Wredny 9 446 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Dziś ostatnie dwa z czerwcowych zakupów, które przez święto dotarły później od reszty. Kontynuacja jednego z moich ulubionych survivali - Subnautica Below Zero i Breathedge, gra dla miłośników wkładania ptaka w różne niebezpieczne miejsca, którą wiele osób określa mianem "Subnautica w kosmosie" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kalel 3 634 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Lego Star Wars mi nie podeszło, więc pora na Eldenika 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Troche retro dzisiaj wleciało z cexa, wysyłka za darmoszke. Tak się powinno robić okladki do gier Nawet jakas miła Pani odręcznie się długopisem podpisała, szanuje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Popi 92 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Plejkę sobie kupiłem w bundle z Alojką i GT7. W Neonet. W piątek rano zakup, dziś w południe dostawa. Chyba nie ma źle. Oczywiście zapisy typu "wysyłamy w 48h" można włożyć między bajki bo to jawne robienie klientów w chuja. Tyle trwało gdzieś mniej więcej weryfikowanie mojego zamówienia choć też przypadło ono na dni wolne więc niech będzie. Co mi się nie spodobało to na obrazku zamówienia widnieje Horizon w pudełku z wersją PS5 a finalnie dostałem kod do wpisania w Ps Store na wersję PS4 i 5. W osobnej kopercie dostałem GT7 w wersji na PS4. Oczywiście brak takiego zapisu na stronie Neonetu. Paragonu również nie dostałem. Kurier DPD bardzo w porządku. Plomby na wkładce konsoli nienaruszone. Idę grać. Muzyczka w menu głównym wspaniała, uwielbiam takie melancholijne ambienty. 24 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) mmmmm no cymesik klasa jak plomby nietknięte, mam nadzieję, że cewki też nie pierdzace BTW, fajne laczki, widzę, że cała rodzina się zleciała na wielkie otwiercie Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Czoperrr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 9 godzin temu, oFi napisał: Tak się powinno robić okladki do gier Okładka świetna, wogóle te pudełka od ps3 zajebiscie wspominam. Były małe, ale jednocześnie odpowiednio ciężkie. Jeszcze jak okładka jakas fajna to ideolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Jutro pogromca gamepassa, we wrześniu tlou, prawdopodobnie w listopadzie Bóg wojny tak więc wjeżdża madkonsola. Witam spowrotem w śród żywych Spoiler 26 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Gratki, wrzucę plusiki jak się odnowią. @creatinfreak a Xa sprzedałeś, dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Gratki, wrzucę plusiki jak się odnowią. @creatinfreak a Xa sprzedałeś, dobrze kojarzę? Nie, gamepass machine zostaje, nie można się ograniczać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 858 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Kolejne indyczki do kolekcji i coś do polatania w MFS i War Thunder. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 786 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Robie zakupy dla synka, z ktorym ogrywam serie ikonicznych juz tytulow, zeby znal cos wiecej niz Minecraft’a. Jak na razie caly zamysl “przechodzenia razem” bardzo mu odpowiada. 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 2 godziny temu, Yap napisał: Robie zakupy dla synka, z ktorym ogrywam serie ikonicznych juz tytulow, zeby znal cos wiecej niz Minecraft’a. Jak na razie caly zamysl “przechodzenia razem” bardzo mu odpowiada. Kurde, amerykańskie okładki tych klasyków HD są dużo ładniejsze niż nasze odpowiedniki (oprócz Splinter Cell, bo tam nayebali napisów w dwóch językach). No a za sam zamysł zaznajomienia potomstwa z klasykami gatunku rząd powinien jakieś dodatkowe 500+ przygotować - szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 294 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zamierzam do końca urlopu, który właśnie zacząłem skończyć trzy Wolfensztejny i liznąć dzikiego zachodu. Dlatego wakacyjne zakupy growe sponsoruje kolor czerwony 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Moja pierwsza gra z serii Fire Emblem. Trochę pograłem w demo ale nie pykło, dziś zaczynam od podstaw i wybieram Edelgard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 1 minutę temu, Ken Adams napisał: Moja pierwsza gra z serii Fire Emblem. Trochę pograłem w demo ale nie pykło, dziś zaczynam od podstaw i wybieram Edelgard. No to chyba gorzej wybrać nie mogłeś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 To nie jest przypadkiem musou? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Tak to musou. Dlatego kupiłem. Chociaż po ograniu demo to więcej tam RTSa SnoD - widziałem kilka recenzji i nikt nie wybrał domu tej dziewczyny mówią, że to zła osoba ale ja w to nie chcę wierzyć może przez to właśnie historia będzie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 190 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W końcu i ja dołączam do królestwa 5 2 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Niezły dick! Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Powodzi się junior programiście Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 15 godzin temu, Figaro napisał: W końcu i ja dołączam do królestwa Piekne konsolki panowie. Gratki. Wyroznic musze tutaj pana figusia za oryginalny stand up. Co za gracja - ziomek, masz talent Czekamy na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Todd wariacie jak ty to robisz, ze kazda gra to hit 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Poruszanie się i obracanie w tej grze wygląda jak jakiś game editor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Wleciał ostatnio mały upgrade do PS5, ceny SSDków 4 generacji coraz fajniejsze, a jak sie trafi promka to terabajcik można wyrwać za mniej niz 500zł, a 2TB w okolicach 1k PLN 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Przy słabym necie większa pojemność dysku jest wskazana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi