Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
20 minutes ago, Czoperrr said:

A to elegancko, miłego grania. Piękna sztuka. Zakup z Japonii?

Tak jest, z Japonii, prawie jak nówka, koszt około 20 tys yen

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiejsze zakupy :problem:

IMG_20220504_204329.jpg

IMG_20220504_174811.jpg

IMG_20220505_110102.jpg

Opublikowano

"Japońskie" zakupy z kwietnia. Może "troszeczkę" przegiąłem... A jeszcze jedna paczka w drodze.

Oh well. Nie żebym żałował. Czasem można zaszaleć.

All.thumb.jpg.de096df26ccb40ea9ff7614390127147.jpg

Mój pierwszy/jedyny/ostatni(?) zakup na Saturna. "Kiedyś zagram" (na emulatorze).

8f7Ben3.jpg

PSX.

Głównie robociki.

c8mGxPE.jpg

PS2.

Część do uzupełnienia kolekcji, część ze względu na cenę lub dla zapasowego pudełka. Więcej robocików.

dDE3qej.jpg

PS3.

Miku mam od lat cyfrowo, ale chciałem mieć boxy, niezależnie od regionu. To samo Tokyo Jungle, bo mi się spodobało. No i oczywiście nie mogło zabraknąć robocików. Side Stories ma fajną okładkę, tylko na fotce kolory nędzne wyszły.

anjE8XD.jpg

Handheldy. Dla odmiany robociki.

nlYw8hl.jpg

Przy okazji też manga i artbook z Miku.

XxDyONu.jpg

Ta, trochę weebowo, czy jak to się zwie. Ot taka fanaberia. Nie będę ukrywał, że polubiłem Vocaloidy dzięki Project Diva. Ale chyba całkiem źle ze mną jeszcze nie jest. W końcu jeszcze się nie zaopatruję w dziwne figurki, czy inne japońskie laleczki...

OH WAIT!

Spoiler

HwrGXb5.jpg

Opublikowano

dałem plusa za digital devil saga, ale musialem zaslonic prawe oko, zeby nie widziec lolitek :pechowiec:

Opublikowano

@Bzdurasprzebijam twoje trzy, z klasyczną wersja z amerykanskiego ps store i cyfra na ps5 to juz bedzie piąty raz jak kupiłem:lapka:

20220505_210436.thumb.jpg.d5da893ed5bb7815377d79e3f0cd5390.jpg

Opublikowano
W dniu 4.05.2022 o 17:55, Labtec napisał:

Tak jest, z Japonii, prawie jak nówka, koszt około 20 tys yen

Gdzie szukałeś? Piękna sztuka. Na Allegro Polakom się poyebuje w głowie i sprzedają jakieś zdewastowane N2DSXL za te 6-8 stów. :reggie:

Opublikowano
8 godzin temu, Shen napisał:

@Bzdurasprzebijam twoje trzy, z klasyczną wersja z amerykanskiego ps store i cyfra na ps5 to juz bedzie piąty raz jak kupiłem:lapka:

20220505_210436.thumb.jpg.d5da893ed5bb7815377d79e3f0cd5390.jpg

O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać :ohboy:

Spoiler

Ale somsiedzie, niech somsiad tak szczerze powie: rozfoliowujesz pan? :nosacz3:

Opublikowano

Nie ma i nie będzie, Switchowa też tylko w Azji się pojawiła.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać :ohboy:

Ukryj zawartość

Raczej nie otwieram, wbijam platyne na ps5, a jak bedzie jakas promka to moze wjedzie cyfra na switcha jeszcze:kekw:

Opublikowano

Przypomniał mi się Split Second i się zachciało pograć znowu. Jak dobrze wyglądałby sequel na current geny :banderas:

Duka chyba nigdy nie skończyłem. Czas nadrobić. Shake it baby. 

Darkness 2. Kupiłem tylko dla egzekucji. 

Vanquish i Bayonette po prostu chce sobie odświeżyć po tych 10 latach. 

Bee Simulator i Balan dla córy. Balan podobno niezły balas ale niech się trochę młoda pomęczy. 

IMG_20220505_203146.jpg

Opublikowano

Myślisz, że jest jeszcze sens grać w DNF na PS3...? Wersje konsolowe podobno tragiczne były (framerate, loadingi, grafika) i tylko na PC dało się w to w miarę przyjemnie pograć. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to generalnie nie jest jakaś szałowa produkcja (choć mnie się dobrze grało swego czasu).

Opublikowano
4 minuty temu, Suavek napisał:

Myślisz, że jest jeszcze sens grać w DNF na PS3...? Wersje konsolowe podobno tragiczne były (framerate, loadingi, grafika) i tylko na PC dało się w to w miarę przyjemnie pograć. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to generalnie nie jest jakaś szałowa produkcja (choć mnie się dobrze grało swego czasu).

Odpowiadam - nie da się. Chyba, że po alkoholu to blur na ekranie i blur przed oczami - no wszystko będzie Ci jedno :kekw:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Zachęcony zdjęciem duke nukema kupiłem sobie kodzik za 4 ziko :kaz: zobaczymy czy będzie PETARDA

Opublikowano
39 minut temu, Suavek napisał:

Zobaczymy. Mam bardzo dużą tolerancję na archaizmy i jak ktoś pisze, że grać nie może bo w Horizon Forbidden West ma nieostre listki na drzewach na dalekim planie to łapię się za głowę. 

Poza tym, brakowało kilku złotych do darmowej wysyłki, więc dorzuciłem księcia do koszyka :nosacz3:

Edytowane przez kiseki

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Juz mamy! :)

@Sheni jak tam? Doliczyli podatki?

Opublikowano
Teraz, Dave Czezky napisał:

Juz mamy! :)

@Sheni jak tam? Doliczyli podatki?

wzialem z joysticka, mieli najszybciej i najtaniej

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

W przygotowaniu. Może jutro dojdzie do paczkomatu :reggie:

Opublikowano

Kolejny sztosik dla mangozjebów na Sonke zawitał:obama:

20220506_170121.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Shen napisał:

Kolejny sztosik dla mangozjebów na Sonke zawitał:obama:

20220506_170121.jpg

Koniecznie daj recke, bo zdania nt. tej gry sa podzielone jak za czasow days gone 

Opublikowano

Za czasów Days Gone to zdania były jednoznacznie pozytywne (w sensie u ogrywających tego sztosa forumowiczów).