Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 19 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada 2021 Uwaga, będzie grubo. Stajnia Ferrari wjeżdża do mojej kolekcji. Mój mały kolekcjoner ejakuluje ze szczęścia. Ale zanim ekipa Ferrari wjedzie to zacznijmy od Studia Slightly Mad Studio. Rok 2009 i na konsole PS3, Xbox 360 i PC wjeżdża Need For Speed Shift. Gra po kilku miesiącach dostaje DLC, dla PS3 Exotic Racing Series, na Xboxy 360 Ferrari Racing Pack. I jak się nie trudno domyślić wzbudza to w posiadaczach Playstation złość. Dlaczego? A stało się tak dlatego że Microsoft w tamtym czasie posiadał podpisaną umowę licencyjną z Ferrari na umieszczenie tych aut tylko w DLC na konsole Microsoftu, i dlatego akurat ich auta trafiły do DLC na Xboxie. Fani Sony musieli zadowolić się innymi Autami. Rok 2011 i na konsolę PS3 oraz Xboxy i PC wjeżdża kontynuacja ale już bez tytułu Need For Speed. Tylko Shift 2 Unleashed. Tym razem gra dostaje dwa DLC ale takie same dla obydwu konsol. Z końcem roku 2011 skończyła się też umowa licencyjna pomiędzy Ferrari A Microsoftem. I możemy jechać z tematem Ferrari. Rok 2012 na konsole PS3, Xboxy 360 oraz PC studio Slightly Mad natychmiast wydaje przygotowane na silniku Shift 2 Unleashed grę Test Drive Ferrari Racing Legends. I pomimo że gra należy już do rodziny Test Drive to jednak jest ukłonem w stronę fanów gier Shift bo jest napisana na tym samym silniku co Unleashed, i trafia na trzy platformy. Studio System 3 4 Lipca 2008 Studio wydaje na konsole PS2 i PS3, Ferrari Challenge Trofeo Pirelli. Solidny symulator, który znajduje wówczas liczne grono fanów, w tym i mnie bo grałem wówczas jak poyebany. Po wydaniu gry, studio regularnie dodaje nowe auta do kupienia na playstation network. 24 Lipiec 2009 studio wydaje na PS3 Ferrari Challenge Deluxe, jest to ta sama gra co Trofeo Pirelli lecz właśnie ze wszystkimi płatnymi autami tym razem dostępnymi na płycie BluRay, gra zostaje wydana w pudełku bez cyfrowej wersji. 4 Września 2009 studio wydaje na PS3 na silniku Ferrari Challenge nową grę. Tym razem jest to Supercar Challenge. Do gry trafiają obok znanych torów i aut Ferrari inne nowe, min. Zonda, Koenigsegg, Veyron, Corvette, McLaren. Jest to już spełnienie mokrego snu każdego fana Trofeo Pirelli pragnącego więcej. Więc studio odpowiada na prośby. 6 Październik 2010 studio wydaje na PS3 usprawnioną wersje Trofeo Pirelli pod nazwą Ferrari The Race Experience. Jest do kompilacja wszystkich patchy z autami Ferrari i torami wyścigowymi, które wyszły do tej pory plus kilka nowych aktualizacji, torów i aut. 24 Styczeń 2012 studio wydaje na PS3 dwupak. Do jednego pudełka trafiają Ferrari Challenge Trofeo Pirelli ze wszystkimi dodatkami oraz Supercar Challenge również ze wszystkimi dodatkami, które były dostępne na Playstation network. 30 Styczeń 2013 studio wydaje na PS3 kolejną grę pod tytułem Absolute Supercars. Jest to znana Supercar Challenge lecz kolejny raz usprawniona pod względem silnika, torów i aut, dochodzą też nowe wyzwania. Jest to niestety ostanie HUUuurraaa ze studia System 3. Kilka miesięcy później na rynki trafia Playstaion 4, jednak system 3 nie odcina już kuponów od swojej wyścigowej serii. I tak prezentuje się cała kolekcja, która zamyka moje zakupy growe dla konsoli Playstation 3 w tym roku 14 7 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Trochę zakupów do zielonych konsolek 4 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Da sie w to w ogole grac na tym ps3? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 W 2021 ludzie grają na Nintendo to i na PS3 można. Cudowne są te pudełka z PS3, schludne i kompaktowe. Samą konsolę też dobrze wspominam, a ogranie Folklore mam na liście growych to-do przed śmiercią. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Paolo zbierasz amiibo? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Czy to podchwytliwe pytanie? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Byśmy się wymienili może. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Nie zbieram, ale jakbyś chciał złapać się na wódkę to wiesz gdzie mnie szukać. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 7 hours ago, maciucha said: Da sie w to w ogole grac na tym ps3? Oczywiście że się da. Grafika 4k i betonowe 60 fps, RPCS3 to rewelacyjny emulator Playstation 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 899 Opublikowano 20 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada 2021 Myślałem, ze w pon dostanę, ale InPost dostarczył dzisiaj. Spoko. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 544 Opublikowano 20 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada 2021 Ależ będzie grane na zwykłym PS4 w glorious 30fps 10 2 Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Myślałem, ze w pon dostanę, ale InPost dostarczył dzisiaj. Spoko. Jaki jest sens kupowania wersji na ps5, skoro wersja ps4 robi to samo a można ją użyć w ps4, ergo ma większe możliwości? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Wartość kolekcjonerska. Rzut wielki zapewne nie jest, a na PS5 to już w ogóle. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Mirumoto napisał: Jaki jest sens kupowania wersji na ps5, skoro wersja ps4 robi to samo a można ją użyć w ps4, ergo ma większe możliwości? Pewnie taki, że na płycie masz wersję PS5, a na płycie dla PS4 masz na niej uboższą wersję, a lepszą musisz pobierać. Edytowane 20 listopada 2021 przez krzysiek923 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 I tak i tak musisz grę zainstalować na dysku, a jak masz przyzwoitego neta to szybciej będzie z sieci. A odpowiadając na pytanie to jak ktoś posiada już PS5 i nie zamierza sprzedawać gry to jest mu obojętne. Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 36 minut temu, Mirumoto napisał: Jaki jest sens kupowania wersji na ps5, skoro wersja ps4 robi to samo a można ją użyć w ps4, ergo ma większe możliwości? Nie czaje pytania Nie mam PS4, cena taka sama obu wersji. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada 2021 Jestem szczególnie ciekawy dobrze ocenianej przez graczy pozycji The TakeOver. Beatem-up w co-opie ? Zawsze i wszędzie. Postanowiłem zrobić wyjątek jeśli chodzi o gatunek Visual Novel (w całej mojej kolekcji jest tego tyle co kot napłakał) i nabyć The House in Fata Morgana. Sprawdzę skąd się biorą te zachwyty. Tym razem SRG dostarczyło Ape Out w specjalnym wydaniu liczącym 2000 sztuk. Nie wygląda ono jakoś specjalnie pięknie ale nadrabia fajnym steelbookiem, który w odróżnieniu od większości płaskich steelów ma wypustki w postaci kawałków szkła i postaci goryla. 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. knotek 211 Opublikowano 21 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 2021 W kategorii cena/jakość te słuchafony są nie do pobicia 10 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 5 minut temu, knotek napisał: W kategorii cena/jakość te słuchafony są nie do pobicia A po ile stoją? Do XOne kupiłem na kablu, były spoko ale mi mikrofon nie działał Cytuj
knotek 211 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Ja akurat kupiłem w niemieckim markecie, ale na Allegro niedawno były w granicach 400 złotych Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Niedawno były w mediamarkt w promocji za 379 złotych. Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Nie wiem po co mi to, kupiłem bo mam zajoba A tak całkiem serio, to tak się kończy oglądanie na YouTube filmików o kupowaniu takich konsol. Miałem poszukać taniej PS3jki, ale nic nie było, więc przejrzałem oferty Xboxów. No i trafił się X360 Elite z dyskiem 120gb i zasilaczem za 80zł. Do tego facet dorzucił odbiornik pada x360 do PC, bo nawet nie wiedział co to jest. Mało tego! Miałem okazję pogadać chwilę z gościem i prawdopodobnie jutro będę miał do odbioru jeszcze jednego takiego X'a za darmo, tyle że w nieznanym stanie, bo nie ma zasilacza, a ten od Elite nie pasował. 2 2 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 No i do zbioru dołącza obiecana darmowa konsola Po wczorajszym opisie sprzedającego wnioskowałem, że będzie to kolejny FAT, tylko niekompatybilny z zasilaczem od wczoraj kupionej konsoli. Tym samym miałby to być "Xenon" albo "Zephyr", a tymczasem okazało się, że to nie FAT, tylko Slim Mało tego, konsola chodzi jak wściekła i faktycznie tak jak zapewniał gość, była przywieziona z niemiec w stanie nieznanym, bo na dzień dobry przywitała mnie językiem wroga na ekranie. Jakby tego było jeszcze mało, w napędzie znalazłem Dragon Ball Raging Blast 2 Tym samym, za 80zł kupiłem w sumie dwa sprawne Xboxy z grą w gratisie PS: Niby konsola od niemiaszków, a prawilna naklejka z Wiedźminem jest Widać nawet tam naszego Geralta doceniają 3 2 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Jeszcze naklejka firmowa na Slimce. A po co Ci one? Planujesz grać czy jakieś czary z tym uprawiasz skoro naoglądałeś się YouTuba? Choć jest 20-lecie Xboxa więc może na fali hajpu kupiłeś. Jeszcze Archon wrzucił ostatnio wspominki o 360. U mnie się w sumie kurzy ostatnia implementacja sprzętu, ale ciągle dobrze działa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi