Gość Rozi Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Ta jest ładniejsza od pierwszej okładki. Cytuj
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Mój najnowszy zakup 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 340 Opublikowano 11 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 października 2021 Cudowna okładka edycji 75th Anniversary mmmmm 11 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 bez Doncicia nie ma plusa Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 43 minuty temu, Mejm napisał: Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana. Myślę, że Jordan sę „nie dał wziąć” , a nie że go nie wzięli. Jordan jako Goat jest mocno kapryśny i raczej nie bierze udziału w żadnych promocjach nawet ligi, a co dopiero gierki. No i Jabar pewno nie rzyga kasą to zawsze coś wpadło extra za cover. Jordan nawet nie pojawił się w ostatniej mega zajawce 75 sezonu z legendami NBA No dobra był M. Jordan ale nie o tego chodziło XD 46 minut temu, MYSZa7 napisał: bez Doncicia nie ma plusa Doncic jeszcze musi swoje pozapierdalać aby być na okładce edycji legendarnej 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11 i jeszcze jakiejś edycji Live z końcówki lat 90, ale teraz już nie pamiętan której. Wolę nie sprawdzać, czy na XSX też była promka na tę legendarną edycję, bo w zeszłym tygodniu kupiłem zwykłą za 249 xd Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 18 minut temu, krupek napisał: Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11 Nie tyle twarzą co cała ta edycja to była laurka i hołd dla niego. Był tam specjalny tryb odtwarzający najlepsze momenty z jego kariery. Obecnie wręcz unika wszelkich materiałów promocyjnych. Za niskie progi dla biznesmena miliardera;) Jak to sam kiedyś powiedział, że nie ma już MJa gracza, jest już tylko MJ biznesmen… 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 A no tak było, jakieś challenge z nim był do odegrania. Co do Nba Live i okładki z nim, coś pomyliłem i była to okładka Nba Live 2000, ale chyba na region NTSC. Powrócił do gry w składzie 90s All Stars. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 października 2021 Ostatni okres zakupów to głównie długo wyczekiwane wydania limitowane. Dwie części No More Heroes z miejsca stały się jednymi z moich ulubionych limitek - mają duże i ładne kartony, są bogate w zawartość oraz mają ukryte w bocznej ściance magnesy (tak zakładam) dzięki czemu postawione obok przyciągają się i tworzą jeden obrazek. Opakowanie Bloodstained uważam za graficzne arcydzieło i jedną z najlepszych okładek jakie posiadam. Monster Boy to przyjemne zaskoczenie bo przecież gierka miała premierę dość dawno temu. To wydanie zostanie na pewno w folii. Metroida - kolosa - kilka osób już tu wrzucało, rozmiarem idealnie pasuje do kolekcjonerek Xeno 1/2 lub Astrala a zakupy uzupełniają Mass Effect i Ratchet od miłych użytkowników tego forum. 26 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LukeSpidey 929 Opublikowano 12 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 października 2021 Patrzcie, co znalazłem spacerując w nocy po lesie. Nie sądziłem, że Analek wejdzie na PS4. 18 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 w końcu adekwatne zdjęcie zakupu growego w terenie 1 Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Trochę brakuje ślimaków Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 12 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 października 2021 (edytowane) W zeszłym tygodniu wjechał oled z dolby vision, teraz wjeżdża dolby atmos w konfiguracji 5.1.4. Do tego Xbox i mamy prawdziwą nową generację. Edytowane 12 października 2021 przez creatinfreak 19 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 541 Opublikowano 13 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 października 2021 Dwa kolejne n(z)abytki do kolekcji z czasów, kiedy UBIsoft było fajną firmą, stawiającą na innowację i nowe IP, a nie taką bezwstydną francuską kurtyzaną, jaką jest dzisiaj Assassin's Creed z dwóch powodów - po pierwsze to darmowy remaster do 4K, a po drugie achievementy, których strasznie brakuje mi w wersji na PlayStation Far Cry Instincts/Predator to z kolei xboxowy exclusive i jak tylko uporam się z FC Classic to odpalam tę odsłonę przygód Jacka Carvera. 14 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy? Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 26 minut temu, Figuś napisał: Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy? "W miarę" - dobrze napisane, bo wciąż leżę przysypany egipskim piachem i od trzech lat nie mogę się wygrzebać Ale tak, Rogue (a nie "róż", jak u Ciebie) jest spoczko, jak najbardziej. To takie bardziej skondensowane Black Flag, tyle że z innej strony konfliktu i zdecydowanie mniej tropikalne. No i fabularnie fajnie się łączy z Unity. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Dzięki jest na promce i chyba łyknę Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to. To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 13 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 października 2021 Kolejny pad tym razem czarny. W Ghosta i RE2 nie miałem jeszcze okazji grać. TLOU tym razem w normalnym wydaniu bez czerwonego grzbietu. I fajny steelbook do kolekcji. 20 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 192 Opublikowano 13 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 października 2021 Wraz z dwoma innymi sztosami 15 2 1 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 3 godziny temu, Wredny napisał: Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to. To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać. Akurat pływanko i szanty to jedno z lepszych co sie przytrafiło w AC 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 899 Opublikowano 15 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2021 Trochę Nintendo. Wygodny ten pad, ale cena średnia za to. 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 011 Opublikowano 16 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 października 2021 Jak coś w lubelskim Media Markt w Felincity została jeszcze jedna sztuka za 379 zł 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Luqat 968 Opublikowano 17 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 października 2021 Jako, że 1 listopada za pasem, to trzeba było nabyć niezbędne akcesoria. No a, że pewien portal "aukcyjny" robił ostatnio promocję na owe znicze, to była dodatkowa motywacja. Robię więc publiczny kaminałt i mam nadzieję, że nie zostanę od tego prawdziwym geję, bo żona może tego nie wytrzymieć. Spoiler Nie, no żartuję. Kupiłem w dużej mierze dzięki jej "naciskom", bo lubi wieczorem sobie w łóżku popykać, a przecież nie może tego robić jak zwierzę na jakimś telefoniku. A zatem generacyjna rodzina jest teraz pełna, bo oto dołączył najmłodszy 21 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi