Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kwestia fotela i biurka. Wygodny fotel > kanapa. Oczywiście dużo zależy od kanapy, ale granie na fotelu nie wyklucza komfortu.

Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak:

obraz.png.ee08e06cef123805f72b37e458ef75cc.png

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

Ja tam nie narzekam, wygodnie mi się gra zarówno przed biurkiem jak i na kanapie przed konsolą.

Tak jak pisze Krzysiek, to kwestia wygodnego biurka czy kanapy/fotela w przypadku konsoli

Opublikowano
6 minut temu, krzysiek923 napisał:

Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak:

To wtedy na easy i nie trzeba się pochylać :yao:

Tak serio to nawet nie chodzi o wygodę, ale nie mógłbym wrócić do grania „z nosem” w ekranie. Za dużo w tej pozycji siedzę w robocie, źle się kojarzy XD 

No, ale kto co lubi. 

Opublikowano

Dotarł do mnie wcześniejszy prezent urodzinowy od kobity :ohboy:

20211229_213022.thumb.jpg.c6552a9675b2db64a11777b095c94b49.jpg

Dwa brakujące kąski do mojego grajdołka :banderas: Sam ciągle czaiłem się na nie lokalnie, a z allegro jakoś nigdy nie mogłem się przełamać żeby w końcu zamówić, więc kobita zrobiła to za mnie :D 

• Plusik 6
Opublikowano
10 godzin temu, Ukukuki napisał:

W gierki sieciowe i ogólnie projektowane pod myszkę tylko monitor. Natomiast cała reszta ogrywana na TV i padzie. Tak wiem, można mieć bezprzewodową myszkę i klawiaturę ale w takie gierki zwyczajnie źle się gra na TV.

Nie zgadzam się. Korzystam z PC (gram, ale nie tylko) na TV 4K 50" z niskim input lagiem i jest tip-top, w grach sieciowych nie odstaję, a może nawet czasami mam przewagę widząc większe obiekty.

Opublikowano

Tokyo Jungle, dobra rzecz, mam od długiego czasu w backlogu.

Tego smoka to bym sobie kurde odświeżył. Pamiętam jak pod koniec 2006 importowałem z play-asia bo bylem tak nagrzany na tę grę, a termin wypuszczenia jej poza JP był wielką niewiadomą. Do dziś mam tę kopię.

• Lubię! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Fak, Ty naprawdę umiesz to przeczytać? :obama:

Jestem człowiekiem wielu talentów.

Mogli chociaż ten grzbiet hardkorowo pojechać krzakami (東京密林) zamiast tej katakany.

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

Ale ten tv to nisko trochę.

Tak, wiem ale to temat przejściowy. Wziąłem go żeby w ogóle sprawdzić czy PSX działa. Niedługo dojdzie przejściówka i upscaler żeby podłączył szaraka do głównego telewizora. 

Poza tym, tak grałem kiedyś. Dupa na twardej podłodze, wygięty w pałąk, a nie jakieś fotele czy sofy kinowe ;)