Wredny 9 450 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 4 godziny temu, XM. napisał: Wredny to jedna z tych person których nie ogarniesz. Gran Turismo pewnie nie zagra w 7 bez znania lore poprzednich sześciu Gran Turismo skończyło się na PSX, reszta mnie nie obchodzi 4 godziny temu, Pupcio napisał: Mój ulubiony zakup wrednego to zdecydowanie darmowy apex w pudełku Aaale tylko jedna wersja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Nie kumam tych cen silentow. Jeszcze 1, 2, shattered memories, no 3 i 4 bo ps2 ale te na ps3 to powinny po max 25zl chodzic a tutaj ceny z kosmosu. Na olx Downpour 6 stow za folie i ponad 3 stowy za rozpakowana xDDDDD. Plus taki ze cyfrorze z ch.ujem w lapie zostana. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 More, more gamepass 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ktoś: kupuje 1TB dysk do konsoli z 1TB dyskiem wewnętrznym Ja bez problemu dający sobie radę z 500GB dyskiem w konsolach: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Też nie kumam dokupowania rozszerzeń pamięci, ile Wy tych gier instalujecie jednocześnie? No ale nie moje pieniądze, więc Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Zależy kto jak gra. Osobiście gram dużo online, a takie gry żrą miejsca w opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Miał za co to kupił. Gry potrafią zajmować mnóstwo miejsca, zwłaszcza te z poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Jak miałem słabego neta to jak najbardziej rozumiałem trzymanie gier. Taki Doom zajmuje prawie 100 gb. Wyobraźcie sobie pobierać to na necie 10mb/s... Teraz mam światło 700mb/s, więc kasuje jak leci, ale w pełni rozumiem kiszenie gierek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 ja nie wyobrażam sobie powrotu do 500 gb pamięci wewnętrznej. Ba nawet 1 TB pamięć w XSX jest dla mnie niewystarczająca, bo wystarczy kilka zainstalowanych gier do których często się wraca (w moim przypadku Halo: MCC, Forza Horizon 4 i SoT, które łącznie zajmują ok 300 gb) i już robi się ciasno. A dołóżmy do tego Game Passa i problem z miejscem na dysku robi się poważny Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ja wszystko trzymam na dwóch zewnętrznych po 4 TB. Jak coś się kiedyś stanie z jakimś serwerem to mnie to nie będzie dotyczyło bo gierkę cały czas mam gotową do uruchomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Miał za co to kupił. Zupełnie jak Whisker pilota do PS5? A nie, wtedy to była beka okrutna, frajer, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 minuty temu, Rozi napisał: Zupełnie jak Whisker pilota do PS5? A nie, wtedy to była beka okrutna, frajer, itp. Nie przypominam sobie, żeby ktoś toczył z tego bekę w zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 I co najlepsze: Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 O chuj, orka z Free willy placze ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Przepraszam, głupio mi. Na swoją obronę mogę dodać tylko, że myślałem iż jest to zarzutka, a sam dysk ma jednak większe zastosowanie niż pilot multimedialny do konsoli która nie ma nawet wsparcia Dolby Vision/Atmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 596 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Jakoś Xbox wraz gamepassem mnie rozpieścił i potrafię mieć kilka zaczętych gier, coś zainstaluje bo za chwilę będę chciał ograć, cebula z Brazylii czy Islandii, dwie gry multi i już trzeba coś usuwać jak dodadzą coś fajnego w gamepassie. No to zdecydowałem się na podwojenie miejsca szybkiej pamięci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Szkoda tylko że tę karty pamięci są tak drogie, 1tb to prawie pół wartości konsoli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 596 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 1 minutę temu, ASX napisał: Szkoda tylko że tę karty pamięci są tak drogie, 1tb to prawie pół wartości konsoli xd zupełnie jak z tankowaniem samochodu obecnie zalejesz i podwaja wartość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Teraz jest tak fajny internecik i ściąga się nawet duże gierki z prędkością typu pojebana że nie widzę sensu inwestować w takie rzeczy no ale jak ktoś lubi mieć całą cyfrową bibliotekę na zawołanie to czemu nie. Ale te ceny to serio są chore Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ja tam na pewno dokupię kiedyś dysk, komfort życia większy plus fajnie inwestować w to co się lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 boże wezyr xdddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Do Xboxa Series X bedzie już od Grudnia rozszerzenie pamięci 2TB w cenie 1600 pln .... czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Do PS4 mam zewnętrzny dysk, dzięki czemu mam łącznie gdzieś z 80 tytułów w gotowości. Do XSX też kiedyś trzeba będzie kupić, zwłaszcza przez tego cholernego Gamepassa. Aktualnie mam z 60GB wolnego, a zaraz FH5, które waży ponad stówkę, więc trzeba będzie coś usunąć. Halo MCC, Forza Horizon 3, MFS i takie Marvel's Avengers to prawie połowa dysku, a to tylko cztery gierki (no OK, w pakiecie Halo jest ich kilka). Często jednym z głównych powodów niechęci do grania była konieczność instalacji i ściągania patchy gier, które mam na półce - stawałem patrząc na grzbiety, myśląc w co by tu zagrać, ale jak sobie pomyślałem, ile czasu mi to zajmie to mi się odechciewało - dzięki większej ilości miejsca już nie ma tego problemu. @Paolo de Vesir - moje kondolencje, ale ładnie Cię chłop wyjaśnił Aż lekko oplułem monitor Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Zaorał mnie jak pole na wiosnę, sam lekko prychnąłem. Dobra nauczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi