Opublikowano 9 kwietnia 20222 l 4 godziny temu, iluck85 napisał: Trzeba było kupić Edge z okładka jak był za 50 w Empiku…. Nie kupuje już papieru, ale dla okładki zrobiłem wyjątek, ale cena 34,50 to Kurva? Czemu to takie drogie?
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Hmmm... wiadomo, co to za zmiana wydawnicza? Wydawało się, że po wywaleniu dyskobola z okładki i przejęciu przez nowego wydawcę pismo ma się dobrze. Edytowane 10 kwietnia 20222 l przez LukeSpidey
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l Kolega chyba nie za bardzo interesuje się polskim rynkiem prasy zagrajmerskiej? Już od stycznia wiemy i komentujemy to, że CDA zmieniło formułę wydawniczą.
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak koledzy na forumku polecają, to muszę im zaufać Oddałem trochę staroci na PS4 w rozliczeniu i cyk, komboje 1 się instalują. Dziękuję ślicznie dla użytkowników @Alex van Cube @Pupcio @kislawa
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja Od dzieciaka uwielbiam przenośne granie. Tutaj porównanie na tle innych sprzętów: Przy okazji dalszy ciąg uzupełniania kolekcji na Switcha oraz coś do poczytania.
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l 7 godzin temu, ProstyHeker napisał: Jak koledzy na forumku polecają, to muszę im zaufać Oddałem trochę staroci na PS4 w rozliczeniu i cyk, komboje 1 się instalują. Dziękuję ślicznie dla użytkowników @Alex van Cube @Pupcio @kislawa Coś tam słyszałem, że ta wersja jest popsuta we wstecznej i polecają kupić osobno podstawkę i osobno dodatki.
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l 6 minut temu, Wredny napisał: Coś tam słyszałem, że ta wersja jest popsuta we wstecznej i polecają kupić osobno podstawkę i osobno dodatki. Czytałem że tryb zombie jest zbugowany i potwory nie mają głów (chyba że się mylę). Zainstalowałem tylko 1 płytę tryb fabularny, tych dodatków nie potrzebuję - wziąłem GOTY, bo akurat było
Opublikowano 11 kwietnia 20222 l Undead Nightmare to jedno z lepszych rozszerzeń w historii gierkowa, więc również warto, jeśli nigdy nie grałeś
Opublikowano 12 kwietnia 20222 l Z racji, że część numerów nakład się wyczerpał a lepiej teraz siedzieć w tym co ma przyjść, niż co było.... Echh... Podjąłem decyzję... Miałem nie brać w ogóle żadnej prasy po tym co zrobili z CA Miałem się oduczyć.... O to efekty...
Opublikowano 12 kwietnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paczka z Japonii akurat na święta, same dobrocie i wszystkie gry maja język angielski na karcie Używki wyrwane po 2000-2500 yenow, (70-90zl?) ojj będzie w co grac Edytowane 12 kwietnia 20222 l przez Labtec
Opublikowano 12 kwietnia 20222 l W dniu 11.04.2022 o 19:27, Ukukuki napisał: To laptop jako przenośna stacja do gier pójdzie w odstawkę.
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l 10 godzin temu, Dragon13 napisał: To laptop jako przenośna stacja do gier pójdzie w odstawkę. Ciężko powiedzieć, jest tam mobilna wersja 3070. Wcześniej miałem mobilną 3060 jednak na p1440 i wysokich w wielu nowych grach były okolice 60 klatek albo nawet i mniej. Steamdecka za to ratuje niska rozdzielczość ekranu w nowych grach.
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Poszedłem po piwo Makłowicza a wleciał resistance do koszyka jeszcze za 20 ziko żal było nie kupić a przez to że @Mejm ostatnio grał chętka żeby w końcu ograć wróciła, teraz tylko muszę iść do ziomka po ps3 bo moje kaput
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l A u mnie starocie na konkurencyjna platformę - kolejna porcja xboxowych "exów":
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l 7 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Poszedłem po piwo Makłowicza a wleciał resistance do koszyka jeszcze za 20 ziko żal było nie kupić a przez to że @Mejm ostatnio grał chętka żeby w końcu ograć wróciła, teraz tylko muszę iść do ziomka po ps3 bo moje kaput Ten co odmejmował
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Młody nie znasz życia jak nigdy nie kupiłeś przez przypadek gierki którą zawsze chciałeś w jakimś zapyziałym komisie
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Dawali do kompletu z piwerkiem półboga Makłowicza, a Panu Robertowi się po prostu nie odmawia
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Bo zawsze po szkole chodziliśmy do sklepu z ziomkiem na standa z ps3 i tam był grany resistance to teraz sobie zagram w domu
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Bo zawsze po szkole chodziliśmy do sklepu z ziomkiem na standa z ps3 i tam był grany resistance to teraz sobie zagram w domu A to miałem tak z table tenis od rockstara i Fifa Street 2 rozumiem i zwracam honorek
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l 8 minut temu, Pupcio napisał: Bo zawsze po szkole chodziliśmy do sklepu z ziomkiem na standa z ps3 i tam był grany resistance to teraz sobie zagram w domu Uff dobrze, ze byl wtedy ten stand to jest wytlumaczonko. A tak by byl przypal jakby sie okazalo, ze kupiles sobie jakas gierke bo po prostu chciales w nia pograc.