Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wielkie podziękowania dla użytkownika @grykom, który ekspresowo wydrukował i wysłał do mnie stojaczek do pada :)

Kontrolery idealnie leżą na tych statywach, super robota i polecam każdemu forumowiczowi!

filip_spencer_ufam_tobie.jpg

Edytowane przez ProstyHeker
  • Plusik 8
  • Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 24.11.2022 o 20:37, LukeSpidey napisał:

Kilka tytułów za grosze. Do kolekcji, do ogrania, do przypomnienia sobie. Kiedy przyszła paczka byłem w szoku, czemu taka ciężka. Myślę sobie, że ktoś mnie oszukał i wysłał kamienie zamiast gier, ale nie... to po prostu cudowna siódma generacja w pełnym zestawie:banderas:.  Każda gra ma kompletną instrukcję, papierowe mapy i kilka elementów kolekcjinerskich jak pocztówki i karty kolelcjonerskie. 

H37zr21.jpg

Kurde, tego Bloodstone'a miałem na PS3 kiedyś, ale wymieniłem za coś bez zagrania nawet.
Dobrze, że mi przypomniałeś - też będę polował na wersję X360.

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał:

Kurde, tego Bloodstone'a miałem na PS3 kiedyś, ale wymieniłem za coś bez zagrania nawet.

Bardzo korytarzowa korytarzówka, pograłem jakieś 2 godziny i już nie wróciłem, tyle w tym uczucia obcowania z grą co w tych od Telltale.

• WTF 1
Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

Powiem Ci, że przez wielu uważany za kupsztala, ale mi się podobał - miał świetny bondowski klimat, różnorodne miejscówki (zupełnie jak w filmach) zatem jak przesiadałem się z X360 na PS3 to ponownie kupiłem na PS3 i teraz dorzuciłem na X360, bo jednak kiedyś chcę jeszcze do tej gry wrócić. Szczególnie, że głos Bonda to nikt innych jak Daniel Craig. 

Opublikowano

Ja raczej też, ale jak korytarzyk zrobiony jest dobrze, a gameplay odpowiednio angażujący to daję radę.
Poza tym wiem, że sekcje ścigane były bardzo chwalone, bo w końcu robili to ludzie odpowiedzialni za MSR i PGR.

Opublikowano
Spontanicznie kupić ps5? No raczej to było w planach. Wnioskuję to chociażby po ikonach, że fan PlayStation.
Spontan spontan, przekonała mnie opcja zamów dziś i odbierz dziś w markecie.
  • Plusik 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kolos28 napisał:
6 godzin temu, creatinfreak napisał:
Spontanicznie kupić ps5? No raczej to było w planach. Wnioskuję to chociażby po ikonach, że fan PlayStation.

Spontan spontan, przekonała mnie opcja zamów dziś i odbierz dziś w markecie.

Też mi się zdarzył taki spontan, więc potwierdzam zjawisko. Było to konkretnie drugie podejście do PS5, bo pierwszą sztukę, premierową, po przejściu Demon's Souls sprzedałem. A w marcu tego roku zobaczyłem w necie reklamę, że jest w zestawie z Death Stranding i Returnal, plus jakaś tam promocyjna cena i... po 5 minutach konsola była zamówiona. 

• Plusik 1
  • WTF 1