Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznam szczerze, że ten mamut wygląda nieszczególnie. Gdybym nie znał kontekstu, to za cholerę bym nie wiedział, na co w ogóle patrzę...

Ja skromnie. Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedykolwiek kupię pudełkową grę PC na płytach w dzisiejszych czasach...

1.thumb.jpg.2cdee2ba2435a1ce18c0758d34b0c095.jpg

Spoiler

Inna sprawa, że jest tez kod Steam w pudełku... ;)

• Plusik 5

A66DEE7A-D243-4957-A4C2-C489090DB154.thumb.jpeg.ff9634cb11366e916d184d3ed316cca6.jpeg

MK11 to kod :sick: okladka w empiku była bez tego napisu download a na innej zakładce produktu jak teraz patrzę było napisane ,że tylko kod w pudełku. Zwracać mi się nie opłaca, wykorzystałem kod od nich na 100 zł który dostałem za anulowanie kolekcjonerki ED :/ więc zwrócą mi tylko 30 zł. NFS za 40 zł z amazona z wysyłką. 

• Plusik 4
  • Smutny 1
18 hours ago, Ukukuki said:

A66DEE7A-D243-4957-A4C2-C489090DB154.thumb.jpeg.ff9634cb11366e916d184d3ed316cca6.jpeg

MK11 to kod :sick: okladka w empiku była bez tego napisu download a na innej zakładce produktu jak teraz patrzę było napisane ,że tylko kod w pudełku. Zwracać mi się nie opłaca, wykorzystałem kod od nich na 100 zł który dostałem za anulowanie kolekcjonerki ED :/ więc zwrócą mi tylko 30 zł. NFS za 40 zł z amazona z wysyłką. 

O kurde, to już nawet na konsolach takie praktyki się odwala? Oj Nintendo, Nintendo...

32 minutes ago, GearsUp said:

Czy tu nie chodzi właśnie o wolny wybór?

Masz wersję Mortala na karcie w pudełeczku i drugą wersję Mortala z kodem w pudełeczku. Nintendo jak zwykle do przodu przed innymi konsolami :)

Szkoda plastiku na pudełko w takim razie, planeta na tym cierpi. Powinni to sprzedawać cyfrowo tylko albo dodawać do czipsów w formie kuponu

Godzinę temu, Wredny napisał:

Wczoraj przedsmak, przeplatany retro (FH dorwane po taniości od kumpla z pracy - mam już normalne wydanie, a to będzie jako ciekawostka):

821755636_adowarkacondemnedhorizon.jpg.62ad432fd235deac4b09a25dca1d1d79.jpg

A dziś danie główne - zestaw z dedykacją dla iziego plus "soulsy" :fsg:
1913829137_PS5iSoulsy.jpg.7afa3e336880c8d92d032aeb9e180126.jpg

Można anulować odnawianie Gamepassa, bo coś czuję, że długo nie zawitam na zielone pastwiska (chyba, że małża będzie wadliwa, wtedy wracam księciunia Spencera całować po jajkach :xboss:).

No w końcu. Supa! Ahh te chwile jak na chatę zawita nowy sprzęt. Te rozpakowywanie, podłączanie mmmm.
Od czasu jak tatinek przyniósł mi pierwsze C64 to te uczucie nie słabnie:banderas:

Mam nadzieję, że w tym roku nowy VR, a za rok next Nintendo:reggie:

2 godziny temu, Wredny napisał:

Można anulować odnawianie Gamepassa, bo coś czuję, że długo nie zawitam na zielone pastwiska (chyba, że małża będzie wadliwa, wtedy wracam księciunia Spencera całować po jajkach :xboss:).

Poczekaj, bo już po otwarciu kartonu nabierzesz wątpliwości czy jest sens anulować GP :kaz: Premium nie poczujesz. 

• Haha 1