Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 W dniu 6.11.2021 o 16:57, Quake96 napisał: Kupiłem sobie magnetowid i kilka VHSów Wspaniała to konsola, nie zapomnę jej nigdy. Jeszcze ten design i kultura pracy. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 I ta cegła obok nie no Ska to była klasa w porównaniu do tego klocka. Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 najbrzydsza konsola jaką miałem Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wspaniała to konsola, nie zapomnę jej nigdy. Jeszcze ten design i kultura pracy. Tak tak, wiem że dla wszystkich XOne jest "fu i be", ale szczerze mówiąc to z całej tej zgrai Xboxów tej generacji, to właśnie FAT mi się najbardziej podoba, tak samo jak w przypadku PS4. Do kultury pracy nie mam zastrzeżeń. Może są tu jacyś wyczuleni na każdy dB, ale ja po kilku dniach nie mam do niej zastrzeżeń. Pracuje cicho i nie rzuca się w uszy. 2 godziny temu, Ukukuki napisał: I ta cegła obok nie no Ska to była klasa w porównaniu do tego klocka. A co mi przeszkadza cegła, którą schowałem za regałem? Faktem jest, że trochę "śmieszna" sprawa, że do takiego kloca nie wcisnęli jeszcze zasilacza, ale mi to zupełnie nie robi różnicy. W środku czy na zewnątrz, ważne że wszystko jest okej. One S mi jakoś tak mniej leży. Wiem, dziwny jestem, lubię starocie, jeżdżę kaszlakiem i podoba mi się pierwszy XO, ale serio One S kojarzy mi się od razu z tą "Pegazusową" podróbką od chińczyków Celowo szukałem właśnie pierwszego One, bo taki mi się podoba. Przypomina magnetowid klasy premium Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Mnie też się podobał, miał to coś, chociaż jak konsolę trzymało się w ręku to plastiki strasznie trzeszczały, więc wykonanie i jakoś materiału była taka sobie. Nie to co XSX, można somsiadowi go zrzucić na dach auta z 1. piętra, pójść po niego, przetrzeć szmatką i dalej na nim grać. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 41 minut temu, krupek napisał: Mnie też się podobał, miał to coś, chociaż jak konsolę trzymało się w ręku to plastiki strasznie trzeszczały, więc wykonanie i jakoś materiału była taka sobie. Nie to co XSX, można somsiadowi go zrzucić na dach auta z 1. piętra, pójść po niego, przetrzeć szmatką i dalej na nim grać. Ska też jest solidnie wykonana, Slimka PS4 tak samo. Ogólnie mam wrażenie ,że drugie rewizje są o wiele lepiej wykonane od premierowych wersji. Tak samo było PS2FAT->PS2 Slim, PS3->Slim czy X360 -> X360 Slim. Pomijam ostatnie wydania najbardziej budżetowe. Tak swoją drogą ciekawe czy PS4 coś takiego dostanie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 9 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2021 GODrizon V dołącza do kolekcji. 11 5 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 Sorry ale żółty znaczek USK dyskwalifikuje tą "kolekcję" 1 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 17 minut temu, Sylvan Wielki napisał: GODrizon V dołącza do kolekcji. piekne sa te nowe pudła, plytka w srodku tez po lewej? Cytuj
Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 Już odpowiadam mój zielony kolego w koszulkach XL z logiem GrajStacji Tak. Płyta umiejscowiona jest po lewej stronie (dlatego Korwin-Mikke prawdopodobnie nie kupi wydania fizycznego ). Grafika nieco się zmieniła. Jednym będzie pasować bardziej innym niekoniecznie. Zwyczajowo kwestia gustu. Nieco zaburzyć może kompozycję kolekcji, niemniej według mnie prezentuje się dobrze. Natomiast ten biały równoległobok na przodzie jest nieco za duży. Być może to kwestia przyzwyczajenia. Mogli jednak przedstawić to lepiej, bowiem wygląda jakby Pan Spencer zlecił stażyście nową grafikę, a temu zabrakło polotu. Ale tak, jak już wspomniałem - kwestia gustu. Uciekam grać. Miłego tam w Meksyku. 2 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 Najładniejsze grzbiety to miały wydania na X360, świetnie to na półce wygląda plus serie miały ten sam styl okładki i boku. Od razu widać gdzie stoi seria Halo a gdzie Gears of War. Nie każdemu się to spodoba, ale mi ta tęcza kolorów pasuje. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 Dzisiaj przyszedł do mnie chyba najpiękniejszy Game Guide jaki widziałem o tematyce growej w środku mega fajna duża obustronna mapa 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 9 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2021 9 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 8 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: Już odpowiadam mój zielony kolego w koszulkach XL z logiem GrajStacji Tak. Płyta umiejscowiona jest po lewej stronie (dlatego Korwin-Mikke prawdopodobnie nie kupi wydania fizycznego ). Grafika nieco się zmieniła. Jednym będzie pasować bardziej innym niekoniecznie. Zwyczajowo kwestia gustu. Nieco zaburzyć może kompozycję kolekcji, niemniej według mnie prezentuje się dobrze. Natomiast ten biały równoległobok na przodzie jest nieco za duży. Być może to kwestia przyzwyczajenia. Mogli jednak przedstawić to lepiej, bowiem wygląda jakby Pan Spencer zlecił stażyście nową grafikę, a temu zabrakło polotu. Ale tak, jak już wspomniałem - kwestia gustu. Uciekam grać. Miłego tam w Meksyku. W końcu gry na nową generację Xboxa wyróżniają się jeśli chodzi o grzbiet pudełek. 8 godzin temu, Ukukuki napisał: Najładniejsze grzbiety to miały wydania na X360, świetnie to na półce wygląda plus serie miały ten sam styl okładki i boku. Od razu widać gdzie stoi seria Halo a gdzie Gears of War. Nie każdemu się to spodoba, ale mi ta tęcza kolorów pasuje. Minus wydań na 360 i ich grzbietów jest taki, że chyba są trzy albo cztery wersje logo jak i grafiki w tle, przez co nie jest to idealnie jednolite. Najgorzej było z PS3, gdzie grzbiety do premiery slimki miał inny wygląd niż te po premierze chudszej wersji PS3. Teraz kolekcje gier na PS4 i PS5 super się prezentują, dzięki temu samemu układowi, a jedyna różnica to kolor i numerek. Cytuj
Snake_Plissken 899 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) Akurat na długi weekend ze znajomymi będzie jak znalazł. Edytowane 10 listopada 2021 przez Snake_Plissken 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 321 Opublikowano 10 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada 2021 Piękne są te nowe pudełka 7 2 1 1 Cytuj
MEVEK 3 505 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Cos dla dziecka... .... a moze i sam tez cos zagram 2 Cytuj
WisnieR 2 720 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Ogrywanie pierwszy raz GoT na PS5 zwmaist na PS4? Jeszcze jak. 8 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) Zobaczymy, co to za cuda. Po ostatniej platynie w RDR 2 i Judgment, te raczej nie powinny być bardziej absorbujące. Edytowane 10 listopada 2021 przez [InSaNe] 9 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Miałem próbować reanimować innego grubego x360, ale OLX zweryfikował moje plany 6 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 W dniu 9.11.2021 o 11:01, Sylvan Wielki napisał: Już odpowiadam mój zielony kolego w koszulkach XL z logiem GrajStacji Ale trzpień na płyty tak samo drętwy/sztywny, że od jego wciskania w celu wyjęcia płyty aż palce bolą? Najgorsze pudełka jakie widziałem pod tym względem. Jakby nie mogli tego zrobić jak w pudełkach z grami na PS. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 192 Opublikowano 13 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 listopada 2021 ME dowiózł 12 7 Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Zakupy z ostatniego tygodnia, będzie ostre polowanie! Joyki dla dzieciaków, czekam jeszcze na Armsy, niestety nie doszły na czas 6 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Fajny motyw z tym MH. Ja poluję na taki z Mega Manem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi