Snake_Plissken 910 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 (edytowane) Właśnie przyszło. Prawie miesiąc czekania. Ale ch*j im w dupę, że takiej kolekcjonerki nie zrobili na PlayStation, bo ta co wyszła i którą mam to trochę taka bieda. Edytowane 23 marca 2022 przez Snake_Plissken 3 5 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 O kurcze, chyba siur mi troche urus od tej fotki Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: O kurcze, chyba siur mi troche urus od tej fotki Myślałem, że kolejne mamuciątko z alochy, a tu takie rozczarowanie. Cytuj
Snake_Plissken 910 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 (edytowane) 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Myślałem, że kolejne mamuciątko z alochy, a tu takie rozczarowanie. Farma ze Stardew będzie się dobrze prezentować obok Mamuciątka. Edytowane 23 marca 2022 przez Snake_Plissken 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIOTREKN64 608 Opublikowano 23 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 marca 2022 Zakupu z tego tygodnia 18 2 Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Z racji wojny na Ukrainie naszło mnie na jakąś wojskową, w miarę realistyczną strzelankę, oferującą współczesne klimaty. Nie kojarzę nic aktualnego, ale przypomniałem sobie, że ominęły mnie te dwie gierki od Codemasters. 4 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 @PIOTREKN64 Też polowałem swego czasu na Chrono trigger bo nigdy nie miałem okazji jej ograć a zawsze miałem ochote wejść w ten świat , problem w tym że wersja którą kupiłem na PSX nie uruchamia się na moim PS2/PS3(blokada regionalna konsol) a by ograć wersje na NDS musiałbym kupić konsolkę plus grę co jest już kosztem w okolicy 1000zł . Szkoda że gra nie dostała się na PSSTORE w EU i w sumie nie mam gdzie jej ograć bo na komputerze średnio mi się chce a na switch-a pewnie gra nie ujrzy światła dziennego mimo że jest masa gier z PSX jak chociażby seria FF. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Ostatnie małe zakupy, puzzle do kompletu z grą (tylko 500, więc myślę, że uda się ułożyć do końca) oraz Death Stranding (bardziej dla narzeczonej niż dla siebie). 7 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 24 minuty temu, A_Bogush napisał: puzzle do kompletu z grą (tylko 500, więc myślę, że uda się ułożyć do końca) Z czego 300 identycznych? Co może pójść źle. 3 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 10 minut temu, Square napisał: Z czego 300 identycznych? Co może pójść źle. Nie jest aż tak źle, może z 1/5 puzzli to ta piękna żółć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frantik 2 571 Opublikowano 25 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 marca 2022 Lubię dewelopera, gra nietuzinkowa i podobno z sercem. Tak więc day1 bez oporów 12 1 Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 21 godzin temu, SpacierShark123 napisał: @PIOTREKN64 Też polowałem swego czasu na Chrono trigger bo nigdy nie miałem okazji jej ograć a zawsze miałem ochote wejść w ten świat , problem w tym że wersja którą kupiłem na PSX nie uruchamia się na moim PS2/PS3(blokada regionalna konsol) a by ograć wersje na NDS musiałbym kupić konsolkę plus grę co jest już kosztem w okolicy 1000zł . Szkoda że gra nie dostała się na PSSTORE w EU i w sumie nie mam gdzie jej ograć bo na komputerze średnio mi się chce a na switch-a pewnie gra nie ujrzy światła dziennego mimo że jest masa gier z PSX jak chociażby seria FF. Jedyna z opcji przerobienie konsoli lub druga kupno konsoli NTSC. Czasem kupowałem grę czy nawet gry a nie miałem konsoli ale ktoś wystawił na allegro w licytacji Chrono Triggera na DS więc jest szansa na zakup Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Zakupy w potężnej "rozeznamy się i oddzwonimy" ultimie oczywiście, że Perfect Blue ta podkładeczka to niezłe sztosiwo 10 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Nawet nie wiedziałem że Tactics dostało artbook. Cytuj
Boomcio 4 053 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Jak ktoś szuka, to aktualnie jest fajna promka w rtv euro agd i można za 199 kupić powerbanka Green Cell 20000 mAh z dołączoną promocyjnie dobrą i szybką ładowarką też GC. A używam go do ładowania tabletu na którym cioram w gry z gamepassa, więc zakup growy . 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 26 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 marca 2022 To już ostatnie zakupy na ten miesiąc. Z sukcesów drugi raz zamówiłem Wave Racer Bębenki to jest sztos, najlepsza muzyczna gierka w jaką grałem. Polecam każdemu. A tak poza tym to jestem mega zadowolony z zakupów na Mega Drive, Strider to jest jeden ze sztosów w którym nie dawałem rady za dzieciaka, teraz nie jest tak źle. 11 6 Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Taiko z bębenkiem gdzie i za ile, jeśli można wiedzieć? Korci mnie bębenek, ale z drugiej strony gry tej serii są tak porozwalane po platformach, że nie wiadomo do jakiej kupić. Aczkolwiek Switch będzie miał już chyba cztery gry niedługo łącznie. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 @Suavek U forumowego sklepikarza co Steam Decka szkaluje. Ultima wiem ,że też co jakiś czas importuje. Jedna część chyba RPG zalatuje, więc nie dla mnie. Mam do tej gierki podejście bardziej w stylu arcade. Pograć 30 minut i odpalić coś innego. Za to często chce się do niej wracać, tylko denerwowało mnie granie na przyciskach a machanie kontrolerami jest mega nieprecyzyjne. Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 6 minut temu, Ukukuki napisał: Jedna część chyba RPG zalatuje, więc nie dla mnie. Jeśli masz na myśli Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure, to tryb RPG nie jest obowiązkowy i obie części oferują normalny gameplay, taki jak lubisz, z pokaźną liczbą utworków. Nie wiem, ile kosztuje pudło, ale pakiet obu odsłon w cyfrze był ostatnio za niecałe 70zł. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 5 minut temu, Suavek napisał: Jeśli masz na myśli Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure, to tryb RPG nie jest obowiązkowy i obie części oferują normalny gameplay, taki jak lubisz, z pokaźną liczbą utworków. Nie wiem, ile kosztuje pudło, ale pakiet obu odsłon w cyfrze był ostatnio za niecałe 70zł. Dobrze wiedzieć Co do cyfry, na switcha kupuję raczej w pudłach jak jest taka możliwość. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 686 Opublikowano 29 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 marca 2022 Crapy, starocie i pierdoły z ostatnich tygodni. Cyberpunk 2077 tylko pudło z zawartością do kolekcji (soundtrack, pocztówki, mapa etc.), bo grę mam już na Steam od dawna. Gry Star Trek to średniaki, ale też kupiłem niedrogo przez nostalgię do kolekcji, choć raz już się ich pozbywałem ze zbioru lata temu. Fajnie działają i wyglądają na emulatorze. A tym chlebakiem PS3 to dziwnie wyszło. Nabrałem ochoty na raptem jedną gierkę, więc odkurzyłem swoją konsolkę, po czym zdałem sobie sprawę, że mam jeszcze pokaźny backlog do ogarnięcia. No to skoro konsola już i tak podłączona, to zacząłem jeszcze przeglądać, jakie to gry wyszły tylko na konsole tej generacji, które by warto było dokupić. I tak przeglądając Allegro natknąłem się na całkiem dobrą ofertę PS3 Slim w b.dobrym stanie. A że już jedno PS3 mi zdechło (podczas jakże wymagającej czynności, jaką było przeglądanie PS Store...), to sobie pomyślałem, że dobrze by było mieć jeszcze konsolkę w rezerwie. Jaka by ona nie była, to muszę przyznać, że w wersji pionowej w dobrym miejscu na szafie Slim prezentuje się całkiem ładnie. A już szczególnie względem paskudnego Super Slim... Szarobury Battlefield mocno rozczarował. Heavenly Sword ponoć przerost formy nad treścią, ale zapoznam się, tym bardziej, że nie ma żadnych Trofeów, więc nie będę marnować czasu na pierdoły podczas zabawy. Natomiast Transformers może i dziwny zakup, ale za grę odpowiada High Moon Studios, którego War for Cybertron i Fall of Cybertron naprawdę bardzo lubiłem. Tu gameplay jest identyczny, więc chętnie się zapoznam, nawet dla porównania. Gierki niedrogie, więc nawet jak wylądują w koszu, to niewielka strata. Rozważam jeszcze, czy jest sens kupować RDR (nie, nie chcę XSS/XSX). No i Wario do porysowania sobie ekranu 3DSa. Fajnie, że niedroga nówka po angielsku, ale szkoda, że okładka okazała się niemiecka... "Miniszpile" cholera... 10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi