Mejm 15 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 W dniu 26.08.2022 o 23:34, creatinfreak napisał: Znam go od dzieciaka tak więc mu ufam A to ty musisz byc tym kolega, dla ktorego chcial na pchlim ps4 pro ale za mniej niz 800zl bo taka cena jest na olx. xD W dniu 26.08.2022 o 23:00, Rozi napisał: Ja to Pipolinio bym nie ufał, niezły z niego naciągacz i hochsztapler. Ile tych PS5 miał? Pięć? Ewidentnie widac, ze koles ma jakies mocne natrectwa albo manie jesli potrafi je.bac sie tyle z wysylkami i zakupami zeby tylko konsola byla najcichsza w pasmie dla nietoperzy. W dniu 26.08.2022 o 20:22, creatinfreak napisał: Namówił mnie @PiPoLiNiO, przez niego często wydaje kasa na coś lepszego. Co konczy dowod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 47 minut temu, Mejm napisał: A to ty musisz byc tym kolega, dla ktorego chcial na pchlim ps4 pro ale za mniej niz 800zl bo taka cena jest na olx. xD Ewidentnie widac, ze koles ma jakies mocne natrectwa albo manie jesli potrafi je.bac sie tyle z wysylkami i zakupami zeby tylko konsola byla najcichsza w pasmie dla nietoperzy. Nie ja preferuję najnowsze konsole. Co do natręctwa to potwierdzam, jest zboczony na punkcie jakość produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 O tym pisał chyba kiedyś mevek - jak ktoś wydaje prawie 3K na sprzęt to jednak chce aby był faktycznie warty tych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Ja zarówno z jakości Series X i PS5 jestem zadowolony. Konsole sa ciche, solidne, ciężko się doczepić. W mojej skromnej opinii Series X wygrywa designem i przywiazaniem do szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 39 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O tym pisał chyba kiedyś mevek - jak ktoś wydaje prawie 3K na sprzęt to jednak chce aby był faktycznie warty tych pieniędzy. Mysle, ze gdyby wydal 100zl to ten sam schemat by byl grany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Tak się kończą spontaniczne zakupy w stylu "a wezmę, co mi tam". Kilka złotych tu, kilka tam, i nagle stówki nie ma, bo człowiek na głupoty kasę marnuje... Nie pamiętam, kiedy kupiłem ostatniego PSX Extreme, ale wydaje mi się musiało to być przed 2010 (komuś [grzybiarz?] z tego forum swoje numery chyba sprzedałem, to może zweryfikować ). No ale chyba hajp jubileuszu oraz fakt, że trafiłem najlepszą okładkę zrobiły swoje. A obok na półce leżał ten cały wystylizowany Retro, to nostalgia wzięła górę. I tak, jak nie kupuję żadnych czasopism już od kilkunastu lat, tak nagle wziąłem od razu dwa, nie wiem po co... TimeSplitters 3 (Future Perfect) to jedna z moich ulubionych gier na PS2 i z pewnością czołówka FPSów. Niesamowita gra. W dwójkę grałem tylko u kumpla we czwórkę na split-screenie, ale sam nigdy tej części nie miałem, więc nie grałem w singla i inne tryby. Dlatego chętnie sobie sprawdzę w najbliższym czasie, jeśli będzie dobrze emulowane na Steam Decku. Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster albo Remake tej serii... Choć znając życie, to dziś by zrobili z tego strzelankę F2P z pierdyliardem mikrotransakcji, battlepassem, czy innym zdobywaniem poziomów i chgw czym jeszcze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 7 minut temu, Suavek napisał: PSX Extreme, ale wydaje mi się musiało to być przed 2010 (komuś [grzybiarz?] mi sprzedałeś cd-a i było to chyba w 2012, 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 9 minut temu, Suavek napisał: W dwójkę grałem tylko u kumpla we czwórkę na split-screenie Dlaczego już tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Suavek napisał: Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster albo Remake tej serii... Choć znając życie, to dziś by zrobili z tego strzelankę F2P z pierdyliardem mikrotransakcji, battlepassem, czy innym zdobywaniem poziomów i chgw czym jeszcze. Free Radical Design zostało reaktywowane rok temu przez Deep Silver które też ma teraz prawa do marki i do Second Sight. Ja liczę na to że po wydaniu Dead Island 2, część pracowników z Dambuster Studios (które powstało na zgliszczach FRD) powróci do FRD i development nowego TSa ruszy z kopyta. A w międzyczasie z chęcią bym przytulił remake TS2 i 3 w stylu Destroy All Humans. Jeśli Destroy All Humans i SpongeBob dostały zielone światło w sprawie remaków/remasterów to Time Splitters tym bardziej powinien je dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1 minutę temu, grzybiarz napisał: mi sprzedałeś cd-a i było to chyba w 2012, 10 lat temu A możliwe. Ale PE chyba też komuś z tego forum sprzedawałem... Tak mi się wydaje przynajmniej. Za cholerę nie pamiętam już komu, ale na pewno w tym samym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Też promka za 12,50 jak na gogu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 7 minut temu, Labtec napisał: to jest tak zwana gra życia. Bioware Dwójeczka od Obsidian też wypas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 29.08.2022 o 12:52, Homelander napisał: Ja zarówno z jakości Series X i PS5 jestem zadowolony. Konsole sa ciche, solidne, ciężko się doczepić. W mojej skromnej opinii Series X wygrywa designem i przywiazaniem do szczegółów Troche przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dwa ostatnie nabytki (dzięki @creatinfreak ze Metro ). Nie wiem czy będę grał, ale w Switchu to chyba chodzi o to żeby było w pudełku. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Odyssey genialna gra ogrywam na emulatorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Trochę klasyki do kolekcji. Ta kolekcja żółwi to jest sztos! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem czy będę grał, ale w Switchu to chyba chodzi o to żeby było w pudełku. Jak wyjdzie switch 2 to chyba zamienie sie w girsupa i bede zbierał Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 3 hours ago, iluck85 said: Troche przesadziłeś Z czym? Konsola jest niesłyszalna, nie trzeszczy, nie chybocze, no wszystko jest jak ma być. Design jest jaki jest, ale samo wykonanie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Suavek napisał: Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/timesplitters-future-perfect/9n51s9qzmsb6 https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/timesplitters-2/9NJBX726M8J9 I masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 9 minut temu, Bzduras napisał: https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/timesplitters-future-perfect/9n51s9qzmsb6 https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/timesplitters-2/9NJBX726M8J9 I masz I czym to się różni od odpalenia gry na emulatorze? Poza faktem, że bym musiał specjalnie kupić kompletnie mi niepotrzebną konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Teraz, Suavek napisał: I czym to się różni od odpalenia gry na emulatorze? Tym, że masz legalnie gierkę w 4K60 bez kombinowania, jak dla mnie łapie się to pod "remaster". Tym bardziej, że są remastery, które nawet tego nie oferują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 5 minut temu, Bzduras napisał: Tym, że masz legalnie gierkę w 4K60 bez kombinowania, jak dla mnie łapie się to pod "remaster". Tym bardziej, że są remastery, które nawet tego nie oferują Tu też mam legalnie. Pudło na półkę, granie na PC. Oczywiście dla posiadaczy Xboxów jak najbardziej idealna opcja, do pozazdroszczenia. Kto w serię nie grał, a Xboxa posiada jak najbardziej powinien rozważyć zakup. Jednak konsole M$ w ogóle nie są dla mnie, więc odpada. Liczę na bezproblemową emulację na SD i granie w wyrku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 A bios konsoli oczywiście zgrany samodzielnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 56 minut temu, Dr.Czekolada napisał: A bios konsoli oczywiście zgrany samodzielnie? Lubicie się czepiać widzę. Zaskoczę Cię, jeśli powiem, że tak? Zdaje się robiłem obraz Free McBootem jak jeszcze korzystałem z PS2 wieki temu, tylko bym płytę ze starymi danymi musiał znaleźć, czego oczywiście z lenistwa nie zrobię. Konsolę oczywiście nadal posiadam i jestem w stanie sobie bios samodzielnie zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi