ASX 14 596 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Wredny napisał: A nie było najlepszej wersji na switcha? nie ma, ale jakby była to wiadomo że byłaby to najlepsza wersja ze względu na p r z e n o ś n o ś ć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 "Przaśność" chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 11 minut temu, Pupcio napisał: @Bzduras musisz dać plusika koledze 15 minut temu, Wredny napisał: A nie było najlepszej wersji na switcha? To trójka była Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 8 minut temu, ASX napisał: nie ma, ale jakby była to wiadomo że byłaby to najlepsza wersja ze względu na p r z e n o ś n o ś ć +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 816 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Trochę allegrowego retro grania 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 W dniu 25.04.2022 o 19:55, Postal napisał: Od dłuższego czasu chodziło za mną pogranie sobie w gierki z Pegasusa które leżą u mnie od 1997 roku kiedy to dostałem na komunię pierwszą moją konsolę. Pegasus niestety już ledwo zipie więc zacząłem się rozglądać za lepszą alternatywą, a że nie lubię chińskiego dziadostwa to wybór padł na Sharpa. Do tego zestaw oryginalnych gier na start i mogę się zanurzyć w powrót do dzieciństwa Jak ci napęd przestanie działać to gumka jest do wymiany mam takiego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Gumka niestety już padła. Właśnie jadą do mnie nowe silikonowe. Wymieniałeś już w swoim może? Czytałem też o kalibracji i nie wiem czy mnie to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nie, wymieniłem i było ok od strzała. Tylko mi to padło kilka lat temu i nie było wtedy silikonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Spoko, to czekam na przesyłkę i będę wymieniać. Na ebay kupiłem 10-pak więc jak byś potrzebował nowej to odezwij się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Znowu powrót do switcha bo gierki wyszły 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 008 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zelda co prawda to nie Breath od the Wild ale też jest spoko, polecam Braina, świetna gra na szybkie partyjki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie . Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 302 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Też mnie zawsze dziwiło na tym forumku że ludziom się chce co chwilę sprzedawać i kupować te same konsole xD Ja już wole schować do szafy i niech sobie czeka na lepsze czasy, no chyba że hajs potrzebny na wczoraj no to wtedy można się zastanowić czy warto użerać się z januszami i wysyłkami tego cholerstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Pieniądz i konsola muszą pracować. Pamiętaj, młody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 4 minuty temu, krupek napisał: Pieniądz i konsola muszą pracować. Pamiętaj, młody. Dlatego blantman siedzi na swoim, a Pupcio u rodziców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 302 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Uff jak wystarczy sprzedawać konsole po przejściu gry a nie braniu kredytu który będą spłacać jeszcze moje dzieci żeby kupić sobie dom to jestem mocno pocieszony FORUMKOWA ZARADNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ja widzę sens takiego działania. Jak się uda sprzedać za tę samą cenę to w nowym egzemplarzu masz mniej wysuszoną pastę termo pod układem chłodzenia Z drugiej strony nowy sprzęt zawsze może posiadać jakąś ukrytą wadę fabryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Robiłem tak kiedyś, dziś nie ma sensu. Powoli odchodzi w zapomnienie słowo „exlusive” W czasach PS2, X360 tak robiłem. Gier na wyłączność było więcej, jak się pojawiło kilka to było można nadrobić. Konsola na gwarancji w bdb stanie szła od ręki ze strata na poziomie gry premierowej może czasem trochę więcej. Po jakimś czasie kupowało się nowa rewizje sprzętu i nowa z pełna gwarancja. Byly to czasy Allegro z jakaś śmieszna prowizja. Dzisiaj na Allegro za sprzedaż konsoli byłoby pewnie trzeba im zapłacić z 150 jak nie lepiej. Zostaje olx z idiotami którzy nie potrafią czytać i oferują kwoty z dupy. Teraz mam wszystkie konsole i leżą sobie. Nie mam czasu, ochoty ani już cierpliwości do tych rekinów biznesu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 4 hours ago, krupek said: Pieniądz i konsola muszą pracować. Pamiętaj, młody. Jak i plusiki w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Krzysztof93 napisał: @blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie . Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką Hmmm też tak robię po prostu kupuje nowe. Miałem Xbox one, Xbox ones , Xbox one x teraz mam Xbox series x, miałem ps4 potem ps4 pro i będę kiedyś miał ps5 ( jak mnie najdzie ochota), miałem switch V1, switchv2 a teraz switch OLED (ekran jest piękny) i kupię switch pro. A po co mam trzymać stare konsole? Jak używam tylko nowe? Wolę sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 825 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 59zl za pudełko można dac- promka w euro RTV. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 u mnie pstryczkowo, oryginalne etui, karta pamięci i gierka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Ciężko się gra w Disco na Switchu, ja odpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 u mnie pierwsze wrażenia pozytywne, zobaczymy jak na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi