Szymek 1 055 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 Od czasu do czasu nachodzi mnie żeby kupić. Głównie ze względu na przenośne Killzony których nie ograłem. Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 Piekny nowy Switch lite do wyrwania za 800zl, a ci biorą jakieś wiekowe vity z szuflady przemka do gorszych wersji gier z ps3 i chińskich popierdółek Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 Biblioteka bardziej zachodnich kozaków nie jest tak szeroka jak ta z 3DSa czy nawet PSP, ale KZ Mercenary, Tearaway, WipEout 2048, Souls Sacrifice, Uncharted Złota Odchłań czy porty z PS2/PS3 i mnóstwo dobrego drobiu sprawiają, że warto. Ba, sam aktywnie poszukuję (trzeciej już) Vity, ale tym razem Slima. Teraz, maciucha napisał: Piekny nowy Switch lite do wyrwania za 800zl, a ci biorą jakieś wiekowe vity z szuflady przemka do gorszych wersji gier z ps3 i chińskich popierdółek W 2022 wciąż wolę 3DSa lub PSV + PSP za te 8 plusów niż Switcha. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 6 minut temu, Pupcio napisał: Będzie Pan zadowolony. No chyba że brzydzisz się chińskimi grami bo wtedy to praktycznie zostają Ci gry z psp i psxa xD Miedzy innymi po to kupiłem. Xenogears w wersji PL po tylu latach kiedy w to gralem? Przenośne Vagrant story? Chrono Cross? Ojjjj wejdą starocie. Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 A no chyba że do emulki staroci wtedy spoczko Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 18 hours ago, Jakim said: Miedzy innymi po to kupiłem. Xenogears w wersji PL po tylu latach kiedy w to gralem? Przenośne Vagrant story? Chrono Cross? Ojjjj wejdą starocie. Vagrant Story świetnie się gra na smartfonie za pomocą Duckstation w super rozdzielczości widescreen hackiem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 18 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia 2022 (edytowane) Wymieniłem Series X i PROsiaka na taki zastawik, plus Returnal od kolegi z forumka. Moje skoki w bok zawsze kończą się powrotem do korzeni. Edytowane 18 stycznia 2022 przez Gumiś_JaGoDa 20 3 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Piękny zestaw. Cytuj
knotek 214 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Bundle z obrusikiem? Poproszę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 251 Opublikowano 18 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia 2022 Kupiłem nóweczkę w folii, jeszcze zanim rozpakowałem słyszałem ze płyta lata w pudełku. Po rozpakowaniu zaświeciły mi sie oczka od woni wewnętrznej cebuli bo już liczyłem pieniążki Ale płyta która latała po pudełku była z wgniotką i rysami. Pewnie na taśmie komuś spadła i wrzucił dodatkowo do pudełka z dobrą płytka. 13 Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 No wiesz... Zawsze możesz zareklamować tę wgniecioną i może Ci wymienią. 1 3 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 Przeszło mi przez myśl, ale raz że mama z tatą dobrze mnie wychowali, a dwa po przekroczeniu 30tki i nieuchronnym zbliżaniu się do 40stki mam coraz bardziej wyjebane w takie rzeczy i z prostego lenistwa nie chce mi się bo mimo wszystko dostałem to za co zapłaciłem i świetnie wczoraj już się bawiłem z Lombaksami choć fanem furrasów nie zostanę jak Tokar 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 4 009 Opublikowano 19 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia 2022 No i następny Xbox wylądował u mnie Tak, tak wygląda okropnie, ale to konsola za 70zł z wliczoną w to wysyłką, kupiona specjalnie żeby sobie "pogrzebać". Póki co zająłem się wnętrzem, bo sprzęt wymagał kilku drobnych "poprawek". Konsola uruchomiona, więc czas na czyszczenie Aaa no i dogaduję już interes na kolejnego Xboxa... Popadłem w szał zakupowy 8 1 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 Ta konsola wygląda tak, że bez poniższego kombinezonu bym się za nią nie zabrał xd Cytuj
triboy 984 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 17:39, knotek napisał: Bundle z obrusikiem? Poproszę Zestaw komunijny Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 10 minut temu, krupek napisał: Ta konsola wygląda tak, że bez poniższego kombinezonu bym się za nią nie zabrał xd Bez przesady Flesz dodaje dużo dramaturgii, ona po prostu była zakurzona i ogólnie "porysowana". Po wstępnym czyszczeniu już jest okej, ale w weekend planuję ją bardziej wypucować Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 19 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia 2022 Ostatnie zakupy w tym miesiącu, wracam do normalnego rytmu czyli raz w miesiącu. Już ostatki na DSa i 3DSa. Z grubsza mam wszystko co chciałem. Brakuje mi jeszcze Metal Sluga ale nie dam 3-4 stów za najsłabszą odsłonę cyklu. Na DSa chce jeszcze Age of Empires komplet ale nie mogę trafić na allegro. Trochę większe zakupy na PS4. Część gierek to odkupione na półkę po ograniu na premierę jak RDR2. Większość to nowości. Brakuje mi jeszcze ok 40 gierek na PS4 i zamykam zbieranie na tą platformę. 14 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 Ile teraz trzeba dać za iksbona w dobrym stanie i jak z dostępnością? Mnie wzięło na tę konsolę jakoś pod koniec 2010 roku i kupiłem wtedy chyba za niecałe 200 zł, z oryginalnym kartonem, przerobioną i z masą gier na HDD. Jakoś po roku go sprzedałem, nie pograłem jakoś szczególnie dużo, ot sprawdziłem kilka tytułów, których byłem ciekawy. Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 40 minut temu, krupek napisał: Ile teraz trzeba dać za iksbona w dobrym stanie i jak z dostępnością? Mnie wzięło na tę konsolę jakoś pod koniec 2010 roku i kupiłem wtedy chyba za niecałe 200 zł, z oryginalnym kartonem, przerobioną i z masą gier na HDD. Jakoś po roku go sprzedałem, nie pograłem jakoś szczególnie dużo, ot sprawdziłem kilka tytułów, których byłem ciekawy. Chyba poruszałem ten temat przy okazji fotki zakupu Xboxa sprzed tygodnia. Ceny Xboxa zdają się już powoli iść w górę. Jakoś chyba ze dwa lata temu dałem z sprawnego Xboxa z padem i kablami bodaj 120-130zł z wliczoną wysyłką. Teraz jak kupowałem ostatnio z OLXa to najtaniej w "okolicy" znalazłem za 200zł i jeszcze musiałem po niego jechać 75km. Za to ten którego widać wyżej kosztował mnie ledwo 70zł z wliczoną wysyłką. Sęk w tym, że jest "goły" i wypadało wymienić kilka mniejszych części, które akurat miałem w zapasie 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 20 stycznia 2022 Opublikowano 20 stycznia 2022 17 godzin temu, Ukukuki napisał: Brakuje mi jeszcze ok 40 gierek na PS4 i zamykam zbieranie na tą platformę. Za każdym razem jak ktoś pisze "jeszcze tylko x gierek i koniec" to się uśmiecham pod nosem 40 dlatego, że masz jakąś prywatną listę? Wrzuć na co polujesz Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 stycznia 2022 Opublikowano 20 stycznia 2022 4 godziny temu, GearsUp napisał: Za każdym razem jak ktoś pisze "jeszcze tylko x gierek i koniec" to się uśmiecham pod nosem 40 dlatego, że masz jakąś prywatną listę? Wrzuć na co polujesz Mam listę na każdą platformę która mnie interesuje. Z każdej generacji mam wybraną jedną konsolę na którą zbieram gierki. Plus jedna przenośna platforma na każdą generację ( no teraz to nie ma wyboru xD). Listy nie wkleję bo mam w excelu a jestem na telefonie. Zostały tam same popularne gierki, z ciekawszych to Taiko i bębenek Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 20 stycznia 2022 Opublikowano 20 stycznia 2022 Nintendogs + cats było wysoko na liście ? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 stycznia 2022 Opublikowano 20 stycznia 2022 Godzinę temu, giger_andrus napisał: Nintendogs + cats było wysoko na liście ? Nie, na 3DSa mam już wszystko co chciałem a kupiłem z sentymentu do odsłon z DSa które swego czasu mega mi siadły jako nowocześniejsze tamagotchi. Bardzo fajny tytuł i coś innego. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 20 stycznia 2022 Opublikowano 20 stycznia 2022 Drobne zakupy okołogrowe. Nie ma to jak wydać 50zł na kawałek taniego plastiku do Nintendo. Ale choć fanem Zeldy w ogóle nie jestem, to design mi się spodobał. A w sumie przyda się i do Switcha, i do tabletów. Plus olśniło mnie, że mogę też przecież wygodnie grać z ekranem w pionie bez podłączania/obracania monitora. Spoiler 3 Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 21 stycznia 2022 Opublikowano 21 stycznia 2022 (edytowane) Jest i czwarty zawodnik do brydża Żeby nie było że wrzucam ciągle foto tej samej konsoli Spoiler Edytowane 21 stycznia 2022 przez Quake96 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi