Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Downhill Domination kiedyś ostro męczyłem na Swap Magicu na PS2 fat, aż dojechałem laser. Potem tylko wymieniłem laser i PS2 już od tamtej pory włączana sporadycznie, jest w szafce jako skarb.

• Lubię! 1
Opublikowano

Bardziej są poruszane tematy które są poważne i przez niektóre sceny nie dało się dać niższej kategorii wiekowej. 

Opublikowano

Zastanawialem sie nad nowym padem a wypadlo na stacje ladujaca. Co mnie sie w niej spodobalo to to ze ladowanie jest z gniazdka a nie z portu usb konsoli. Poza tym jej ksztalt i prostota :good2:

IMG-20211114-194333-Bokeh.jpg

IMG-20211114-194308-Bokeh.jpg

IMG-20211114-194245-Bokeh.jpg

• Plusik 7
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 15.11.2021 o 07:52, Ukukuki napisał:

Mnie też mega denerwuje ładowanie padów z sieci, szkoda ,że nie zrobili tego po USB z TV albo konsoli. 

A mnie na odwrot. Wszystkie porty mam zapchane juz przez vr i inne rzeczy. A tu prosze, jeden port sie zwolni.

Opublikowano

20211116_132702.thumb.jpg.335adee6eff0331a4661eddedd18af69.jpg

Moja trylogia gier Shantae na PS4: Shantae Half Genie Hero Ultimate Edition, Shantae Risky's Revenge i Shantae and the Seven Sirens

Są to moje perełki od WayForward, który zawsze dostarcza wspaniałe gry w klimatach retro.

• Plusik 9