Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Miałem kupić jedną część, kupiłem sześć :reggie:

PXL_20230225_141634401.RESTORED.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Moja ulubiona seria w folii za jedyne 65 zł? Jeszcze jak :banderas:

EBC5CF4D-5986-4A6E-BC11-2999414B699D.thumb.jpeg.8376ade440b89b84cf39291f2bb543b1.jpeg

Opublikowano

Trzeba podkręcać hajpik na nową Zeldę więc wpadł czempionik. Okładka Pegasusa oczywiście z potężnym finalistą Forumkowej Bitwy Gierek

image.thumb.jpeg.6e6ddce8f2ec9d8856697876eefd8199.jpeg

Opublikowano

Ja oblepiam obudowę kompa i klawiaturę żeby nie wyglądały tak bezpłciowo :drakeyeah: a ściereczką wycieram łzy pececiarzy po każdej premierze Switchowego sztosa :obama:

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

Na co fani Nintendo nalepicie te naklejeczko z gier?

Nalepki olewam ale jak dają magnesy to lecą na lodówkę obok magnesów suwenirow z różnych miejsc na świecie które się odwiedziło 

Opublikowano

Są za darmo więc miło z ich strony i sprzedawców ,że nie sprzedają tego osobno. 

A co z tym robię? Wrzucam do pudełka z myślą golenia frajerów za 10 lat. 

Opublikowano

Najlepsze są figurki lub steelbooki, nie zbieram tego więc od razu leci na olx, chwilę po premierze kosmiczne ceny to osiąga xdddd

Koszulki z astral chain czy golfa dumnie noszę

Ogólnie fajny bajer z tymi gratisami (np podkładki pod piwo do Mario party superstars też często używane xd)

Każde klucze jakie posiadam też dumnie z brelokiem z gratisa

Opublikowano

Naszła mnie ochota na Gearsy. Najpierw próbowałem na telefonie z gamepass w chmurze. Chodziło spoko, ale granie na tak małym ekranie odpada. Nagle genialna myśl! Przecież mam airplay w telewizorze! No i odpaliłem. O bogowie... rozdzielczość chyba 320x200, 15 klatek i freezy. Stwierdziłem jebać. Podjechałem do gamestopu i zrobiłem to co należało.

1AEF18A3-5921-4858-B361-13F4B02C1985.jpeg

Opublikowano

Tetris Effect Connected zakupiony od @Amer

Cyfra na Switchu, pudełko na półeczkę :)

20230228_230731.thumb.jpg.90f704c8bc47cde61c7ae8236ba18eb7.jpg

Brakuje jeszcze pudełeczka z wersją na Xboxa.

20230228_210941.thumb.jpg.cca3a23c5af1e9049799480e4fc91786.jpg

Opublikowano

Opus magnum tetrisa jakkolwiek dziwnie to brzmi

Opublikowano

Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. :macek::rayos::kaz::xboss::reggie:

vNEk4Xr.jpg

Salvio hexia. :potter:

PJd6V3Z.jpg

Pierwszy PSVR kupiłem w dniu premiery. Dobrze wspominam ten sprzęt. Posiadam go do dziś. Spędziłem już nieco czasu z dwójką i przyznam, że całościowo robi niemałe wrażenie (ogrywany Horizon, kajaki, GT oraz RE VIII). :Aloy_cool1:

VfQhbGg.jpg

Klasyki do kolekcji.

8hBqyns.jpg

W pierwsze King's Bounty grałem dobre 14 lat temu na PC. Podobała mi się, zatem kontynuacja będzie niebawem ogrywana.
Battle Chasers: Nightwar również polecam.:drag: Bedę chciał jeszcze nabyć wersję na Słicza.

OrXLhMN.jpg

Xge5y0c.jpg

Niezwykle przyjemne kombo. Jedenasty MK w wersji Ultimate na Series X (na piątej PS już posiadam), a do tego film MK w formacie 4k.
Całość w stylowym stilbuku.:pope:

HDdQfKY.jpg

Hotline Miami. Jedna z moich ulubionych gier na PS Vitę.:yahoo: 
Ależ będę się w nią zagrywał na Słiczu.:headbanger:

Opublikowano

Jeden z najlepszych shmupów na Switcha od mistrzów portów M2

image.thumb.jpeg.30b0bb66ff2a9b6e1bf37decdc8cb933.jpeg

image.thumb.jpeg.4b9c712785f8475fa3e1fb2923c745df.jpeg

Jeszcze raz dzięki @Amer btw gdzie można takie zajebiste protektorki dorwać, w którym wysłałeś gierkę?

Opublikowano

Złoto! :obama:

Na Allegro jest gość który nimi handluje, na wszystkie możliwe platformy, wymiary także cięte pod zamówienia specjalne itp. No dosłownie wszystko, brałem tego setki sztuk u niego i zawsze tip top.

Edytowane przez Amer

Opublikowano
32 minuty temu, GearsUp napisał:

btw gdzie można takie zajebiste protektorki dorwać, w którym wysłałeś gierkę?

Invisible Black

Opublikowano

Jeszcze tylko Metroid i to tyle zakupów pudełeczek na marzec.

Bomb Chicken i Jump King od @Amer a Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie. Kolekcję Contry mam już na Steam i Switcha w cyfrze ale z sentymentu szkoda nie mieć tego w pudle. 

5252F5B5-D5AE-42DB-8C12-5D043E468001.thumb.jpeg.2ca29f29872ece267022c7e5895f3470.jpeg

Opublikowano
55 minut temu, Ukukuki napisał:

Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie

Ciesze się, jeśli zachęciłem. Ja o grze kompletnie nie miałem pojęcia, dopóki kilka lat temu nie sprezentował mi jej @Velius na Steam w ramach świątecznego wariactwa. Trafił idealnie. Grą byłem oczarowany - gameplayem, muzyką, oprawą, pomimo tego, że tak na co dzień, to rzadko sięgam po takie arcade. Świetnie mi się grało i mam z tytułem na tyle miłe wspomnienia, że kupiłem go niedawno również w pudełku na PS4, a teraz również na Switcha. ;) No i OST jeszcze na Steam.

PB nadal ma promo po 50zł Switch lub PS4, więc polecam również innym.

Opublikowano

OLED master rasa, aż nie zacznę oglądać non stop TVN24 hehe #pdk

IMG_20230302_110144.jpg

Opublikowano

Ależ radość, że już jest. 

20230302_124227.jpg

Opublikowano

Dawid zawsze wysyla gierki dzień przed by były na premierę, boi się chlopak bata Nintendo