Opublikowano 8 stycznia 20223 l Kupić golasa to niezły wyczyn I pewnie w wyższej cenie niż z dodatkami Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie fanty do PS2 No i też się w końcu przełamałem, niestety zestaw Edytowane 9 stycznia 20223 l przez MGStarter
Opublikowano 10 stycznia 20223 l Dobrze tak zobaczyć zapakowaną memorke do ps2 na forumku w poniedziałkowy poranek podczas przerwy na kawkę
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym miesiącu pobawię się w Pinga. Jeszcze nie wszystko przyszło. Trochę dobroci na DSa: Coś na 3DSa: PC, wreszcie mam wszystko w pudle, teraz może pobawię się w zbieranie dodatków: PS4: I Mega Drive:
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Rewelka! Jak tylko odswieżą się reakcje to dam serducho, zwłaszcza za HommII - prawdziwy rarytas, mam w PL w domu rodzinnym niemal identyczny zestaw ale w polskim wydaniu i książeczką. Mój "pożegnalny" zestaw na PS4, Dragon's Crown jako ostatnia gra na tą konsolę i wypełnione jedno z tegorocznych growych postanowień. Figurkę czardziejki Cysi pokazywałem już wcześniej, teraz doszła gra we wspaniałym tłoczonym metalowym boxie. Uwielbiam takie edycje, z lekką nutką artyzmu i zaangażowania w projekt
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja postanowiłem sobie delikatnie polepszyć doznania growo- filmowe pod kątem dźwięku. Może nie jest to nic specjalnego ale niezła promka była/jest i z 1499 zł poszło za 999 złociszy. Philips tab 8505/10
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości <3 Dave - pokaż tak w ogóle co tam za figurki masz jeszcze.
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Fajna ta czarodziejka w wersji stojącej. Moja siedzi sobie grzecznie czekając na sesyjkę, mam jeszcze Tifę zafoliowaną, którą też muszę opstrykać. A @Dave Czezky ma też kolekcję i nic a nic się nie pochwali w dziale figurkowym..
Opublikowano 13 stycznia 20223 l W dniu 12.01.2022 o 11:46, SebaSan1981 napisał: Rewelka! Jak tylko odswieżą się reakcje to dam serducho, zwłaszcza za HommII - prawdziwy rarytas, mam w PL w domu rodzinnym niemal identyczny zestaw ale w polskim wydaniu i książeczką. No to takie polskie wydanie w dobrym stanie to już pod tysiaka pewnie. Nawet nie wiedziałem ,że było to w PL wydane.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Judgment i Strażnicy od Telltale dostałem jako prezent urodzinowy, a reszta to już uzupełnienie kolekcji oraz akcesoriów do 360.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l 23 godziny temu, Dave Czezky napisał: Edytowane 13 stycznia 20223 l przez krzysiek923
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawet nie wiecie jak trudno jest już kupić pierwszego Xboxa za normalne pieniądze... Nawet ten nie był tani, a i jego pierwotny stan nie napawał mnie radością. No, ale mój dawca się przydał i jest już całkiem okej