Boomcio 4 052 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 8 minut temu, ProstyHeker napisał: Myślę, że kliku kliku nie zrobi na niej wrażenia No, chyba że "kliku kliku" trzymając za myszkę 4 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Wydanie może szału nie robi, ale liczy się zawartość 2 2 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Widziałem na insta gości co mają full set tej kolekcji i ogólnie kilku innych Polskich tanich serii. Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 13 godzin temu, Ukukuki napisał: Widziałem na insta gości co mają full set tej kolekcji i ogólnie kilku innych Polskich tanich serii. Szanuję. Sam mam ogromny sentyment do tych budżetowych wydań, zwłaszcza "Nowej Ekstra Klasyki" i późniejszego wcielenia "Ekstra Klasyka NeXt", bo za gówniaka to było jedyne na co mogłem sobie pozwolić. Pamiętam dosłownie godziny spędzone w Empiku przy stoisku z tymi grami i ten trudny życiowy wybór "na co wydać dwie dychy". Kiedyś to było Z resztą sam kilka gier z takich wydań posiadam i wiele widuję w CeXie za dosłownie kilka zeta, ale nie porywam się nawet na zbieranie "full seta" Były też inne wydania, wśród których na szczególną uwagę zasługuje "Platynowa Kolekcja", gdzie występowały takie sztosy jak Diablo, StarCraft, Diablo II, Saga Gothic i pewnie wiele innych. Te wymienione i kilka innych posiadam u siebie, a szczególnym sentymentem darzę drugiego Diabła, bo to jedna z moich ulubionych gier na PC Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 8 minut temu, Quake96 napisał: Z resztą sam kilka gier z takich wydań posiadam i wiele widuję w CeXie za dosłownie kilka zeta, ale nie porywam się nawet na zbieranie "full seta" Większość jest tania ale taki Książe i Tchórz to po 100-200 zł chodzi. Big Box to biały kruk obecnie. Mi z tych tanich serii najbardziej pasuje złota kolekcja klasyki. Świetne wydania uzupełnione o dodatki, filmy ect. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Nóweczka za 29,99zł, aż grzech nie wziąć. 5 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Nie polecam za łatwo kupuje się te gierki za 70 zl. w pudełeczkach oczywiście piekne instrukcje, albo zabezpieczenia antypirackie z dawnych czasow !! 7 1 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Godzinę temu, smoo napisał: Nóweczka za 29,99zł, aż grzech nie wziąć. Patrząc na Twój gamecard pewnie będziesz próbował platynować - masz jakiegoś ziomka do grania? Bo nie ukrywam, że sam chętnie bym do tego wrócił z jakąś ekipą (samemu ciężko jest). Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Godzinę temu, Wredny napisał: Patrząc na Twój gamecard pewnie będziesz próbował platynować - masz jakiegoś ziomka do grania? Bo nie ukrywam, że sam chętnie bym do tego wrócił z jakąś ekipą (samemu ciężko jest). Wiesz co, chwilowo gram w Hunta na PC, nie wiem jeszcze czy będę odpalał na konsolę, może jak wyjdzie upgrade na next geny w końcu. Ale jeśli się zdecyduję to bardzo chętnie pogram z tobą i dam znać Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 HUNT chyba ma gratisowy uprgrade pod obecną generację EDIT: Ok, ma tylko odblokowany klatkaż, więc działa w 60fps. Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Dotarła najbardziej oczekiwana przeze mnie gra Co prawda sprzedający trochę minął się z prawdą pisząc "stan dobry", bo płyta instalacyjna wygląda mocno "średnio", ale jako że działa bez zarzutu nawet na moim wybrednym napędzie w laptopie to nie będę wybrzydzał. Dzisiaj ciężko już o fizyczne wydanie VC i to w takiej fajnej edycji jak ta tutaj Zarzuciłem sobie tylko no-cd "patch" co by płyty niepotrzebnie nie używać i wsio działa pięknie 3 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 To ta wersja z poradnikiem do gry? Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Tak, jest tu poradnik w wersji elektronicznej Btw. co ciekawe gra jest na DVD zamiast 2xCD jak miało to miejsce w wydaniu premierowym. Jest też dodatkowy dysk CD z oficjalnym spolszczeniem. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 No fajne to były wydania. W dobrej cenie a i często rozszerzone o poradnik lub przewodnik świata gry. Co prawda z innej serii, ale kiedyś miałem np F.E.A.R i tam był drukowany poradnik z obrazkami. Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 A to pewnie miałeś wydanie "Platynowa Kolekcja". Mam Sagę Gothic w tym wydaniu i faktycznie jest dorzucony drukowany, dość obszerny poradnik do obu części gry. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Godzinę temu, Quake96 napisał: Dotarła najbardziej oczekiwana przeze mnie gra Co prawda sprzedający trochę minął się z prawdą pisząc "stan dobry", bo płyta instalacyjna wygląda mocno "średnio", ale jako że działa bez zarzutu nawet na moim wybrednym napędzie w laptopie to nie będę wybrzydzał. Dzisiaj ciężko już o fizyczne wydanie VC i to w takiej fajnej edycji jak ta tutaj Zarzuciłem sobie tylko no-cd "patch" co by płyty niepotrzebnie nie używać i wsio działa pięknie Ahh mam to samo wydanie, brakuje tekturowej wkładki/obwoluty. Z ciekawości sprawdziłem po ile Vice City chodzi, a tam mnóstwo aukcji jakiegoś cymbała z GTA po kilka tysięcy złotych Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 Wiem, że brakuje tej wkładki, ale w sumie to i lepiej, bo pewnie byłaby zajechana jak laczki araba Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 23 stycznia 2023 Opublikowano 23 stycznia 2023 State of Decay 2 tym razem już w stanie idealnym. Poprzednią trefną sztukę zwróciłem bez problemu. Jeszcze kilka gierek w zielonych pudełeczkach i będę musiał chwilową przerwę zrobić bo szykują się inne wydatki. 7 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Co by nie mówić, dla fana, albo dla odświeżenia sobie serii warto nabyć. Muszę wrócić dokończyć San Andreas DE, ale jakoś nie mogę się zebrać Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 S E M I R E M A S T E R Z E... I'm cumming for ya 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 24 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 stycznia 2023 Kolejne gierki na Switcha, dwa świetne porty arcade. Króliki oraz kolekcjonerka najnowszej odsłony Fire Emblem. Lubię ten format kolekcjonerek od Nintendo. Zawsze ta zawartość jest sensowna. Cena też ok i nie ma figurki w beznadziejnej jakości albo ceny powyżej 1000 zł żeby figurka jako tako wyglądała. 10 Cytuj
kiseki 761 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Wet - do dziś słucham soundtracku po tym, jak ją pierwszy raz przeszedłem w 2010. SotD - pamiętam tylko, że było tam sporo japońskich głupotek, które mnie śmieszyły. QT - nie grałem nigdy, z tego co wiem to słabo oceniany podrabianiec Gearsów - tyle mi wystarczyło żeby kupić. 8 1 Cytuj
Szermac 2 740 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 SOTD od Mikamiego, Sudy51 i Akiry Yamaoki, co mogło pójść nie tak. Bekowa perełka xD Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 @Rozi - Daj znać czy na płytce są wszystkie części, bo niektóre gry w fizycznych wydaniach wcale nie miały pełnej zawartości, a czaję się czasem na GTA w wersji na XO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi