darkos 4 317 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 1 hour ago, Homelander said: Nie wbijam calaczka, bo gardzę pucharkami. I nie sprzedam, bo używki szkodzą rynkowi i producentom Spoiler 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 32 minutes ago, krzysiek923 said: No jako Gira jest spalony, więc nic dziwnego, że chcąc się odciąć zachowuje się inaczej. Przecież jako GregZ to był różowy Power Rangers Nintendo w CW z Marianem w avatarze. Był sobie GearsUp, fan Nintendo, a plus minus w tym samym czasie, po latach niebycia na forum zjawia się GregZ i dla odmiany mało co pisze o Nintendo. Jak podczas afery minusikowej pytałem o gamertaga GearsUp'a to ten zasłaniał się "prywatnością" - prywatnością publicznego gamertaga xd I jeszcze to domaganie się minusów, żeby wszyscy widzieli: PATRZCIE, MINUSIKI NIE ROBIĄ NA MNIE WRAŻENIA!!! Ale to ty dzwonisz, nikt nie pytałl. Jeśli to przypadek to zajebisty. Więcej na ten temat nie chce mi się pisać, bo w sumie chuy mnie to obchodzi poza tym, że mocno rzuca się w oczy. GregZ tak, straciłem maila i musiałem sobie zrobić nowe konto. Ale kto to ten Gears to nie mam pojęcia Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Dziś nie gry a książki o grach. Będzie przeglądane przy kominku w jesienne wieczory ..... 8 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 @boston_luke w książce 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. baniek 246 Opublikowano 5 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2022 Ładnie się prezentuje na górce wstydu 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GenzoChan 304 Opublikowano 5 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2022 W końcu zabrałem się za szrota, którego dostałem jako gratis do zakupu dobre 15 lat temu. Ekranik funnyplaying i obudowa z aliexpress. Metamorfoza za 360zł. Coś cudownego, biorąc pod uwagę jak trzeba było kiedyś się gimnastykować żeby cokolwiek zobaczyć. 18 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2022 (edytowane) No i teraz można jak człowiek grać na oledziku. Edytowane 5 września 2022 przez creatinfreak 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. REZOK 1 020 Opublikowano 6 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września 2022 Od dłuższego czasu gra czekała na swoją kolej. Aż w końcu się doczekała po pozytywnej opinii dobrego kumpla 12 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 23 godziny temu, creatinfreak napisał: No i teraz można jak człowiek grać na oledziku. Tylko nie próbuj tego wkładać do nintendowego docka Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 @creatinfreak jak ty możesz na tym grać tymi łapskami wciskając takie malusie przyciski? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Tylko nie próbuj tego wkładać do nintendowego docka Włożyłem i jest git. Mam szybkę naklejoną jak i zapasową tak więc nic się nie bój. 29 minut temu, krzysiek923 napisał: @creatinfreak jak ty możesz na tym grać tymi łapskami wciskając takie malusie przyciski? Łapy duże ale zwinne paluszki Edytowane 6 września 2022 przez creatinfreak 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 51 minut temu, creatinfreak napisał: Włożyłem i jest git. Mam szybkę naklejoną jak i zapasową tak więc nic się nie bój. Łapy duże ale zwinne paluszki Boku ci czasem nie wygięło? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 9 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 września 2022 18 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 541 Opublikowano 9 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 września 2022 #CyfrówkiPudełkowo ...i nie tylko A Way Out ominęło mnie, gdy wszyscy za tym tytułem szaleli, a po przejściu it takes two wiedziałem, że muszę poznać również poprzedni tytuł od Hazelight. Gierka z jakiegoś powodu trzyma cenę, więc jak zobaczyłem w okolicach stówki to wziąłem (a do tego jeszcze wydanie US - lubię te ich oznaczenia). The Ascent ograne (a nawet calakowane, choć w bólach) na XSX w ramach Gamepassa, ale wiedziałem, że chcę to mieć w pudełku. Najlepsze jest to, że zapowiedziano wersje retail dla obydwu konsol, ale tę klockową skasowano, więc pudełko tylko na PlayStation F.I.S.T. do tej pory ukazało się pudełkowo jedynie w Azji, co niektórzy bardziej niecierpliwi sprowadzali sobie zakrzaczoną wersję stamtąd (ba! sam miałem linka do e-bay już zachowanego), ale całe szczęście ogłoszono wydanie europejskie no i właśnie miało premierę Premierę w tym tygodniu miało również Steelrising od Spiders - interesujący soulslike, osadzony w realiach rewolucji francuskiej. Mam trochę skojarzenia z The Surge, które uwielbiam, więc postanowiłem spróbować, czy jeszcze umiem w gry tego typu, zanim wreszcie odpalę Elden Ring 9 1 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 209 - normalna cena premiery, nie żaden odmieniec, jak kotlety od Sony Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 9 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 września 2022 No to weekend spędzony będzie na malowaniu 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 899 Opublikowano 10 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 września 2022 Pudełka switch zawsze 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 541 Opublikowano 10 września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 września 2022 #Milestone Dzisiejsza wizyta w paczkomacie oprócz tego, że cieszyła sama w sobie to jeszcze okazała się "kamieniem milowym" mojego kolekcjonowania, bo wraz z tymi zakupami, aplikacja CLZ Games pokazuje mi równe 700 pudełek na różne platformy Brink kupiony na doczepkę - kiedyś miałem w kolekcji, ale pozbyłem się w rozliczeniu za coś i tak jakoś ciągle siedziało mi to w głowie, że "miałem, a nie mam" - wyrzuty sumienia itp. Escape from Dead Island od tego samego sprzedawcy - dorzucone z ciekawości, żeby zobaczyć co to za spin-off. Reszta z tej paczki to yebany na każdym kroku Wolfenstein Youngblood - trzeba sprawdzić, czy faktycznie jest tak ch#jowo, jak mówią, no i Watch Dogs Legion - jak kiedyś dokończę rozgrzebaną dwójkę (jedynka dwukrotnie wymaksowana na PS3 i PS4) to będzie jak znalazł. Greedfall ominąłem i teraz przypomniałem sobie o tym przy okazji premiery Steelrising, podobnie zresztą jak o Thymesia. Greak Memories of Azur to zakup totalnie znikąd - wczoraj zobaczyłem okładkę, sprawdziłem gameplay i zapragnąłem to mieć - podobno coś jak Hollow Knight tylko bardziej kolorowe i nie tak hardkorowe. 8 1 1 Cytuj
Boomcio 4 051 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 Wredny, to już są symptomy zaawansowanej choroby ty świrze. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 W dniu 9.09.2022 o 07:57, XM. napisał: Czy tylko mnie irytuje to lekko krindżowe słowo D E L U X E w odniesieniu do wydania gry? Może być GOTY, Gold Edition, Complete Edition, byle nie deluxe xd Cytuj
Pupcio 18 416 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 Nigdy nie zwracałem na to uwagi ogólnie każdy dodatkowy napis na okładce mnie irytuje. A po pijaku zauważyłem że ten biały pasek ps5 też mnie wc0rwia, obrzydliwy jest 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 BIały pasek to też poyebana akcja, nie wiem kto to zatwierdził. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 Łał, ależ te odświeżenie wygląda i chodzi.... Zdecydowanie najlepiej wydane The last of us, ale to jasne i oczywiste było. Ci co pierwszy raz mają styczność i oddani fani 10/10 6 1 1 7 Cytuj
Pupcio 18 416 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 Winogrona kozackie (twoje? Zapraszam do tematu dla farmerów w hydeparku) ale za to ścierwo oczywiście minusik 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi