Donatello1991 1 423 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 14 godzin temu, Ryuk napisał: Pierwsze dwa elemnty nowego PC sa. Nowa buda i kolejny SSD. Teraz tylko tydzien,4070ti i psu powinien kurier przyniesc Ile Cię to wyniesie? Cytuj
Ryuk 1 478 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 1 hour ago, Donatello1991 said: Ile Cię to wyniesie? Man nadzieje ze nie pytasz żeby później w CW to wyciągać. Pierwszy upgrade duży od 2017 Case 100€ SSD 70€ PSU 110€ GPU 960€ Koniec lutego chce zainwestować w monitor 1440p 240hz oled od LG Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 16 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 stycznia 2023 Kolejne dwa zielone pudełka na półeczkę: 13 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Ten titan żyje na Xboxie one? A na 360 nie zamknęli jeszcze serwerów? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 42 minuty temu, Plugawy napisał: Ten titan żyje na Xboxie one? Cmentarz jest 1 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 49 minut temu, Plugawy napisał: Ten titan żyje na Xboxie one? A na 360 nie zamknęli jeszcze serwerów? Na X360 udało mi się tylko aczika za trening wbić, a wersja XONE też praktycznie martwa. Ale muszę przyznać, że zarówno jedno, jak i drugie warto kupić choćby dla samych okładek 1 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Szkoda, że jakiegokolwiek singla brak w tych gierkach. Cytuj
Ryuk 1 478 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Brakuje niestety PSU wiec na razie moge sobie na pudelko popatrzec 2 3 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 27 minut temu, Plugawy napisał: Szkoda, że jakiegokolwiek singla brak w tych gierkach. Pewnie wiesz, że w dwójce jest, ale dwójka też ma martwe multi, zniszczone przez cziterów, z którymi nikt nic nie robił. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 58 minut temu, krzysiek923 napisał: Pewnie wiesz, że w dwójce jest, ale dwójka też ma martwe multi, zniszczone przez cziterów, z którymi nikt nic nie robił. Dwójke ograłem i w multi też swego czasu duzo grałem. Cziterzy to chyba tylko na PC? Grałem na ps4 i było ok. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 612 Opublikowano 16 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 stycznia 2023 Tradycyjnie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra. Fantastyczny rimejk znakomitej gry. 3 lata temu nabyłem w okolicy premiery wersję na PS4, bawiłem się kapitalnie. Teraz do kolekcji dołączyła wersja na X Bąka. Tytuł od jakiegoś czasu ma wsparcie bieżącej generacji, zatem ogra się raz jeszcze. Lubię serię Yakuza. Dodatkowo Like a Dragon w wersji na konsole M$ sprzedawane jest w niezwykle stylowym stilbuku (niemal równie pięknym, jak ten z Kiwami). Cuphead w wersji cyfrowej kupiłem w dniu jego premiery. Wspaniała, niesamowita stylistycznie pozycja. Jako kolekcjoner cieszę się, że wydano ten tytuł w wersji fizycznej. Nie miałem przyjemności ograć dodatku, więc zakup tym bardziej udany. Co prawda genialne Dead Cells wciąż pozostaje moim ulubionym rogalikiem, niemniej Hades również bawił mnie wybornie (ogrywałem na premierę w usłudze Game Pass). Świetna gra i wzorem Dead Cells i tu wpadnie platynowe trofeum. NieR Automata to wyjątkowa pozycja. Uwielbiam ją. Graficznie nie zachwycała (choć stylistycznie jest pierwszej klasy), ale cała reszta (system walki, fabuła, cudowna warstwa audio) niezwykle mi odpowiadała. Liczę, że Replicant również zapewni mi kilkadziesiąt godzin pierwszorzędnej zabawy. Zdaję sobie sprawę, że ostatni SR nie należy do najlepszych gier ubiegłego roku, ale chciałem mieć ją w kolekcji. Do kolekcji. Wersje w stilbuku można nabyć za 69-80zł. Żółwie Ninja ograłem w dzięki Xbox Game Pass w dniu ich premiery. Absolutnie uwielbiam kultową kreskówkę z lat dziewięćdziesiątych, na piksel art z pewnym rozrzewnieniem patrzę, zatem niesiony nieco na fali nostalgii bardzo dobrze oceniam te 8 godz. spędzonych z grą. W kolekcji ląduje wersja na konsolę Sony i być może skuszę się na 100%. No dobrze. Widziałem na ostatnich stronach kilka postów, w których użytkownicy pochwalili się co dostali od wybranek swego serca, zatem pozwolę sobie dołączyć do tego grona. W Sylwestra moja połówka sprezentowała mi następujące kombo: Chyba nie trzeba przedstawiać i rekomendować. Dodatkowe akcesoria włącznie z kartą 128 GB. A także zestaw wybornych gier oraz słuchawki. 27 7 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 11 godzin temu, Plugawy napisał: Dwójke ograłem i w multi też swego czasu duzo grałem. Cziterzy to chyba tylko na PC? Grałem na ps4 i było ok. Niestety ale na Xboxie też byli/są. Do tego stopnia że przez jakiś dłuższy czas serwery wgl były wyłączone. No ale jak tam podobno jedna osoba z Respanw była odelegona do prac na Titanfall to nie dziwota że obecnie tak to fatalnie wygląda. 1 Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 Klasyk : Taka kobieta to skarb Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 18 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia 2023 (edytowane) Dzisiaj kolejne zielone pudełeczka odebrane z paczkomatu: Doszła też trzecia gierka (State of Decay 2) ale idzie do zwrotu, mam nadzieję. Miała być nowa w folii i niby jest, szkoda tylko że folia porozrywana w dwóch miejscach. Zdjęcie w ogłoszeniu robione przed jej uszkodzeniem ewidentnie. Mam nadzieję, że sprzedawca nie będzie robił problemów. Niestety osoba prywatna, a nie sklep. Edytowane 18 stycznia 2023 przez Ins 13 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Oho, widzę, że nie tylko ja zbieram Gamepassa w pudełkach 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 18 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia 2023 Ostatni Sonic na Mega Drive w postaci Sonic 3D. Gierka ukazała się również na Saturna i PC. Ogrywałem właśnie za mało lata na PC, teraz będzie okazja zagrać w wersję na MD. Cudów się nie spodziewam, nie jest to najlepsza odsłona niebieskiego jeża ale fajnie mieć w kolekcji. Kolejne gierki na Switcha, Bayo już dawno ograna ale chce mieć w pudełku. Golf Story tak samo. Natomiast River City Girls to nowość za którą właśnie się zabieram. Pan Japończyk dorzucił jeszcze jakieś chrupki Oraz kolejne dwie gierki na PC. SF2 zapomniany klasyk oraz jeszcze bardziej zapomniany klasyk w postaci Rally Championship. Szczerze mówiąc te wyścigi cenię bardziej niż Colina 1, mam mega sentyment. Zagrywałem się przez długi czas tylko w demo które było dorzucone do jednego z numerów Gamblera. 17 3 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 Rally Championship piękne wspomnienia. Mam go jeszcze nawet w big boxie 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mozi 1 978 Opublikowano 19 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia 2023 Dotarło wreszcie. Pewnie za dwa tygodnie się zbiorę żeby to upchać w budzie 12 6 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 5 godzin temu, czapa napisał: Rally Championship piękne wspomnienia. Mam go jeszcze nawet w big boxie Zazdro, ja od dłuższego czasu nie mogłem upolować a płacić za wysyłkę 70-130 zł z ebay to mam ból tyłka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 2023 TLoU przyleciało w ekspresowym tempie od człowieka z forum - dzięki @creatinfreak. Nie było mowy o kupowaniu tej gry w pełnej cenie. Fajny pakiet na Switcha - Automata wiadomo sztos, Blazing Chrome przegapiłem jak było w LRG a później ceny poszybowały w górę i z ratunkiem przyszło Pix'n'Love wypuszczając wersję EU. Analogiczna sytuacja z Wild Guns oraz wydawcą Strictly Limited Games. No i oldschoolowe Demon Throttle, którego na szczęście nie trzeba ściągać ze Stanów... Na koniec świeżo przytulona limitka Fire Emblem - gra, steelbook, gruby artbook, plakat A1 oraz karty z postaciami całkiem sporych rozmiarów (jak pocztówki). Można powiedzieć, że standard od Nintendo. Brak foliowej obwoluty całości chyba też się staje standardem od czasu limitki Xeno 3. Buuu ! 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 20 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 2023 A kto jest taki tyci malusi i piękniusi? Forumowy cumpel @CoATInie chciał Xboxa, więc ja go z przyjemnością przygarnąłem od niego. Wyląduje w sypialni i będę se na leżąco leniuchował i grał 8 2 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 I tak się robi klimat gamingowy w pokoju. A wy co? Kaktus w doniczce obok kąkuterka? 5 2 2 Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Będzie strzelane! Idealnie wejdzie pod Calvadosik 3:-) 6 2 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 13:38, ProstyHeker napisał: Wyląduje w sypialni W sypialni to moze nienajlepszy pomysl bo bedziesz dziewczyne krzyzakiem budzil. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 13 minut temu, Mejm napisał: W sypialni to moze nienajlepszy pomysl bo bedziesz dziewczyne krzyzakiem budzil. W ubiegłym roku była jebitna burza, ale naprawdę, kurwa, jebitna. Wiatr, deszcz, grzmoty. No i piorun uderzył w drzewo na moim osiedlu, pewnie że 200-300 metrów od domu. Jednocześnie z blyskiem grzmot, że aż domem zatrzęsło. Ogólnie armageddon. Żona nie obudziła się. Myślę, że kliku kliku nie zrobi na niej wrażenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi