Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, XM. napisał:

Wredny to jedna z tych person których nie ogarniesz. Gran Turismo pewnie nie zagra w 7 bez znania lore poprzednich sześciu 

Gran Turismo skończyło się na PSX, reszta mnie nie obchodzi :reggie:

4 godziny temu, Pupcio napisał:

Mój ulubiony zakup wrednego to zdecydowanie darmowy apex w pudełku  :pawel:

Aaale tylko jedna wersja! :sweat:

ja nie wyobrażam sobie powrotu do 500 gb pamięci wewnętrznej. Ba nawet 1 TB pamięć w XSX jest dla mnie niewystarczająca, bo wystarczy kilka zainstalowanych gier do których często się wraca (w moim przypadku Halo: MCC, Forza Horizon 4 i SoT, które łącznie zajmują ok 300 gb) i już robi się ciasno. A dołóżmy do tego Game Passa i  problem z miejscem na dysku robi się poważny :reggie: 

Przepraszam, głupio mi. :smutas: Na swoją obronę mogę dodać tylko, że myślałem iż jest to zarzutka, a sam dysk ma jednak większe zastosowanie niż pilot multimedialny do konsoli która nie ma nawet wsparcia Dolby Vision/Atmos. 

Jakoś Xbox wraz gamepassem mnie rozpieścił i potrafię mieć kilka zaczętych gier, coś zainstaluje bo za chwilę będę chciał ograć, cebula z Brazylii czy Islandii, dwie gry multi i już trzeba coś usuwać jak dodadzą coś fajnego w gamepassie. No to zdecydowałem się na podwojenie miejsca szybkiej pamięci.

• Plusik 1

Do PS4 mam zewnętrzny dysk, dzięki czemu mam łącznie gdzieś z 80 tytułów w gotowości.
Do XSX też kiedyś trzeba będzie kupić, zwłaszcza przez tego cholernego Gamepassa.
Aktualnie mam z 60GB wolnego, a zaraz FH5, które waży ponad stówkę, więc trzeba będzie coś usunąć.
Halo MCC, Forza Horizon 3, MFS i takie Marvel's Avengers to prawie połowa dysku, a to tylko cztery gierki (no OK, w pakiecie Halo jest ich kilka).
Często jednym z głównych powodów niechęci do grania była konieczność instalacji i ściągania patchy gier, które mam na półce - stawałem patrząc na grzbiety, myśląc w co by tu zagrać, ale jak sobie pomyślałem, ile czasu mi to zajmie to mi się odechciewało - dzięki większej ilości miejsca już nie ma tego problemu.

@Paolo de Vesir - moje kondolencje, ale ładnie Cię chłop wyjaśnił :notbad:
Aż lekko oplułem monitor :D