Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_20220217_093741_1.thumb.jpg.b3c097cf5157391fb494306db0bc9fdd.jpg

Kupiłem sobie nową obudowę do komputera, taką z lepszym przepływem powietrza i w której będę mógł zamontować 16 cm wentylatory, co powinno przełożyć się na cichszą pracę i niższe temperatury. 

Składając własnego peceta człowiek zaczyna doceniać z jakim kunsztem stworzone są nowe konsole, że przy tej mocy, tak małych rozmiarach są praktycznie bezgłośne. 

Wymieniając obudowę oficjalnie kończę na jakiś czas proces upgrade komputera, z mojego starego pieca którego kupiłem ponad rok temu nie zostało nic poza dwoma kościami RAM i dyskiem sata, było to bardzo satysfakcjonujące doświadczenie i gdy tylko pojawi się okazja chętnie to powtórzę  

• Plusik 3
Opublikowano

głównie do pracy, ale do gier też się nadaje

moim zdaniem jeśli komputer na siebie nie "zarabia" to trzeba być szalonym, albo bardzo bogatym, by składać dzisiaj Peceta tylko do gierek.

Opublikowano

Ja po tylu latach konsolingu jak dostałem w końcu mocnego kompa do pracy i po godzinach włączam sobie jakąś gierkę na nim to czuje że to nie to :( starego konsolorza nie nauczysz nowych sztuczek :rayos:

• Plusik 1
Opublikowano

Ja zaś doceniłem PC-towe granko przy przesiadce między generacjami - XOS to już gruchot, a mój leciwy PC z pełnowymiarowym prockiem i basicową kartą graficzną potrafi dostarczyć 1080p/60 na wysokich tam gdzie XOS dusi się przy 1080p/30 na konsolowych. Gearsy 5 skończyłem na blaszaku i w sumie m+k w takiej grze to bomba. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Najpierw namówiłem Wrednego, a teraz sam sobie to kupiłem. Adapter HDMI Astro. W końcu mogę podłączyć optyka do słuchawek. Normalnie odżyły. Dźwięk po USB to kibel.IMG-20220217-WA0021.thumb.jpeg.98f15d9ca1fc66307b14c856120aeebe.jpeg

Edytowane przez WisnieR
  • Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

Pod Twoją obronę, uciekamy się Święta Boża Alojko...

IMG_20220218_113220.jpg