Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.04.2022 o 19:55, Postal napisał:

Od dłuższego czasu chodziło za mną pogranie sobie w gierki z Pegasusa które leżą u mnie od 1997 roku kiedy to dostałem na komunię pierwszą moją konsolę. Pegasus niestety już ledwo zipie więc zacząłem się rozglądać za lepszą alternatywą, a że nie lubię chińskiego dziadostwa to wybór padł na Sharpa. Do tego zestaw oryginalnych gier na start i mogę się zanurzyć w powrót do dzieciństwa :)

203E249B-6798-45F6-8BB5-A9CF28343211.jpeg

C7CAD36B-87B5-4B4B-8D12-0FA23E7C92CF.jpeg

864E5D71-4CE7-423A-9653-07A5FB5FD481.jpeg

54942FDD-6DC1-4FAB-8429-1112414BE879.jpeg

Jak ci napęd przestanie działać to gumka jest do wymiany :lapka: mam takiego samego. 

@blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie :dunno:. Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką

Też mnie zawsze dziwiło na tym forumku że ludziom się chce co chwilę sprzedawać i kupować te same konsole xD Ja już wole schować do szafy i niech sobie czeka na lepsze czasy, no chyba że hajs potrzebny na wczoraj no to wtedy można się zastanowić czy warto użerać się z januszami i wysyłkami tego cholerstwa

Robiłem tak kiedyś, dziś nie ma sensu. Powoli odchodzi w zapomnienie słowo „exlusive” W czasach PS2, X360 tak robiłem. Gier na wyłączność było więcej, jak się pojawiło kilka to było można nadrobić. Konsola na gwarancji w bdb stanie szła od ręki ze strata na poziomie gry premierowej może czasem trochę więcej. Po jakimś czasie kupowało się nowa rewizje sprzętu i nowa z pełna gwarancja. Byly to czasy Allegro z jakaś śmieszna prowizja. Dzisiaj na Allegro za sprzedaż konsoli byłoby pewnie trzeba im zapłacić z 150 jak nie lepiej. Zostaje olx z idiotami którzy nie potrafią czytać i oferują kwoty z dupy. Teraz mam wszystkie konsole i leżą sobie. Nie mam czasu, ochoty ani już cierpliwości do tych rekinów biznesu. 

• Plusik 2
6 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

@blantman bez złośliwości totalnie. Takie żonglowanie konsolami to ma jakieś autentyczne zalety? Często się tu spotykam z powrotami do konsol, które miało się już wcześniej. Ja nigdy tak nie robiłem, konsola jest to już niech se będzie :dunno:. Chociaż tutaj pewnie wszedł OLED ale Switcha tym bardziej bym się nie pozbywał bo kto wie kiedy wyląduje na sklocie z 25-ma Rumunami ruska gorzala leci 10-cio. Bongo się kopci na psie itd. to wtedy fajnie mieć jakieś grajło pod ręką

Hmmm też tak robię po prostu kupuje nowe. Miałem Xbox one, Xbox ones , Xbox one x teraz mam Xbox series x, miałem ps4 potem ps4 pro i będę kiedyś miał ps5 ( jak mnie najdzie ochota), miałem switch V1, switchv2 a teraz switch OLED (ekran jest piękny) i kupię switch pro. A po co mam trzymać stare konsole? Jak używam tylko nowe? Wolę sprzedać