Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja sztuka z Gamefinity (polecam swoją drogą, pakowanie pierwsza klasa - bąbelki + papier dookoła kartonu). Zamówiłem tak samo od razu po ruszeniu preorderów, wiedziałem że tę kolekcjonerkę wymiecie ale podobno mają być jakieś dostawy jeszcze.

Opublikowano
29 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Za ile ta piękna limitka Destiny2? :obama: 

Absolutna nówka, ktoś podobno wygrał w jakimś konkursie. W moim dzielnicowym sklepie z grami chłopy nie kumają i po tym jak to kupili od jakiegoś desperata za £25, wymieniłem Riders Republic i dopłaciłem £20. :facepalm: :banana:

• Lubię! 1
Opublikowano

Te pucharki to nagroda od Playstation za wybitne osiągnięcia achievementowe ;)

A tak serio to zostały sprowadzone z Włoch, jakiś koleżka tłucze je drukarką 3D i sprzedaje na ebay. Są bardzo dobrze wykonane, z detalami godnymi 4K w 120klatkach i fajnie prezentują się w salonie pod tv lub w kolekcji giereczkowej.

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 28.02.2022 o 06:47, SebaSan1981 napisał:

Te pucharki to nagroda od Playstation za wybitne osiągnięcia achievementowe ;)

A tak serio to zostały sprowadzone z Włoch, jakiś koleżka tłucze je drukarką 3D i sprzedaje na ebay. Są bardzo dobrze wykonane, z detalami godnymi 4K w 120klatkach i fajnie prezentują się w salonie pod tv lub w kolekcji giereczkowej.

Dasz namiary na goscia. Ja wpisuje to tylko wyskakuja mi goscie ktorzy graja za trofea :dynia: 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jasne, nie ma sprawy:

https://www.ebay.co.uk/str/area51need577

Jedyny szkopuł że kolo chwilowo zawiesił działalność ale zawsze po upływie zaznaczonego terminu wystawia te pucharki w różnych rozmiarach oraz inne akcesoria na aukcjach. Na tą chwilę nikt chyba nie opycha takich pucharków, były wcześniej ze dwie propozycje ale znikły. Polecam poczekać, niebawem znów się pojawią.

No i są! Aukcja pod linkiem:

https://www.ebay.co.uk/itm/Trophies-PSN-PlayStation-Trophy-Platinum-Gold-Silver-Bronze-/323855600773?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=724-127637-2357-0

A ten handel trofeami to absurd jakiś, można kupić trofiki, platyny, calaki do wielu gier. Do Days Gone chodzą oferty po 40 funtów :D

Edytowane przez SebaSan1981
Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

I za ile w końcu wziąłeś tego oleda? 

1 643,95 zl, chyba dobra cena jak patrze po polskich rekinach biznesu co wystawiaja za 1900-2000:pawel:

• Plusik 1