Suavek 4 641 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Przyznam szczerze, że ten mamut wygląda nieszczególnie. Gdybym nie znał kontekstu, to za cholerę bym nie wiedział, na co w ogóle patrzę... Ja skromnie. Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedykolwiek kupię pudełkową grę PC na płytach w dzisiejszych czasach... Spoiler Inna sprawa, że jest tez kod Steam w pudełku... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Bardzo ładny ten dinozaur, jakby ktoś nasrał i ulepił z tego figurkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Serio, moje dziecko jak kiedyś się kredek świecowych najadło, to bardzo podobnego mamuta zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 692 Opublikowano 21 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Była promocja za 99zł z wysyłką więc wziąłem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 326 Opublikowano 21 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Trochę foli z tamtego tygodnia. Marian na uzupełnienie kolekcji oraz dla młodego, a dla starego Bowser No i cegiełka dla CDPR. Teraz z czystym sumieniem mogłem dołożyć swoją cegiełkę. Zakupione w najlepszym sklepie konsolowym w PL, czyli w sumie dwie pieczenie (cegiełki) na jednym ogniu 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 MK11 to kod okladka w empiku była bez tego napisu download a na innej zakładce produktu jak teraz patrzę było napisane ,że tylko kod w pudełku. Zwracać mi się nie opłaca, wykorzystałem kod od nich na 100 zł który dostałem za anulowanie kolekcjonerki ED więc zwrócą mi tylko 30 zł. NFS za 40 zł z amazona z wysyłką. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 kupiłem grę na konsolę, której nie posiadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 135 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Nie ma w tym nic dziwnego. Pudełeczka na Switcha > wszystko co do tej pory było w kwestii wydań fizycznych 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Nom, jak ktoś c0rwa przespał wszystkie generacje konsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 135 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 5 minut temu, Pupcio napisał: Nom, jak ktoś c0rwa przespał wszystkie generacje konsol Wyparcie is strong with this one 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Na szczęście wystarczy rzut oka na reputację użytkownika z czerwonym awatarem by wiedzieć, że plecie bzdury i jest bardzo niewiarygodną osobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Czerwone w repie? Wiadomo, że głąb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Jeszcze chłopak chcę się kłócić z senior memberem który w całej swojej 12 letniej karierze zebrał ponad 10k plusów! HORE Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 035 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 18 hours ago, Ukukuki said: MK11 to kod okladka w empiku była bez tego napisu download a na innej zakładce produktu jak teraz patrzę było napisane ,że tylko kod w pudełku. Zwracać mi się nie opłaca, wykorzystałem kod od nich na 100 zł który dostałem za anulowanie kolekcjonerki ED więc zwrócą mi tylko 30 zł. NFS za 40 zł z amazona z wysyłką. O kurde, to już nawet na konsolach takie praktyki się odwala? Oj Nintendo, Nintendo... Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 135 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 34 minuty temu, Czoperrr napisał: O kurde, to już nawet na konsolach takie praktyki się odwala? Oj Nintendo, Nintendo... Czy tu nie chodzi właśnie o wolny wybór? Masz wersję Mortala na karcie w pudełeczku i drugą wersję Mortala z kodem w pudełeczku. Nintendo jak zwykle do przodu przed innymi konsolami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 035 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 32 minutes ago, GearsUp said: Czy tu nie chodzi właśnie o wolny wybór? Masz wersję Mortala na karcie w pudełeczku i drugą wersję Mortala z kodem w pudełeczku. Nintendo jak zwykle do przodu przed innymi konsolami Szkoda plastiku na pudełko w takim razie, planeta na tym cierpi. Powinni to sprzedawać cyfrowo tylko albo dodawać do czipsów w formie kuponu Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 135 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 O, ekolodzy w temacie o zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 o jehowiec na wolności 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 4 godziny temu, Czoperrr napisał: O kurde, to już nawet na konsolach takie praktyki się odwala? Oj Nintendo, Nintendo... Normalnie to nie winna Nintendo, nie oni są wydawcą. Jednak mogli by zablokować takie praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 460 Opublikowano 22 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Wczoraj przedsmak, przeplatany retro (FH dorwane po taniości od kumpla z pracy - mam już normalne wydanie, a to będzie jako ciekawostka): A dziś danie główne - zestaw z dedykacją dla iziego plus "soulsy" Można anulować odnawianie Gamepassa, bo coś czuję, że długo nie zawitam na zielone pastwiska (chyba, że małża będzie wadliwa, wtedy wracam księciunia Spencera całować po jajkach ). 26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Mam nadzieje że padzik prawilnie kupiony za 150zł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Godzinę temu, Wredny napisał: Wczoraj przedsmak, przeplatany retro (FH dorwane po taniości od kumpla z pracy - mam już normalne wydanie, a to będzie jako ciekawostka): A dziś danie główne - zestaw z dedykacją dla iziego plus "soulsy" Można anulować odnawianie Gamepassa, bo coś czuję, że długo nie zawitam na zielone pastwiska (chyba, że małża będzie wadliwa, wtedy wracam księciunia Spencera całować po jajkach ). No w końcu. Supa! Ahh te chwile jak na chatę zawita nowy sprzęt. Te rozpakowywanie, podłączanie mmmm. Od czasu jak tatinek przyniósł mi pierwsze C64 to te uczucie nie słabnie Mam nadzieję, że w tym roku nowy VR, a za rok next Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Fajny zestaw, gratulacje No i dodatkowy plusik za najlepszego Horizona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 2 godziny temu, Wredny napisał: Można anulować odnawianie Gamepassa, bo coś czuję, że długo nie zawitam na zielone pastwiska (chyba, że małża będzie wadliwa, wtedy wracam księciunia Spencera całować po jajkach ). Poczekaj, bo już po otwarciu kartonu nabierzesz wątpliwości czy jest sens anulować GP Premium nie poczujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 No gierki odpali. Tutaj się nie zawiedzie GP fajne uzupełnienie PS5, pod indyki i gierki których nigdy się nie kupiło i racery oraz fps. Ja bym nie rezygnował. Sam na 3 lata znowu załadowałem. ps ale faktycznie sposób pakowania to Premium vs zdh Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi