Opublikowano 26 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :((((((
Opublikowano 26 lipca 20222 l Pamiętaj wrzucić pierdziawe elficy do tematu "wrzuć screena" dopiero wtedy zostaniesz prawdziwym N GRACZEM I rób przerwy w graniu bo widzę że nie dokupiłeś sobie jakiegoś dobrego pada a nie chce żeby Ci wysiadły ręcę od tych śmieci yebanych joyconowych
Opublikowano 26 lipca 20222 l 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :(((((( Mam zasade, ze nie daje minusow w zakupach, ale kurwa najgorsze pokemony kupic ja jebie
Opublikowano 26 lipca 20222 l 2 minuty temu, Shen napisał: Mam zasade, ze nie daje minusow w zakupach, ale kurwa najgorsze pokemony kupic ja jebie Kupisz Nintendo bez Pokemonów to jak być w Paryżu i nie zobaczyć Luwru. Nie czułem się jeszcze na siłach na Arceusa którego chcę zostawić na koniec, a kompletnie nie jara mnie SS ani Let's Go.
Opublikowano 26 lipca 20222 l C00rwa, kolego, piękny zestaw Witaj w naszej switchowej rodzinie! Spoiler W czwartki masz dyżur w szafie
Opublikowano 26 lipca 20222 l paolo, co za bezmyślna coorva i forumowicz-amator, każdy szanujący się zagrajmer psx extreme wie, żeby z takimi postami poczekać na nową podstronę dla ultra widoczności
Opublikowano 26 lipca 20222 l 24 minuty temu, Bzduras napisał: Ukryj zawartość W czwartki masz dyżur w szafie Bizariuszu
Opublikowano 26 lipca 20222 l Witamy w patologicznej rodzinie. Nie ma drugiej firmy tak fenomenalnej i zjebanej jednocześnie
Opublikowano 26 lipca 20222 l Dungeon Keeper 2 to miłość mojego dzieciństwa. Uwielbiam masę gierek od Bullfrog ale DK2 to zdecydowanie moja ulubiona. Do tego ulubiona gierka od Remedy, Max Payne 1. Gierka swego czasu wyróżniała się optymalizacją. I CoD2 którego stawiam za raz za 4. Trochę ostatnio podganiam gierki piracone w młodości. CoD2 co prawda ogrywałem w oryginale na X360 ale warto też mieć wersję PC.
Opublikowano 26 lipca 20222 l 21 minut temu, Ukukuki napisał: Dungeon Keeper 2 to miłość mojego dzieciństwa. Uwielbiam masę gierek od Bullfrog ale DK2 to zdecydowanie moja ulubiona. Do tego ulubiona gierka od Remedy, Max Payne 1. Gierka swego czasu wyróżniała się optymalizacją. I CoD2 którego stawiam za raz za 4. Trochę ostatnio podganiam gierki piracone w młodości. CoD2 co prawda ogrywałem w oryginale na X360 ale warto też mieć wersję PC. Najlepsza gra na kąputer - loszek pieszczoszek <3
Opublikowano 26 lipca 20222 l Cytat Tak jak pisze figaro, akurat ze gearsup dorabia jako drag queen i robi laski za kartridże w folii Motywujące są te bóldupiaste komentarze do wrzucania tu fotek
Opublikowano 26 lipca 20222 l 7 minut temu, GearsUp napisał: Motywujące są te bóldupiaste komentarze do wrzucania tu fotek ile za tę limitkę? Swoją drogą, ten gryzoń.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Miałem brać w PB ale pojawiła się oferta z MM za 399 z tego co pamiętam
Opublikowano 26 lipca 20222 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :(((((( Zamiast tych pokemonów trzeba było brać Bayonettę 2 albo Donkey Konga.
Opublikowano 26 lipca 20222 l 3 minuty temu, SnoD napisał: Zamiast tych pokemonów trzeba było brać Bayonettę 2 albo Donkey Konga. nie było ani jednego ani drugiego (brałem w MM)
Opublikowano 26 lipca 20222 l 13 minut temu, Pupcio napisał: Co z nią? Czarna i trzymasz pod swoja biala dlonia = opresja czarnoskorych niewolnikow.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spozniony prezent urodzinowy w koncu dotarl mlodemu