Prekor 5 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, XM. napisał: Ale nie obrażaj mi Xboxa, tak nie co? Podobnie miałem z RDR2 na Xbox SX i to akurat była wina płyty ale mogłem bez problemów wymienić. Takie rzeczy się zdarzają niestety i nie ma powodu aby obwiniać za to wydań fizycznych. A pudełka na Xbox są piękne i warto je zbierać chociażby do kolekcji. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Prekor Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Potwierdzam i oto następne Tuż po północy wyciągnięte z paczkomatu Guardiansy, kupione w blakfrajdejowej promocji (164zł, bo jeszcze kupon allegro na 5 monet). Karny kutas dla NEO-net za tę kopertę rodem z pierwszego Matrixa, bo jak widać na zdjęciu, ma całkiem głęboką wgniotkę nad G. PerfectBlue to nie jest, jeśli chodzi o solidność pakowania, no ale najtaniej było 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 A daj spokój z neonet, rok temu już pisałem im na infolinię, że chyba się z penisem na głowy zamienili, że pakują delikatne plastikowe pudełka w kopertę o grubości bloku technicznego. Napisali, że przekażą do działu ten feedback, ale jak widać po roku nic się nie zmieniło, bo u mnie to samo z Guardiansami Na szczęście tym razem fartownie bez ukruszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Do tej pory starczał mi 2.4Ghz kluczyk WiFi za 30zł i nagi blat biurka, ale brak precyzji przy celowaniu i skaczący co chwilę ping 50+ ms w Halo Infinite wyprowadziły mnie z błędu. Podkładka to bardziej kwestia wygody, bo wciąż na padzie gra mi się w Halo łatwiej to przeskok z wartości 50-80ms z częstym packet loss na płynne jak masełko ~35ms to zauważalna zmiana. W dodatku 5Ghz sprawia, że 80mbps downloadu zmieniło się na stałe 250mbps z 15 pingiem. Bajka! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 mam ten sam adapter wifi Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Do tej pory starczał mi 2.4Ghz kluczyk WiFi za 30zł i nagi blat biurka, ale brak precyzji przy celowaniu i skaczący co chwilę ping 50+ ms w Halo Infinite wyprowadziły mnie z błędu. Podkładka to bardziej kwestia wygody, bo wciąż na padzie gra mi się w Halo łatwiej to przeskok z wartości 50-80ms z częstym packet loss na płynne jak masełko ~35ms to zauważalna zmiana. W dodatku 5Ghz sprawia, że 80mbps downloadu zmieniło się na stałe 250mbps z 15 pingiem. Bajka! Myślałem, że Paolo wrzucił kij hokejowy do zakupow growych Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 15 minut temu, dee napisał: Myślałem, że Paolo wrzucił kij hokejowy do zakupow growych To kij do parzenia herbaty w Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Szybka focia w pracy - 2 artbooczki i pad z bardzo niskim input lagiem. Ten filmik mnie przekonał: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 565 Opublikowano 26 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Czarno piątkowe łowy 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 450 Opublikowano 26 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 10:25, _Red_ napisał: A daj spokój z neonet, rok temu już pisałem im na infolinię, że chyba się z penisem na głowy zamienili, że pakują delikatne plastikowe pudełka w kopertę o grubości bloku technicznego. Napisali, że przekażą do działu ten feedback, ale jak widać po roku nic się nie zmieniło Właśnie dostałem maila z prośbą o usunięcie oceny i z podobnym tekstem (że pomoże im to w przyszłości). Oczywiście nic usuwać nie zamierzam 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 803 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 A u mnie coś zupełnie mi nieznanego. Ciekawy klimat, pixelartowa grafika 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 803 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Klasyk z czasów gdy jako szczyl pogrywałem na kompie braciaka, do tego w odświeżonej formie I ta satysfakcja odpakowania nowej gierki 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 450 Opublikowano 27 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 A u mnie inne, ciut nowsze klasyki, ale ze starszej konsoli. Wiem, że obydwa w Gamepassie, ale zawsze lepiej mieć pudełeczko, no i obydwie gierki w naprawdę dobrym stanie (płyty i okładki igła, tylko ta folia przy FABLE ma kilka zadrapań). RAGE w wydaniu Anarchy Edition mam już na PS3 (nawet platynkę wbiłem), a tutaj chciałem zwykłą premierówkę z okładką nieskalaną wypisanymi bonusami Na konsoli Sony tekstury były rozmazane i długo się doczytywały, a wersja z X360 była tą lepszą, więc z przyjemnością kiedyś wrócę do tej perełki shooterów od mistrzów gatunku. No i beka, bo na klocku to mieści się na trzech płytach - pod względem napędu to był strasznie zacofany sprzęt 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orion50 632 Opublikowano 27 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Piękny maluch, kultura pracy wzorowa, zaraz zobaczę jak FH 5 na tym lata 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 2 minuty temu, orion50 napisał: Piękny maluch, kultura pracy wzorowa, zaraz zobaczę jak FH 5 na tym lata Też czekam na opinie, bo malucham mam właśnie zamiar kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Yebac , prosili mnie żebym zabrał jak kupowałem słuchawki do PS5 , moje gołębie serce nie pozwoliło im odmówić 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 864 Opublikowano 27 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Też mi się udało kilka promocji złapać 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 A moje serce fana pudełek i kolekcjonera płacze widząc te konsole all -digital. Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów pudełek i medii fizycznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 33 minuty temu, Prekor napisał: A moje serce fana pudełek i kolekcjonera płacze widząc te konsole all -digital. Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów pudełek i medii fizycznych. Od takich rozkmin mamy ten temat: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 12 godzin temu, Prekor napisał: Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów pudełek i medii fizycznych. Psssst, wiesz, że to istnieje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 596 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 w sklepach nie widziałem, więc dla mnie to sytuacja jak z yeti Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 54 minuty temu, Bzduras napisał: Psssst, wiesz, że to istnieje? Sam takiego mam pod telewizorem. Mi raczej o brak tańszej alternatywy dla fanów pudeł. Moim zdaniem Xbox SS powinien być dostępny w dwóch wariatach podobnie jak Xbox One S. Nie wszyscy co kupują gry w pudełkach potrzebują konsoli do 4K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Najlepiej w 20 wariantach tej samej konsoli. XSS ma być mini konsolą odpalającą nowe gry, która zmieści się w każdej konfiguracji mieszkania, a do tego mega tanią. Tu chodzi o znacznie więcej niż tylko all digital. Gdyby miała napęd, który znacznie zwiększałby jej rozmiary, to też nie byłaby już takim gimmickiem jak teraz. To jest dosłownie nextgen wielkości książki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 823 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 179-20=159zł Jak nie kupić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 295 Opublikowano 29 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dziś skromnie. elgato HD60S+ w cenie HD60S i residencik 4 na Gacka z olx za 40 zł, kupiłem bo okazało się że mój egzemplarz nie uruchamia się w konsoli. Płyta była uszkodzona a ta jest jak złoto, konsola uruchomiła się na sam jej widok. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi