Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Ile Cię to wyniesie?

Man nadzieje ze nie pytasz żeby później w CW to wyciągać. Pierwszy upgrade duży od 2017

Case 100€

SSD 70€

PSU 110€ 

GPU 960€

Koniec lutego chce zainwestować w monitor 1440p 240hz oled od LG 

Opublikowano
49 minut temu, Plugawy napisał:

Ten titan żyje na Xboxie one? A na 360 nie zamknęli jeszcze serwerów?

Na X360 udało mi się tylko aczika za trening wbić, a wersja XONE też praktycznie martwa.

Ale muszę przyznać, że zarówno jedno, jak i drugie warto kupić choćby dla samych okładek :banderas:

• Smutny 1
Opublikowano
27 minut temu, Plugawy napisał:

Szkoda, że jakiegokolwiek singla brak w tych gierkach. 

Pewnie wiesz, że w dwójce jest, ale dwójka też ma martwe multi, zniszczone przez cziterów, z którymi nikt nic nie robił.

Opublikowano
58 minut temu, krzysiek923 napisał:

Pewnie wiesz, że w dwójce jest, ale dwójka też ma martwe multi, zniszczone przez cziterów, z którymi nikt nic nie robił.

Dwójke ograłem i w multi też swego czasu duzo grałem. Cziterzy to chyba tylko na PC? Grałem na ps4 i było ok.

Opublikowano
11 godzin temu, Plugawy napisał:

Dwójke ograłem i w multi też swego czasu duzo grałem. Cziterzy to chyba tylko na PC? Grałem na ps4 i było ok.

Niestety ale na Xboxie też byli/są. Do tego stopnia że przez jakiś dłuższy czas serwery wgl były wyłączone. No ale jak tam podobno jedna osoba z Respanw była odelegona do prac na Titanfall to nie dziwota że obecnie tak to fatalnie wygląda. 

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 20.01.2023 o 13:38, ProstyHeker napisał:

Wyląduje w sypialni

W sypialni to moze nienajlepszy pomysl bo bedziesz dziewczyne krzyzakiem budzil.

Opublikowano
13 minut temu, Mejm napisał:

W sypialni to moze nienajlepszy pomysl bo bedziesz dziewczyne krzyzakiem budzil.

W ubiegłym roku była jebitna burza, ale naprawdę, kurwa, jebitna. Wiatr, deszcz, grzmoty. No i piorun uderzył w drzewo na moim osiedlu, pewnie że 200-300 metrów od domu. Jednocześnie z blyskiem grzmot, że aż domem zatrzęsło. Ogólnie armageddon.

Żona nie obudziła się. Myślę, że kliku kliku nie zrobi na niej wrażenia :rayos: