Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 27 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 maja 2022 Wspieram polski gamedev i mam sentyment do Kao 2. Wersja bez gadżetów była tylko 10zł tańsza. 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 27 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 maja 2022 Dokładnie. Podobnie, jak przy Spider Manie z 2018r. wyprodukowano tyle tych stilbuków, że niektóre sklepy za darmo je dodawały do zakupu gry. Zatem nie była to dedykowana wersja limitowana, jak w przypadku NieR Automata, czy obecnie drugiego Dying Light. Niemniej piękne pudełko, trzeba przyznać. Również go posiadam. Cenię takie wydania. Niektóre stilbuki są prześliczne. Kilka z mojej kolekcji: Część w bardzo łatwy sposób idzie nabyć - przykładowo Sifu. Natomiast są wydania niesłychanie rzadkie i kosztowne przy tym. Przykładem niechaj będzie znane i lubiane Sekiro - minimum 400zł. Shadow of the Colossus w wersji limitowanej, to wydatek rzędu 800zł. 12 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 600 Opublikowano 27 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 maja 2022 SV w wersji pudełkowej mam of dawna ale teraz do kompletu przyszedł poradnik 10 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. REZOK 1 020 Opublikowano 29 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 maja 2022 Pora na cyberpunka, prezent na urodziny, mam nadzieję że przy graniu nie będę musiał tego wszystkiego wypić. 10 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 szmatławiec w najlepszej formie od lat plus cały komandor Shepard w pudełeczku za 69zl 6 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Tak naprawdę to backside, szkoda ze nie mieli jajec puścić tego na front. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 (edytowane) A to moje zakupy w sumie wyszło 30e z czego Left alive kupiłem bo kosztował 5e ale mam przeczucie że zostanie w folii jeszcze na Edytowane 30 maja 2022 przez SpacierShark123 5 Cytuj
Krzysztof93 1 320 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 13 minut temu, SpacierShark123 napisał: Kurde mole , jak ktoś może niech wyśle mi jak wrzucacie fotki że są od razu widoczne a nie jako link bo mój poprzedni patent przestał mi działać A to moje zakupy w sumie wyszło 30e z czego Left alive kupiłem bo kosztował 5e ale mam przeczucie że zostanie w folii jeszcze na długo. https://imgur.com/a/bSc4Y7J ja nie rozumiem Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Jak ktoś lubi Trackmanie, to Hot Wheelsy będą Trackamanią do potęgi n. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tynio 1 020 Opublikowano 1 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 czerwca 2022 Dawno tu nie zaglądałem i nic nie wklejałem, postanowiłem nadrobić to co kupiłem ostatnio. Dawno nie kupiłem nic na wii oraz na PS2, no wpadło kilka gierek z promocji oraz okazji jakie znalazłem. Tu następna garstka gier, ale tym razem na Nintendo Oraz zbliżenie to co uzupełniłem na GB i GBA Udało się zebrać następne pełne serie. Spoiler Wpadł nowy TV do ogrywania gierek retro Spoiler Z tych ciekawszych gier oraz Kupiłem też C64 oraz Arcade Capcomu Fajna maszynka i generuje ładny obraz. A na dokładkę dojechały gry z Ebay-a Zadowolony jestem z zakupu Metroida Już mam wszystkie wydane na GBA Spoiler Kamerka w dobrym stanie HOMM na GB Dobra gra na GBA Pierwszy FF na GB oraz ciekawa strzelanka z dobrą grafiką i nawet teraz zrobiła na mnie wrażenie Jurassic Park Part 2 który ciężko wyrwać w normalnej cenie w Europie A dzięki tym zakupom udało zebrać 3 sety gier Spoiler oraz wszystkie gry z serii NES classic na GBA Aktualnie skupiam się na zebraniu jak najwięcej gier z wibracjami na GBC Niestety większość wydana była tylko w USA I to by było na tyle jeżeli chodzi o ostatnie zakupy, większość gierek to na sprzęt Retro. 26 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 579 Opublikowano 1 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 czerwca 2022 W dniu 25.05.2022 o 16:55, Ken Adams napisał: Jakoś 25 lat temu kupiłem pierwszy numer polskiej edycji PC Gamer i tam na płycie było demo Quake. Aż po dzisiaj nie grałem więcej niż w darmowy shareware epizod pierwszy ale i tak jest to jedna z gier życia. Wieczorem cofam się w młodość. O to chodzi w grach wideo. LRG Ja w sumie styczność z Quake miałem jedynie na lekcjach informatyki w Technikum, więc jak dali w Gamepassie to jarałem się jak dziecko. A jak LRG ogłosiło, że robią fizyczną edycję to oczywiście zamówiłem 8 2 1 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 @Tynio, gdzie kupiłeś Two Point Hospital (Switch)? Bo szukam, a na Allegro tylko z tym okropnym oznaczeniem USK jest. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 2 minuty temu, pattro napisał: @Tynio, gdzie kupiłeś Two Point Hospital (Switch)? Bo szukam, a na Allegro tylko z tym okropnym oznaczeniem USK jest. Mam na sprzedaż wersję jumbo, bez znaczka usk. Używka, idealny stan Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Prezent od siebie na dzień dziecka 7 2 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Nówka w folii za 22 złocisze z allegro. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 579 Opublikowano 3 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2022 #DzieńDziecka Majowe zakupy, które przeciągnęły się na czerwiec, bo ciągle coś klikałem, coś było "w drodze", więc ciągle zwlekałem z postem. Aktualnie i tak jeszcze idzie do mnie kilka tytułów, więc będą już na następną wrzutkę, a dziś to, co wyciągnąłem z paczkomatu w tym tygodniu. Ozdobą tych zakupów jest nabytek zeszłoroczny - remastery kultowych TUROKów z N64, wydane w formie fizycznej przez LimitedRunGames - trochę to trwało, ale wreszcie dotarły. Oprócz słynnego łowcy dinozaurów, PS4 dostało dwa soulslajki w postaci Hellpoint i Chronos Before the Ashes, a także świetną kolekcję klasycznych 2D Street Fighterów i zbiór wszystkich części The Walking Dead na jednym krążku - może wreszcie zaliczę coś innego niż tylko pierwszy sezon, a podobno warto. Powiększa się też kolekcja na X360 - dość rzadkie Dead or Alive Xtreme 2 i pierwszy F.E.A.R. to zdecydowanie największe perełki w tym zestawieniu, a do kompletu pierwszy The Godfather, którego kiedyś ogrywałem na PS2 i Superman Returns, który jest podobno najmniej gównianą z gier o słynnym miłośniku noszenia gaci na kalesonach. PS5 też coś dostało - dwa indycze soulslajki - DOLMEN, który wygląda jak połączenie The Surge z Dead Space i niszowy Elden Ring od jakiegoś małego indie-studia Fromcośtam. Do tego roguelike survival The Last Stand Aftermath w klimatach zombie post-apo i Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labirynth - pięknie rysowana metroidvania. 13 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 11 minut temu, Wredny napisał: OMG, ile za to cudo? Turok 2 Seeds of Evil to jedna z gier życia, na Nintendo 64 zagrywałem się w nią potężnie (czarny kartridż!). Wciąż pamiętam pierwsze przejście przez fake portal, dzwięki cerebral bore poprzedzające eksplozję głowy przeciwnika i pełne agonii animacje ich śmierci. Ogromny wachlarz broni, jazda na triceratopsie, walka z primogenem w laboratorium i multiplayer na split screen. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 16 godzin temu, Ukukuki napisał: Prezent od siebie na dzień dziecka Ech, z tymi indykami. Patrzę na okładkę Panzer Paladin - o, coś fajnego, mechy. Sprawdzę sobie. Patrzę w google i widzę to: Spoiler Myślałem, że czasu pegasusa się już skończyły. W każdym razie + za Dragon's Dogma i Scotta. 2 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OMG, ile za to cudo? Turok 2 Seeds of Evil to jedna z gier życia, na Nintendo 64 zagrywałem się w nią potężnie (czarny kartridż!). Wciąż pamiętam pierwsze przejście przez fake portal, dzwięki cerebral bore poprzedzające eksplozję głowy przeciwnika i pełne agonii animacje ich śmierci. Ogromny wachlarz broni, jazda na triceratopsie, walka z primogenem w laboratorium i multiplayer na split screen. Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 1 godzinę temu, Snake_Plissken napisał: Myślałem, że czasu pegasusa się już skończyły. Jestem miłośnikiem Famicoma, mam prawie 500 gierek na ten system. Kupuję większość dobrych gier które nawiązujących do tej stylistyki. Omijam wszystko co nie jest platformówką/akcyjniakiem (RPG, wyścigi). Curse of The Moon 2 nie wygląda lepiej 2 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Znajomy fan Turoka 2 mówił, że Nightdive podobno trochę obcięło/pozmieniało poziomy względem oryginału (jego zdaniem na minus). Coś trochę na wzór remastera Painkillera (w którego akurat grałem i względem pierwowzoru był bezdyskusyjnie chujowy). https://steamcommunity.com/app/405830/discussions/0/135512133545298495/ Nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ sam nigdy nie skończyłem oryginalnego Turoka. Ciekawe jak z Shadowmanem. Tego akurat pierwowzór skończyłem i nie powiem, moja determinacja była poddana niezłej próbie przy błądzeniu po poziomach, ale się udało Btw co to za szkalowanie indorów w oprawie retro wyżej? Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Kupuję większość dobrych gier które nawiązujących do tej stylistyki. Omijam wszystko co nie jest platformówką/akcyjniakiem (RPG, wyścigi). Curse of The Moon 2 nie wygląda lepiej To może zainteresuje Cię "Infernax" - u Czezky'ego za około 130zł. Wygląda podobnie, jak na tym Twoim screenie. 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Ciekawe jak z Shadowmanem. Tego akurat pierwowzór skończyłem i nie powiem, moja determinacja była poddana niezłej próbie przy błądzeniu po poziomach, ale się udało Przy tych słynnych, pływających teksturach, z których pierwsze PlayStation było znane to nic dziwnego, że błądziłeś 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 26 minut temu, Wredny napisał: Przy tych słynnych, pływających teksturach, z których pierwsze PlayStation było znane to nic dziwnego, że błądziłeś Na pc grałem po prostu tamte gry miały mocno pokręcony i nieliniowy (do pewnego stopnia) level design. Nie podpowiadały w żaden oczywisty sposób co dalej robić i gdzie podążać + częsty backtracking w stylu metroidvanii. Szło się naprawdę zgubić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi