Dajzner 982 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Wreszcie dotarły gry zamówione pół roku temu z LGR, plus DQ XIS kupiony w tym miesiącu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 W dniu 18.09.2021 o 13:36, number_nine napisał: Prawie dwadzieścia lat temu ta gra ukształtowała mnie jako gracza, a dziś słucham soundtracku z tego arcydzieła na winylu. No zajawa troche. Rzucisz na PW listę traków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 5 godzin temu, Lord Protector napisał: Rzucisz na PW listę traków? Proszę uprzejmie: Cytat Music by Takenobu Mitsuyoshi, Ryuji Iuchi, Osamu Murata & Yuzo Koshiro A1. Shenmue - Sedge Tree (Original Version) A2. Shenhua - Sedge Flower (Original Version) A3. Encounter with Destiny A4. Christmas on Dobuita Street A5. The Sadness I Carry on My Shoulders A6. Cherry Blossom Wind Dance A7. Daily Agony --------------------------------- B1. Tears of Separation B2. Dawn B3. Snowy Scenery B4. Separated from Yokosuka B5. Departure for Hope B6. The Place Where the Sun Sets (Version 2) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Matko, jaki TŁUSZCZ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kris77 433 Opublikowano 29 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Powrót do obozu zielonych 20 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Luqat 966 Opublikowano 1 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Ani Revenge, ani GTA 4 nigdy nie tykane, więc pójdą we wstecznej. No i przypadkowo znalezione Scribblenauts za 10 zł, więc szkoda było nie spróbować. Edytowane 1 Października 2021 przez Luqat 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 GTA4 sztosik. Tylko jak chcesz ogrywać na XSX to ostatnia misja wywala się na QTE Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Mam tylko Koxa, to może nie wywali Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 To chodzi o grę w 60fps, które to jest niekompatybilne z animacja QTE. Jak to chodzi na koksie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Gdzieś czytałem, że da radę to ogarnąć, tylko trzeba mega szybko przycisk mashować. A Burnout Revenge sam niedawno kupiłem, ale ciężko się teraz na to patrzy po takiej Forza Horizon (nawet tej pierwszej). Nadal to zajebista gra, ale strasznie brakuje ostrości - całość sprawia wrażenie strasznie rozmazanej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 23:28, Wredny napisał: Gdzieś czytałem, że da radę to ogarnąć, tylko trzeba mega szybko przycisk mashować. A Burnout Revenge sam niedawno kupiłem, ale ciężko się teraz na to patrzy po takiej Forza Horizon (nawet tej pierwszej). Nadal to zajebista gra, ale strasznie brakuje ostrości - całość sprawia wrażenie strasznie rozmazanej. Niestety wersja na X360 trafiła na modę wszędobylskiego wpierdalania efektu blooma ( Bzduras) , które było mocno popularne na początku ówczesnej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Jedna gra typu gram z żoną, druga gra typu ja gram, a żona patrzy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 18 godzin temu, MYSZa7 napisał: Niestety wersja na X360 trafiła na modę wszędobylskiego wpierdalania efektu motion blura, które było mocno popularne na początku ówczesnej generacji. To bloom był kolego, oryginalnie Revenge też ma blura ciut, ciut i od cholery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 564 Opublikowano 4 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Fuck yeah! W końcu po miesiącu od zakupu, kurier dostarczył Kuniową kolekcję klasyków. Szykuje się wielka podróż sentymentalna 20 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 6 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Plusik głównie za Blura 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 A ode mnie za całokształt - fajna gierka z ładną okładką, no i tło w postaci innych gierek - lubię sobie podejrzeć, co tam inni forumkowicze mają na półkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrekP 1 711 Opublikowano 7 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Farcry to taka seria, że mogę wziąć na premierę, bo wiem, że dobrze się będę przy tym bawił. No i z ubipoints cena nie taka straszna na tle innych kolekcjonerek. Wersja na PS5 się zasysa, wieczorem jak wrócę z roboty będzie grane. 10 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Tak sobie policzyłem, że to już 21 lat z wirtualną koszykówką, odkąd zagrałem w NBA Live 2000 i przygoda wciąż trwa. Tylko na okładkę mogli dać kogoś ciekawszego niż tego płaczka 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 7 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Far Kraje od lat bez rewelacji, jest przy tym mocno odtwórczo, ale lubię serię. Zdobyłem platynowe trofeum w FC3, FC4, Primal, piątce, New Dawn, więc wypada i tu mieć 100%. Mam przy tym nadzieję, że gra będzie trzymała poziom bliższy znakomitej trójki niż ND. No i ciekawe jak Anton Castillo wypadnie w porównaniu z legendarnym Vaasem Montenegro. Nieco japońszczyzny. Po genialnym Dead Cells przyszedł czas na kolejną hardkorową platynę w pikselowym świecie. Przyjaciel kupił ostatnio X bąka i powiedział, że jak ogra dobroci (aktualnie Godrizon 4) z Game Pass, to będzie chciał zabrać się za RDR II i Cyberpunk. Ma niebawem imieniny, więc postanowiłem mu sprezentować tę grę. Liczę, że będzie się bawił przy niej równie dobrze co ja, i że będzie to zabawa bezproblemowa - u mnie na ponad pięćdziesiąt godzin gry wystąpiły trzy nieduże błędy i może z dwa krasze, więc źle nie było. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 7 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 7 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Dobra, trzeba trochę przetrzebić to rakowe farkrajowo-en-bi-ejowskie towarzystwo i wrzucić trochę klasyków (jeden niestety naprawdę Classic, ale dorwać ten tytuł w wydaniu premierowym dzisiaj graniczy z cudem): Bully i Oblivion nawet w folii, ale z tym Bully'm to lipa, bo zrobili okładkę do XONE, a rozmiar pudełka nadal X360 i teraz ni w pi#dę ni w oko 17 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Lecim 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Fajnie, że dożyliśmy czasów, w których na pudełkach edycji specjalnych widnieje informacja "includes full game" 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi