Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 294 Opublikowano 3 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 U mnie weekend wjeżdża i to dosłownie. Spoiler Od jakiegoś już czasu ogrywam sobie podstawową wersję Assetto Corsa. Po kilku patchach wydanych od premiery, w menu jest dużo wyścigów i aut zablokowanych, ponieważ są dostępne dopiero po wykupieniu DLC. Po podliczeniu ile musiałbym zapłacić za Porsche pack, Ferrari 70th Anniversary pack i RED Pack. Olałem płatne dodatki do podstawki i kupiłem 3x taniej wersję Ultimate Edition ze wszystkimi dodatkami na płycie, więc czeka mnie drugie tyle grania. Siłą rozpędu wjechała też Assetto Corsa Compatizione, która na PS4 Pro wygląda zjawiskowo a wersja z Xboxa przyprawia mnie o mdłości. No i dziś długo wyczekiwana przeze mnie premiera WRC Generartions, to już 11 część i chyba ostatnia od Nagcon. Więc to obowiązkowy zakup i obok gładkich asfaltów od włoskiego studia i supersportowych auto czekają na mnie też szutrowe drogi do pokonania ganc sztorc bokiem. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 856 Opublikowano 3 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Kolejny dobry indyczek do kolekcji. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 15:59, Wredny napisał: Zaczęło się od The Chant, które jutro ma swoją oficjalną premierę - intryguje mnie ten tytuł od pierwszych zapowiedzi, a że teraz mamy idealny czas na horrory wszelkiej maści to zapragnąłem sprawdzić, co tam w leśnej sekcie piszczy. Jak wrażenia? Brakuje tematu o tej grze, a zapowiada się ciekawie. @Szermac widziałem, że w innym miejscu screeny wrzucał. Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 2 minuty temu, Elitesse napisał: Jak wrażenia? Brakuje tematu o tej grze, a zapowiada się ciekawie. @Szermac widziałem, że w innym miejscu screeny wrzucał. Jak wrażenia? To się Szerminatora zapytaj, bo ja jeszcze folii nie zerwałem - próbuję dobić pozostałe trofea w drugiej Pladze, żeby z czystym sumieniem usunąć grę z dysku i dopiero wtedy miałem zamiar (a zaraz Ragnarok). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 10 minut temu, Elitesse napisał: Jak wrażenia? Brakuje tematu o tej grze, a zapowiada się ciekawie. @Szermac widziałem, że w innym miejscu screeny wrzucał. Jak wrażenia? Pograłem około godziny i jestem zaskoczony i zaintrygowany. Ciężko po tej godzinie powiedzieć coś więcej, na pewno wygląda świetnie, oprócz mimiki postaci. Fajna muza, klimat i mechaniki przedstawione w prologu zapowiadają się równie interesująco. Ogólnie niezła mieszanka różnych gier jest tu upchana jeśli chodzi o przeróżne inspiracje i gameplayowo też. Taki Lovecraft na kwasie trochę xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 2 minuty temu, Szermac napisał: Pograłem około godziny i jestem zaskoczony i zaintrygowany. Ciężko po tej godzinie powiedzieć coś więcej, na pewno wygląda świetnie, oprócz mimiki postaci. Fajna muza, klimat i mechaniki przedstawione w prologu zapowiadają się równie interesująco. Ogólnie niezła mieszanka różnych gier jest tu upchana jeśli chodzi o przeróżne inspiracje i gameplayowo też. Taki Lovecraft na kwasie trochę xd Już mi się podoba Tak mi to wyglądało jak spotkanie korpoludka szukającego sensu życia na jakimś tripie na ajałasce, grzybach czy innym kwasie gdzie zabawa wymyka się spod kontroli Tytuł też mnie intryguje ale boję się zakupić w ciemno, a na forum nie ma dedykowanego tematu, co teoretycznie dobrze nie wróży grze. Cena spoko jak na dzisiejsze standardy ale obawiałem się, że ze względu na jakość gry. Chyba jutro się skuszę albo na poniedziałek sobie sprawię, bo weekend mam już zapchany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 689 Opublikowano 4 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Miałem poczekać jak będzie używka za 150/160 zł ... No ale odechciało mi się czekania 220zł to nadal troszkę za dużo, nawet jak za nóweczkę, ale jest to jeden z moich ulubionych tytułów ever więc jebać to. 9 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 798 Opublikowano 4 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 I jeszcze więcej dobrego, tym razem na PSXa 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Lol nigdy bym nie przypuszczał że na PSXa cztery części Tonego były Dwójka na kodach, ehh to byli czasy, to se ne vrati Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 798 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Trójka i Czwórka to już mocno wykastrowane wersje. Moim zdaniem jak najbardziej grywalne Po prostu etapy są mocno "skurczone", a sama grafika utrzymana w standardach dwójki, na której silniku się te gry bodaj opierają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Trójka, a zwłaszcza czwórka mocno odbiegały od wersji na PS2. Niektórzy stwierdziliby, że to całkiem różne gry, coś podobnego jak to było np z Test Drive Unlimited na PS2/X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ile za tą 4 dałeś? Od dłuższego czasu poluje zeby mieć wszystkie części na psx ale nie mogę trafić w rozsądnych pieniądzach w PL Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 3 godziny temu, Quake96 napisał: I jeszcze więcej dobrego, tym razem na PSXa Nfs 3 Jak ja w to pocisnąłem w podstawówce to ja nawet nie Miłego granka! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 798 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 1 godzinę temu, czapa napisał: Ile za tą 4 dałeś? Od dłuższego czasu poluje zeby mieć wszystkie części na psx ale nie mogę trafić w rozsądnych pieniądzach w PL Stówka bez grosika szanowny panie Dużo, nie dużo, po zakupach na Dreamcasta takie ceny to dla mnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Trójka i czwórka na PSX różnią się od wersji na nowsza generację, szczególnie czwórka, która wciąż jest w konwencji THPS2 i mamy klasyczną listę zadań zamiast free ride i szukanie zadań na danej mapce. Dobry zakup bo czwórka na PSX jest rzadko spotykana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 798 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 56 minut temu, Czoperrr napisał: szczególnie czwórka, która wciąż jest w konwencji THPS2 i mamy klasyczną listę zadań zamiast free ride i szukanie zadań na danej mapce. Mała poprawka - W czwórce na PSXie jak najbardziej mamy "free ride" w trybie kariery, z tą tylko różnicą, że na PSXie zadania rozpoczynamy od specjalnych znaczników rozmieszczonych po mapie, a nie od spotkania z innymi postaciami. Fajnie jest zobaczyć ten kontrast między "typową" wersją na PC/PS2 czy inne konsole 6tej generacji, a tym co dostał PSX. Moim zdaniem ta wersja wcale nie jest taka zła. Jest na pewno inna, ale też choćby dlatego warto rzucić na nią okiem. Takie gry pokazują jak długo popularną konsolą wciąż był pierwszy plejak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Z braku PS2 łoiłem w 3 i 4 na PS1 jako wściekły. Co tu dużo mówić - miodek dwóch poprzednich odsłon z Pierwszej Plejstacji zachowany. Lubię twoje specyficzne zakupy retro, Quake'u - ciekawość miast biadolenia/plusy miast minusów. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Quake96 napisał: Stówka bez grosika szanowny panie Dużo, nie dużo, po zakupach na Dreamcasta takie ceny to dla mnie nic Właśnie w Polsce trochę drogo jak mam świadomość, że ta gra chodzi po 6£ Edytowane 4 Listopada 2022 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Dziękuję pan @Bielik - miała być podśmiechujka w CW, a wyszła sztosik okazja 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 użytkownik Bielik w tym momencie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Szable wyostrzone. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 2 godziny temu, Bzduras napisał: Dziękuję pan @Bielik - miała być podśmiechujka w CW, a wyszła sztosik okazja Szacunek za zakup tego tytułu, dobrze roztrwonione 30zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 minutę temu, Bielik napisał: Szacunek za zakup tego tytułu, dobrze roztrwonione 30zł 39 Szlachta się bawi, 10 miesięcy Game Passa w jednym pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 O tej promce dowiedziałem się dzień po tym, jak swoją kopię kupiłem za 89zł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 856 Opublikowano 6 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Returnala się chyba nie doczekam na PC to ląduje wersja na PS5 CoD mnie zawiódł, w temacie gierka chwalona ale szczerze mówiąc wiele w tej serii przez 15 lat się nie działo. Trochę smuteczek, no ale fajny steelbook zostanie w kolekcji bo gierkę po ograniu kampanii chyba pogonię. Multi mnie nie porwało ale dam jeszcze szanse. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi