Figuś 21 141 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 wskazana także dla nie przemęczania dysku który jest niewymienialny w konsoli i kiedyś w końcu padnie po ciągłym katowaniu ściągając i usuwając co chwilę gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 25 minut temu, Figuś napisał: wskazana także dla nie przemęczania dysku który jest niewymienialny w konsoli i kiedyś w końcu padnie po ciągłym katowaniu ściągając i usuwając co chwilę gry Padł ci kiedyś dysk SSD? Prędzej padnie sekcja zasilania albo pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 Mi padł w lapku z 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 639 Opublikowano 30 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Też dołączam do grona posiadaczy. Szkoda, że pudełko takie paskudne mi się trafiło. Wolałbym oryginalne, bez promowania gry, o której i tak prędko zapomnę. Raczej nie gram w słuchawkach, bo nie lubię być odcięty od otoczenia, ale zestaw był dużo bardziej korzystny, niż jakiś gówniany Gran Turismo, którego zaraz do płatków śniadaniowych będą dodawać. Muszę przemyśleć, czy sprzedać, czy sobie zostawić. Aczkolwiek jakoś kompletnie nie przypuszczałem, że będzie to takie bydlę... Tzn. wiedziałem, że konsola jest duża, ale nie sądziłem, że aż tak... 21 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Za każdym razem jak ją widzę, nie mogę się nadziwić, jak bardzo jest brzydka. Czasami człowiek się przyzwyczaja i mówi: "nie jest tak źle". Tutaj jest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 c0rwa jakie to jest wielkie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Szybko można przywyknąć i szybko przecież się przestaje na to zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Kupiłbym ale sam nie dam rady wnieść a tata już po 60tce to nie chce żeby chłopakowi plecy wysiadły Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Polecam schować za tv 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 7 minut temu, creatinfreak napisał: Polecam schować za tv Lepiej nie, bo może być tak w ciepłe dni: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 460 Opublikowano 30 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Znajomy, prowadzący sklepik z grami, na grupie fb wrzucił fotkę swojej ostatniej dostawy i przypomniał mi o istnieniu Citadel Forged With Fire, której zapowiedzi kiedyś mnie mocno jarały. No a jak już tak dodałem do koszyka, to allegro podpowiedziało mi "inne przedmioty sprzedającego" Tym sposobem do kolekcji wreszcie trafia podobno ostateczna edycja Street Fighter V - podstawkę miałem nawet w bundlu z PS4, ale od razu pogoniłem za MGSV, więc nigdy nie miałem okazji zagrać. NIER Replicant pińcet-stodziewińcet od początku był na liście zakupowej, ale ciągle spadał "na później", aż wreszcie dostał swoją szansę. No i odsłona Ratchet & Clank, której jakimś cudem nie miałem w kolekcji - strasznie dziwne uczucie trzymać w rękach zafoliowaną grę z PS3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 2 godziny temu, Suavek napisał: Też dołączam do grona posiadaczy. Szkoda, że pudełko takie paskudne mi się trafiło. Wolałbym oryginalne, bez promowania gry, o której i tak prędko zapomnę. Raczej nie gram w słuchawkach, bo nie lubię być odcięty od otoczenia, ale zestaw był dużo bardziej korzystny, niż jakiś gówniany Gran Turismo, którego zaraz do płatków śniadaniowych będą dodawać. Muszę przemyśleć, czy sprzedać, czy sobie zostawić. Aczkolwiek jakoś kompletnie nie przypuszczałem, że będzie to takie bydlę... Tzn. wiedziałem, że konsola jest duża, ale nie sądziłem, że aż tak... Za superslimkę leci plusik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Gamepass, gamepassem, ale Halo trzeba było kupić w pudle 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 5 minut temu, ASX napisał: Gamepass, gamepassem, ale Halo trzeba było kupić w pudle To jest ta wersja w której nie można w pełni zainstalować jak nie ma się podłączenia do internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Z jednodniowym opóźnieniem ale jest Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To jest ta wersja w której nie można w pełni zainstalować jak nie ma się podłączenia do internetu? Nie wiem, kupiłem w celach kolekcjonerskich. Nie zamierzam nawet zdejmować folii Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 853 Opublikowano 1 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Może i mam backlog, ale przynajmniej dokupuję kolejne gry Będzie grane na Mesjaszu, jeszcze podobno jest update xox, więc jakość będzie wyborna 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 2 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 Rozmiar SSD w PS5 to nieśmieszny żart, a konieczność ciągłego usuwania i instalowania gier, na które mnie aktualnie naszło to mój największy cock block od dwóch generacji. Nic tak bardzo nie zabija chęci grania, jak brak tej natychmiastowości. Do PS4 (1TB) miałem dokupiony zewnętrzny dysk 2TB, ale do PS5 trzeba kupić coś na miarę jej możliwości. Podobno najlepszy na rynku, więc taki też wybrałem. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 274 Opublikowano 2 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 Ja dziś kupiłem Elite 2 i Browary 2. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Dawno w nic nie grałem, są lekkie obawy. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 W dniu 2.07.2022 o 15:10, Wredny napisał: Rozmiar SSD w PS5 to nieśmieszny żart, a konieczność ciągłego usuwania i instalowania gier, na które mnie aktualnie naszło to mój największy cock block od dwóch generacji. Nic tak bardzo nie zabija chęci grania, jak brak tej natychmiastowości. Do PS4 (1TB) miałem dokupiony zewnętrzny dysk 2TB, ale do PS5 trzeba kupić coś na miarę jej możliwości. Podobno najlepszy na rynku, więc taki też wybrałem. ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 19 minut temu, Figuś napisał: ile? Moje ulubione RTVeuroAGD Zamówiłem z odbiorem i płatnością w sklepie (żeby w razie czego znowu móc ich odwiedzać) i w dniu odbioru (sobota 02.07.) czekałem z niecierpliwością na powiadomienie sms. Z ciekawości wlazłem na ich stronę a tam cena o prawie tysiaka wyższa i już miałem w bani, że mi anulują zamówienie i stąd taka cisza z ich strony, ale godzinkę później dostałem smsa. Przy kasie upewniłem się, że cena to 1799 i zadowolony z siebie wróciłem do domu. Dziś, przed pisaniem tej odpowiedzi, znów z ciekawości wlazłem na ich stronę, a tam 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Kurwa, było poczekać na jakąś tańszą opcję, WD SN850 czy Samsunga 980 PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 3k za dysk Co sie zadzialo? Czy to ta mityczna inflacja? 1800 tez dobry wynik. Ja je.bie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Mniej bardziej zastanawia co Ty tam @Wredny instalujesz, że Ci to 667GB nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi