Opublikowano 16 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NO ELO. Poniżej moje ostatnie zakupy. Steam Deck wiadomo. Nowy PC w koncu trzeba było kupić a ten jest najbardziej konsolowy i tani jak na PC więc wybór był prosty. OST Xeno 2 to edycja 5 płytowa kupionana amazonie za 238zł. W opisie jest 1 płyta więc jak bysci szukali to polecam ignorować co tam amazon podaje. Książki jak widać to encyklopedie, które zawierają oficjalne releasy w EU i US. Nie sprawdzałem czy typ sie nie jebnał gdzieś ale wrazenia mega pozytywne no i nostalgia level milion (zwłaszcza NES i MD bo te konsole miałem za dzieciaka). We wrześniu będzie N64 to sie zamówi.
Opublikowano 16 maja 20222 l Książeczki też z Amazona, czy gdzieś taniej są? Rozumiem, że obejmują wyłącznie zachodnie gierki? Tj. nie ma gier Super Famicom?
Opublikowano 16 maja 20222 l 11 minut temu, Suavek napisał: Książeczki też z Amazona, czy gdzieś taniej są? Rozumiem, że obejmują wyłącznie zachodnie gierki? Tj. nie ma gier Super Famicom? Tak książki z amazona. Korzystam z Prime skoro płace za Video wiecchociaz przesyłka gratis. Nie ma jap. gierek. Tylko EU i US. Aha no i w miękkiej oprawie z tego co pisało to taniej. Ja poprostu wolę tak więc dopłaciłem.
Opublikowano 16 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak ktoś nie zna to polecam: https://www.bitmapbooks.com Królowie książek gierkowych. Pojawił się restock Nes/Famicom Visual Compendium oraz A Guide to Japanese Role-Playing Games, obie zamówione. Dają PDFy więc będzie co czytać zanim przyjdą. Poniżej kilka fotek z tych które niedawno przyszły.
Opublikowano 16 maja 20222 l Kurcze, ten "A Guide to Japanese Role-Playing Games" wygląda bardzo kusząco... Trzeba będzie się zastanowić, czy warto dać te ~250zł. Ponad 600 stron w kolorze i twarda oprawa teoretycznie tłumaczą wysoki koszt. EDIT: Pierdzielę, chyba zamawiam. Jakieś jeszcze knigi od nich są szczególnie warte uwagi? Z nastawieniem bardziej na lekturę, niż same arty.
Opublikowano 16 maja 20222 l Godzinę temu, Suavek napisał: Kurcze, ten "A Guide to Japanese Role-Playing Games" wygląda bardzo kusząco... Trzeba będzie się zastanowić, czy warto dać te ~250zł. Ponad 600 stron w kolorze i twarda oprawa teoretycznie tłumaczą wysoki koszt. EDIT: Pierdzielę, chyba zamawiam. Jakieś jeszcze knigi od nich są szczególnie warte uwagi? Z nastawieniem bardziej na lekturę, niż same arty. Kwestia papieru, ale cena ani wysoka ani niska. Dochodzi do tego nisza tematu, to w sumie spoko cena. Ta książka z Game Boyem 168zł, nie wiem ile wysyłka. Ale cena spoko. Nie dużo mniej płaciłem za 100 stronicowe monogramie o Japońskim samolocie.
Opublikowano 16 maja 20222 l Wysyłka niecałe 7 funtów, plus jeszcze podatek do całości. Książka o jRPG wyniosła mnie łącznie ~260zł z wysyłką. Część tych książek jest również dostępna na Amazonie, choć nie wszystkie. A tam wiadomo, darmowa wysyłka i bez dodatkowych opłat.
Opublikowano 16 maja 20222 l 168 i wysyłka. To tutaj wychodzi spoko: https://www.swiatksiazki.pl/game-boy-the-box-art-collection-6828119-ksiazka.html?oferta_nr&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=dd9fc4a3-386f-44cb-cf2d-e6681726832f
Opublikowano 17 maja 20222 l Ostatnia część wylądowała, więc wieczorkiem będzie granko. Jezu jak ja uwielbiam ten cover Art na premiere kupowałem steelboka gdzie prezentował się milion razy ładniej A płytka była zrobiona na pseudo winyla. Coś pięknego
Opublikowano 17 maja 20222 l Też trzymam na półce z odwrócona okładka żeby nie było tych gówno znaczków i napisów
Opublikowano 17 maja 20222 l Chyba kupiłem amerykańską wersje bo dorzucili mi bitwę o los angeles na blu rayu xD
Opublikowano 17 maja 20222 l Dzięki za fotkę młody użytkowniku Pupcio bo chyba zachciało mi się ograć serię Resistance pierwszy raz w życiu.
Opublikowano 17 maja 20222 l Nie słuchaj Dawida! Chłopak jest rozsierdzony brakiem porządnych strzelanek zabijanek na konsole nintendo
Opublikowano 17 maja 20222 l 20 godzin temu, GenzoChan napisał: Jak ktoś nie zna to polecam: https://www.bitmapbooks.com Królowie książek gierkowych. Pojawił się restock Nes/Famicom Visual Compendium oraz A Guide to Japanese Role-Playing Games, obie zamówione. Dają PDFy więc będzie co czytać zanim przyjdą. Poniżej kilka fotek z tych które niedawno przyszły. A Guide to Japanese Role-Playing Games i ta z gameboyem wjadą do mnie w przyszlym miesiacu, cudnie to wyglada
Opublikowano 18 maja 20222 l Długo czekałem na danganronpa v3 na carcie, nie udało się na Vicie to może być na pstryczka, a musou personowe musi być spoko rozrywką
Opublikowano 18 maja 20222 l Dangan petarda ale ta personka niestety już średnio kurcze. Ale chociaż okładka i muzka fajna
Opublikowano 18 maja 20222 l 10 minut temu, Wieslaw napisał: Długo czekałem na danganronpa v3 na carcie, nie udało się na Vicie Mam angielska wersje nowke w folii, zdziwilem sie, jak zobaczylem cene na ebay
Opublikowano 18 maja 20222 l Masz tyle pereł na przenośniaki, że trzeba uprzejmie podpierdolić cię do skarbówki.
Opublikowano 18 maja 20222 l Poczekaj az wyłącza sklepy na vicie i 3ds Jeden sceniarusz do Fire Emblem był tylko do limitki dodawany na nośniku. Czuje, ze cene wypierdoli w kosmos.