Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie do końca zakupy, ale jak najbardziej growe :Coolface:

spacer.png

Mapki do GTA 2 i GTA London, gdyż brakowało mi ich w zestawach. Komplet do dwójki wylądował w wydaniu na DC, London oczywiście na PSX. Wydrukowane na nieco lepszym papierze co by zaraz się nie zniszczyło. Wiadomo, to nie oryginał, ale moim zdaniem dobry zamiennik, a przyznać muszę, że przydają się te mapki. Do pierwszego GTA na PSX mam oryginalny komplet i regularnie z niego korzystam podczas gry.

No a grafika z Dreamcastem to już taka moja mała tradycja. Jest to czwarty growy wydruk A3 w laminacie do mojego kącika. Fakt, biała ramka szału nie robi (lokalna drukarnia, ot co), ale przywykłem a i nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, tak samo jak jakimś cudem krzywy wydruk :sadkek: Do mapek ogarniałem już inną drukarnię i chyba tam przerzucę się z drukowaniem i laminowaniem na A3, bo robotę robią świetną :drakeyeah:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 27.12.2022 o 16:18, krzysiek923 napisał:

Nie wiem gdzie to wrzucić, na Fb mi wyskoczyła reklama, a że są na forum też fani rajdów i pierdółek na półeczkę, to mały offtop nie zaszkodzi, a może ktoś się skusi.

HBfG6UY.jpg

Jestem fanem, ale skala troche za mała. Jakby bylo 1:18 to może nawet bym się zastanowił 

Opublikowano

A wy w jaki sposób eksponujecie swoją kolekcję gier ze steama? :pawel:

gngnhmmmmuu.jpg

Wpadło też trochę poważnej lektury w przerwach pomiędzy giercowaniem i zabawami z amiibo :banderas:

• Plusik 5
  • Minusik 6
Opublikowano

Po czym poznać gry wybitne? Kupuje się ich kilka kopii, na różne sprzęty, to moja trzecia :)

IMG-20221230-201710.jpg

Opublikowano
58 minut temu, Pupcio napisał:

uu za ile dorwałeś bd?

53zł z już wliczoną wysyłką. Była jedna tańsza o kilka złociszy ale na zdjęciach było widać mocno zajechane pudełko. Na allegro jakieś lombardy sprzedają taniej ale jak mam się prosić o zdjęcia na których widać cokolwiek i informacje jaka to wersja językowa to wolę dorzucić te 15zł i mieć spokój. 

• Plusik 2
Opublikowano

te allegrowe gry ps3 to niestety ruletka. Ostatnio jak kupowałem resictance to płytki tak zajechane że dwójke ledwo skończyłem bo gra się w pewnym momencie wieszała xD 

Gram ponad 20 lat a jeszcze żadnej płyty nie doprowadziłem do takiego stanu jak te zwierzęta :pechowiec:

• Plusik 2
Opublikowano

No zajechac plyte br to trzeba miec talent albo uzywac tych gierek jako podstawki pod donice. Podobno cyfrarze tak robia ale to zwierzeta wiec nie ma co sie nimi przejmowac :)

• This 1
Opublikowano (edytowane)

To jest asymetryczny multi player, bardzo dobra gierka, niedawno w epicu dawali za free i wciagnelo jak cholera, polecam.

Edytowane przez smoo