Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nie dość, że alergia to jeszcze mu minusów nayebali, życie nigdy nie było sprawiedliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Prawidłowo, bo obwinia kota, a nie swoje geny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Koty xD Tylko piesełki, drodzy forumowicze 2 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Kiedyś ludzie mieli niewolników teraz kupują sobie psy dlatego kociarze> psiarze bo są to ludzie nie wspierający niewolnictwa tylko ceniący wolność 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Też jestem #teamdog a kotów nie rozumiem i trochę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 zaraz was lider opinii wyjaśni jak tu wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 52 minuty temu, Daffy napisał: Kociarze tfuuu...jeszcze mi się podobają ich teksty, że koty są super i kupują ragdolla bo ma charakter jak pies xddddd no zayebiscie kupujesz kota o cechach psa zamiast po prostu kupić psa xdddd Ja lubię i koty i psy tyle, że piesek nie pasuje mi kompletnie do stylu życia. Ja co jakiś czas w piątek stwierdzam, że jadę w góry i nas nie ma na weekend w domu i nie zamierzam ani nikogo prosić o dom tymczasowy dla zwierzaka ani nie chcę urządzać psu warunków i zabierać go ze sobą. Chcę sobie polatać tanio po różnych krajach i też nie zamierzam mieć problemu z tym, że ojeju ale co my zrobimy z Pimpusiem? Nic, bo Pimpuś nie istnieje, mamy kota a kot zostanie sobie w dużym mieszkaniu a mama przyjdzie go nakarmić wieczorem, porzuca mu piłkę i eluwina Moim hobby jest branie kota na ręce, podejść do okna i oglądać ludzi, którzy mokną na deszczu i zimnie wyprowadzając swoje pieski. No i nie można jeszcze zapomnieć, że jeśli człowiek jest zjebanym psiarzem to jest zjebany do kwadratu. Sranie po chodnikach, wycie psa w mieszkaniu, puszczanie Terminatora rasy nuklearnie niebezpiecznej luzem bez smyczy i kagańca na osiedlu pełnym ludzi i małych dzieci, które tracą pół HP po jednym kęsie takiego bydlaka śmierdziela. No i nie zapominajmy o tym, że jeśli człowiek jest zjebanym psiarzem to na każdym kroku musi powtarzać o wyższości psów nad kotami jak gdyby jego zdanie było cokolwiek warte Jak ktoś ma fioła na punkcie kotów to co najwyżej brzydko pachnie i ma bluzę całą w sierści i tyle ale jak ktoś ma fioła na punkcie psów to może cię nawet zabić. 44 minuty temu, Homelander napisał: Alergia żałosne, jesteś słaby. 3 1 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Psa to można mieć jak się już ma żonę i dziecko bo większej kuli u nogi już nie ma. Dla wolnego strzelca, kawalera - zawadiaki to nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Racja, nie polecam psów osobiście, swojego uwielbiam ale drugi raz błędu nie popełnię. Najgorsze jak bezczelnie szczeka za drzwiami jak się siedzi na kibelku o 23 że chce wyjść. Człowiek przygotowany na relaks, a tu skarpet czystych brak, kurtki się nie chce zapiąć,a ten świńskim truchtem wącha wszystkie krzaki zamiast załatwić sprawy w 3 minuty. Ponoć dzieci jeszcze gorsze. Edytowane 10 Lutego 2023 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Szczeniaczek na spacerze to najlepszy pussy magnet jaki znam. Szkoda ,że dowiedziałem się o tym po ślubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ja mam psa i jeździ wszędzie z nami, ale rasa była wybierana pod to by ten pies z charakteru był bardziej jak czworonożne dziecko i przyjaciel rodziny niż ochroniarz szczekacz. Na samolotowe wycieczki zostaje u kogoś w rodzinie i wtedy wręcz rodzina bije się między sobą, kto teraz ma się nią zaopiekować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Moderacja, czy ostatnie posty można przerzucić do działu "fauna i flora/zoo"? Żeby nie było offtopu fajny artykuł https://artykuly.pregierz.pl/kot-towarzysz-czlowieka-czy-wcielenia-diabla/?fbclid=IwAR2OSYgYvzOBSn7Yg7vwf1uPlZlSAJdHFs7780w5PGKbfhZcLfrQtZlEQJw Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 1 minutę temu, Daffy napisał: wtedy wręcz rodzina bije się między sobą, kto teraz ma się nią zaopiekować. a później wyłączyłeś PlayStation i wcale tak nie było Dobra już dosyć tego tematu o pieskach i kotkach wiadomo, że każdy psiarz jak zobaczy kota to musi napisać coś o psach bo nie wytrzyma i szlag go trafi na myśl, że reszta świata ma wyjebongo na jego pieska. Pieski są fajne ale wy właściciele to psujecie im renomę na maksa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 9 minut temu, Ukukuki napisał: Szczeniaczek na spacerze to najlepszy pussy magnet jaki znam. Szkoda ,że dowiedziałem się o tym po ślubie Obrączka i złośliwość natury też robią swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 847 Opublikowano 10 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Bardzo spoko słuchawki. Ich jedyny poważny minus wg mnie to tylko brak możliwości, żeby nie włączała konsoli przez co używanie ich z innymi urządzeniami jest bez sensu chyba, że chcemy tylko telefon sparować w trakcie grania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 35 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Bardzo spoko słuchawki. Ich jedyny poważny minus wg mnie to tylko brak możliwości, żeby nie włączała konsoli przez co używanie ich z innymi urządzeniami jest bez sensu chyba, że chcemy tylko telefon sparować w trakcie grania. Ja znalazłem. Wychodzisz z domu, żeby je włączyć czyli poza zasięg konsoli, wcześniej i tak włączały, teraz już nie. Bekowe, ale prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 10 godzin temu, Daffy napisał: Kociarze tfuuu...jeszcze mi się podobają ich teksty, że koty są super i kupują ragdolla bo ma charakter jak pies xddddd no zayebiscie kupujesz kota o cechach psa zamiast po prostu kupić psa xdddd Masz wtedy kota, który ma najlepsze cechy psa, a przy okazji jest pozbawiony psich wad. Czego tutaj nie rozumiesz? Kiedyś zastanawiałem się nad zakupem Maine Coona, bo skurwiel potrafi być wielkości psa i pewnie niejednego zjeść. Wcześniej miałem kotkę norweską, która odganiała psy, które przychodziły do suczki sąsiada, bo ta miała cieczkę. Potrafiły uciekać przed niedużym kotem, to nawet nie wiem czy chcę sobie wyobrażać jaka by była ich reakcja na takie bydle. Albo reakcja potencjalnego złodzieja, który w nocy kręciłby się aby coś ukraść. Na psa mógłby być przygotowany ale na to, że natknie się na "tygrysa" albo kilka takich sztuk w nocy to już niekoniecznie. @Homelander są rasy, które nie uczulają, np. Syberyskie Neva Masquarade. 9 godzin temu, Krzysztof93 napisał: Moim hobby jest branie kota na ręce, podejść do okna i oglądać ludzi, którzy mokną na deszczu i zimnie wyprowadzając swoje pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Kot ma w sobie elegancję, a gdy się żywi - jada. Pies wpierdala własne gówno i powstał z wilczych odpadów ze stada. Nie zapraszam do rozmowy. 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Leniwe są skurwysyny i zamiast cywilizowanie wyjść na zewnątrz się załatwić, to srają do piachu i przykrywają piaskiem, a w domu jebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Jak ci sie zemrze to pies polozy sie przy tobie i dokona zywota. A kot cie wpier.doli i wy.sra do kuwety. Tyle w temacie. 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 No i psy nie jedzą jakichś śmierdzących bezdomnych myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Jestem za tym aby przed wyjsciem w gory ze schroniska, podawac nie tylko informacje gdzie sie wybieramy ale tez czy sie lubi koty. W razie lawiny wopr wezmie siersciucha do poszukiwan Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Sam w lesie w nocy z dużym, mądrym i reagującym na każde twoje hasło psem. Kto przeżył coś takiego, zrozumie ten zew. Teraz wstaw na jego miejsce kota i ciągnij go za yebany ogon, żeby później nie musieć wywieszać ogłoszeń o zaginięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Pies to kompan prawdziwych mężczyzn, koty dla lalusiow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi