213 l 38 minut temu, Pupcio napisał: Lipa :_; nie znoszę słuchawek z wystającym mikrofonem kija mozna zwinąć tak że nie odstaje
Opublikowano 10 lipca 20213 l W sumie o to mi chodziło ;p 18 minut temu, MYSZa7 napisał: albo mają wysuwany, jeszcze lepszy patent
Opublikowano 10 lipca 20213 l Nigdy za dzieciaka nie lubiłem tej składanki tak teraz doceniam ją trochę bardziej. Chociaż złota piątka i 168 in 1 na zawsze w serduszku i na półce
Opublikowano 10 lipca 20213 l Pozazdrościłem na poprzednich stronach i dobilem na półeczkę 1 i 2 mam za sobą, 3 zaliczę.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Co z tego jak te steelseriesy mają wysuwane mikrofony, jak bassy chujowe i w ogóle. Nie wiem jak 7, czy tam 9.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Ja mam steelseries prime i jakoś dźwięku sztosik. Tylko na razie komp mnie ogranicza, muszę kartę dźwiękową kupić bo to co jest na płycie głównej tak średnio daje radę.