Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Switcha Mysza już miał, ale za duży casual z niego, to sprzedał.

A emotka Wesjera stanowi podpowiedź, co do zakupu :)

Opublikowano
30 minut temu, Rozi napisał:

A emotka Wesjera stanowi podpowiedź, co do zakupu :)

image.thumb.jpeg.ae6764d13923e909bb15e7758aafb059.jpeg

Że niby to?

Opublikowano

ALEZ EMOCJE JAK NA GRZYBOBRANIU 

Opublikowano

No dawaj mysza tego pilota/mamuta bo hajp nie urus A zmalał!

Opublikowano

Te hajpy myszy to tak zawsze 6/10.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

Te hajpy myszy to tak zawsze 6/10.

Skądś to znam

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jestem już na forumku jakiś czas, miałem swoje lepsze i gorsze chwile, zmieniałem obozy, z niebieskiego na zielony, z zielonego na niebieski itd. Wyszydzałem z jednych, chwaliłem drugich, ale mimo wszystko wydaje mi się, że jakąś tam sympatią mnie darzycie i że dzisiejszy mój zakup nie zmieni Waszego zdania o mnie. Od zawsze gram głównie na stacjonarkach, ale jak widzicie w mojej sygnaturze dwa przenośniaki się znalazły, był też jak wspomniał Rozi, trzeci, ale go sprzedałem. Czasami pewnych decyzji jednak się żałuje.

Podobnie było u mnie w przypadku figurek. Kilka się ostało, ale też kilka z nich trzeba było sprzedać. Zawsze mnie jarały, ale z drugiej strony, z biegiem czasu zajmowały niepotrzebnie miejsce na półeczce innym rzeczon. Tak miałem z figurką Geralta z Wiedźmina 3, naprawdę fajnie wykonana, jednak pewne wydatki swego czasu zmusiły mnie do jej sprzedaży, żałuje do dziś, ostało się tylko puste pudełko z autografami mistrzów z CD Projekt Red z siedzibą Warszawie.

W ostatnim czasie zatęskniłem za maszynką Nintendo, jest jeszcze kilka gier, które chciałbym ograć, ale galopujące ceny wszystkiego nie pomagają w podjęciu decyzji o ponownym zakupie Switcha. W lutym mieliśmy także mocno wyczekiwaną premierę dla wielu konsolomaników, szczególnie dla fanów Sony, a mianowicie Horizon Forbidden West. Patrząc na wydanie kolekcjonerskie z figurką mamuta człowiek rozmarzył się o posiadaniu tego wielkiego skurwysyna na swojej białej półeczce z Ikei, kupionej w sklepie na Bielanach Wrocławskich kilka tygodniu temu.

Kilka dni przemyśleń, zastanowień i w końcu decyzja została podjęta, kupiłem

Spoiler

IMG_4098.thumb.JPG.a87e8708f3bb8088ba19c898eeb3d674.JPG

,nie, nie figurkę mamuta jak na załączonym powyżej zdjęciu chyba musiało by mnie ostro popierdolić, żeby wyjebać na kawałek bezużytecznego plastiku 8 bomb, także 

Spoiler

nie kolejnego Switcha jak poniżej

IMG_4099.thumb.jpg.7fcda80ea543657b410fd5b89154df39.jpg

znowu by się kurzył jak ostatnim razem, dlatego zdecydowałem się na zakup

Spoiler

pilota dla PS5

1726933802_IMG_4097copy.thumb.jpg.3b26800cf17b2b778c5684297ad95c24.jpg

bo na tym pierdolonym padzie nie da się oglądać normalnie filmów, obsługiwanie tych odtwarzaczy to jakiś koszmar, o tych z płyt Blu-Ray nie wspominając, szczególnie gdy kumpel pożyczył mi całą Infinity Sagę z Marvela by móc obejrzeć ją ponownie ,tym razem z lubą.

Śmiałem się z :sonkassie:, ale teraz jestem pewien że dzięki temu sprzętowi spędze wiele niezapomnianych wieczorów oglądając facetów w rajtuzach z moją ukochaną.

Dziękuje.

Opublikowano

brzydszej figurki w zyciu nie widzialem. wyglada jak pizza na ramieniu jednego z forumowiczow.

Opublikowano

Jesteś chorym bydlakiem wiesz o tym użytkowniku mysza7??

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

brzydszej figurki w zyciu nie widzialem. wyglada jak pizza na ramieniu jednego z forumowiczow.

Bezku.rwakitu. Gdybym nie wiedzial, ze to mamut z gry to za ch,uja z tego zdjecia bym sie nie domyslil. To malowanie to jakby dac dziecku w przedszkolu zestaw farbek i niech sie bawi xD

43 minuty temu, Mejm napisał:

Te hajpy myszy to tak zawsze 6/10 3/10.

Opublikowano

Figurkowy odpowiednik pizzy Reda.

Opublikowano

w sumie na tej fotce to wygląda jak bezkształtna papka za 8 bomb a nie mamut xD

Opublikowano

@MYSZa7 Za ten hajs bym wolał żeby się kurzył switch lite. 
Jak figurka, to bym wolał upolować i dołożyć do Geralta. Ta figurka to jedna z gorszych. 
Ja sprawdzę to w kanapowym co opie. Szkoda, ze nie ma wersji pudełka PS5, no ale trudno :reggie:

69AB8E70-3AB5-46FC-89A3-0BB3ADD2B5FB.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, Il Brutto napisał:

to jest ten slynny mamut za 8 bomb? ludzie trzymajcie mnie

Za 13 bomb :) Jak nikt cię nie wychooja na tym oeliksie bo po alegro śmigają po 18 bombek już

Opublikowano

Mysza7 kupił pilota do sonki i to należy szkalować, a nie mamuta :sonkassie: