Opublikowano 18 marca 20223 l W dniu 18.03.2022 o 11:51, devilbot napisał(a): Szkoda że doom na Switcha z lrg ze zdjęcia @Ukukuki to bezwartościowy chłam z online DRM. Wiem bo też mnie oszukali od tamtej pory olałem lrg. W dniu 18.03.2022 o 12:53, giger_andrus napisał(a): To prawda, żenadę odwalili. Dajcie więcej info ale coś czuję ,że jednak nie będę zrywał foli
Opublikowano 18 marca 20223 l Sorry mysza dam minusa bo hajp był i nie sprostales. Lubię cię to dam Ci takie "na kreskę", niewidzialnego, ale uważaj następnym razem.
Opublikowano 18 marca 20223 l W dniu 18.03.2022 o 17:56, Ukukuki napisał(a): Dajcie więcej info ale coś czuję ,że jednak nie będę zrywał foli
Opublikowano 18 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam lite ale brakowało mi czasem grania na tv, więc wjedzie ideolo na drugą zelde
Opublikowano 19 marca 20223 l ta brzydka figurka mamuta z horizona... to już lepiej kupić Lego z tej serii.
Opublikowano 19 marca 20223 l W dniu 19.03.2022 o 11:06, Labtec napisał(a): Ostatnie zakupy na Switch-a Gdzie kupiłeś US wersje gierek?
Opublikowano 19 marca 20223 l Dokładnie, kto popełnił takiego babola do tak wspaniałej gry powinien walnąć sobie harakiri. W dniu 19.03.2022 o 11:44, grzybiarz napisał(a): ta brzydka figurka mamuta z horizona
Opublikowano 19 marca 20223 l Przez wrażenia innych z ELEX II, które doprowadziły mnie do powrotu do jedynki, zapragnąłem podobnych doznań i dość przypadkiem natknąłem się na gameplay z RISEN, który nigdy wcześniej mnie nie interesował, ale kiedy okazało się, że działa we wstecznej (choć teraz to nie ma dla mnie aż takiego znaczenia), jest xboxowym exem (na PS3 dopiero od dwójki), a do tego jest w cyfrowej promocji (32zł) postanowiłem zakupić, jednocześnie szukając wersji pudełkowej do kolekcji.
Opublikowano 19 marca 20223 l Risen jest zajebisty, będzie pan zadowolony (nie wiem jak działa wersja konsolowa, jakby co).
Opublikowano 19 marca 20223 l W dniu 19.03.2022 o 12:11, GearsUp napisał(a): Gdzie kupiłeś US wersje gierek? Używki, dowiedziałem się jak odebrałem, co mnie milo zaskoczyło bo okładka botw na us/japonie dużo lepiej wygląda
Opublikowano 19 marca 20223 l W dniu 19.03.2022 o 13:10, smoo napisał(a): Risen jest zajebisty, będzie pan zadowolony (nie wiem jak działa wersja konsolowa, jakby co). Wygląda znośnie, chodzi chyba w 60fps (na XSX), ale ma tragicznie szybko ustawione obroty kamery i żadnej regulacji do czułości tegoż mankamentu.
Opublikowano 20 marca 20223 l Ten Risen na X360 wyglada niestety koszmarnie w porównaniu do wersji pecetowej. Jeśli jest 60 klatek we wstecznej to całe szczęście chociaż to. IMO gry Piranhii były grywalne na konsolach dopiero od PS4 i X1. Edytowane 20 marca 20223 l przez Lukas_AT
Opublikowano 20 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślałem o tym cały Styczniowy weekend i poniedziałek aż w końcu podjąłem decyzję. Zamówienie na DD Pro złożyłem 25 stycznia, paczki dostałem dopiero 15 Marca. Długo kazali na siebie czekać a to dlatego że Load Cell był nadal w produkcji, i gdybym zamówił zestaw bez LC to dostałbym kierownicę już na początku Lutego ale cierpliwie czekałem. Wszystko mam już zamontowane, podłączone, sprawdzone, ograne, przetestowane. Warte każdej złotówy Wrażenia są kosmiczne, przesiadka z G29 na Direct Drive to coś całkowicie niesamowitego. Gran Turismo 7 kupione u @Dave Czezky Assetto Corsa Competizione w wersji na Series X w pudełku kupiona u Amerykańca gdzieś na ebay (nie chciałem Cyfry) Coś więcej o stelażu pod kierownice napiszę w w tygodniu w dziale Kącik Wyścigowy / Kierownice.
Opublikowano 20 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mała wycieczka do UK. Jak ja nienawidzę tego kraju Z pozdrowieniami dla rodzimych przedsiębiorcuf z allegro(ceny należy przeliczyć po 5.6 zł): Dodam że wszystko kupione raczej mało okazyjnie w sensie, że po prostu kupowałem co było akurat w sklepach. Żadne giełdy ani carbooty, chory kraj. Edytowane 20 marca 20223 l przez czapa
Opublikowano 21 marca 20223 l Retro zakupy z weekendu. Suffering i Ojciec po dyszce w miejscowym lombardzie , tak więc deal jakich mało. Edytowane 21 marca 20223 l przez szymon@
Opublikowano 22 marca 20223 l W dniu 21.03.2022 o 19:01, szymon@ napisał(a): Retro zakupy z weekendu. Suffering i Ojciec po dyszce w miejscowym lombardzie , tak więc deal jakich mało. Suffering za dychę xD o kurva, a lata to ciągle za 300pln u nas
Opublikowano 22 marca 20223 l W dniu 22.03.2022 o 10:53, XM. napisał(a): Suffering za dychę xD o kurva, a lata to ciągle za 300pln u nas Możliwe, że pójdzie do opchnięcia
Opublikowano 22 marca 20223 l Bazując na koberkach - dużo lepiej. Lepszy chwyt, wyższe gałki = wyższa precyzja, można to w końcu nazwać "graniem", a nie walczenie z tymi sutkami, które w joy-conach udają analogi.
Opublikowano 22 marca 20223 l Na joyach strasznie mnie dłonie bolały przez co przestałem grać na Switchu. No niewypał straszny.
Opublikowano 23 marca 20223 l Tu jest niebo a ziemia, tak jak by się w rękach miało w końcu normalnego pada!