Opublikowano 25 lutego 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem kupić jedną część, kupiłem sześć
Opublikowano 25 lutego 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja ulubiona seria w folii za jedyne 65 zł? Jeszcze jak
Opublikowano 25 lutego 20232 l Trzeba podkręcać hajpik na nową Zeldę więc wpadł czempionik. Okładka Pegasusa oczywiście z potężnym finalistą Forumkowej Bitwy Gierek
Opublikowano 25 lutego 20232 l Ja oblepiam obudowę kompa i klawiaturę żeby nie wyglądały tak bezpłciowo a ściereczką wycieram łzy pececiarzy po każdej premierze Switchowego sztosa
Opublikowano 25 lutego 20232 l 22 minuty temu, easye napisał: Na co fani Nintendo nalepicie te naklejeczko z gier? Nalepki olewam ale jak dają magnesy to lecą na lodówkę obok magnesów suwenirow z różnych miejsc na świecie które się odwiedziło
Opublikowano 25 lutego 20232 l Są za darmo więc miło z ich strony i sprzedawców ,że nie sprzedają tego osobno. A co z tym robię? Wrzucam do pudełka z myślą golenia frajerów za 10 lat.
Opublikowano 25 lutego 20232 l Najlepsze są figurki lub steelbooki, nie zbieram tego więc od razu leci na olx, chwilę po premierze kosmiczne ceny to osiąga xdddd Koszulki z astral chain czy golfa dumnie noszę Ogólnie fajny bajer z tymi gratisami (np podkładki pod piwo do Mario party superstars też często używane xd) Każde klucze jakie posiadam też dumnie z brelokiem z gratisa
Opublikowano 26 lutego 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Naszła mnie ochota na Gearsy. Najpierw próbowałem na telefonie z gamepass w chmurze. Chodziło spoko, ale granie na tak małym ekranie odpada. Nagle genialna myśl! Przecież mam airplay w telewizorze! No i odpaliłem. O bogowie... rozdzielczość chyba 320x200, 15 klatek i freezy. Stwierdziłem jebać. Podjechałem do gamestopu i zrobiłem to co należało.
Opublikowano 28 lutego 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tetris Effect Connected zakupiony od @Amer Cyfra na Switchu, pudełko na półeczkę Brakuje jeszcze pudełeczka z wersją na Xboxa.
Opublikowano 28 lutego 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. Salvio hexia. Pierwszy PSVR kupiłem w dniu premiery. Dobrze wspominam ten sprzęt. Posiadam go do dziś. Spędziłem już nieco czasu z dwójką i przyznam, że całościowo robi niemałe wrażenie (ogrywany Horizon, kajaki, GT oraz RE VIII). Klasyki do kolekcji. W pierwsze King's Bounty grałem dobre 14 lat temu na PC. Podobała mi się, zatem kontynuacja będzie niebawem ogrywana. Battle Chasers: Nightwar również polecam. Bedę chciał jeszcze nabyć wersję na Słicza. Niezwykle przyjemne kombo. Jedenasty MK w wersji Ultimate na Series X (na piątej PS już posiadam), a do tego film MK w formacie 4k. Całość w stylowym stilbuku. Hotline Miami. Jedna z moich ulubionych gier na PS Vitę. Ależ będę się w nią zagrywał na Słiczu.
Opublikowano 1 marca 20232 l Jeden z najlepszych shmupów na Switcha od mistrzów portów M2 Jeszcze raz dzięki @Amer btw gdzie można takie zajebiste protektorki dorwać, w którym wysłałeś gierkę?
Opublikowano 1 marca 20232 l Złoto! Na Allegro jest gość który nimi handluje, na wszystkie możliwe platformy, wymiary także cięte pod zamówienia specjalne itp. No dosłownie wszystko, brałem tego setki sztuk u niego i zawsze tip top. Edytowane 1 marca 20232 l przez Amer
Opublikowano 1 marca 20232 l 32 minuty temu, GearsUp napisał: btw gdzie można takie zajebiste protektorki dorwać, w którym wysłałeś gierkę? Invisible Black
Opublikowano 1 marca 20232 l Jeszcze tylko Metroid i to tyle zakupów pudełeczek na marzec. Bomb Chicken i Jump King od @Amer a Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie. Kolekcję Contry mam już na Steam i Switcha w cyfrze ale z sentymentu szkoda nie mieć tego w pudle.
Opublikowano 1 marca 20232 l 55 minut temu, Ukukuki napisał: Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie Ciesze się, jeśli zachęciłem. Ja o grze kompletnie nie miałem pojęcia, dopóki kilka lat temu nie sprezentował mi jej @Velius na Steam w ramach świątecznego wariactwa. Trafił idealnie. Grą byłem oczarowany - gameplayem, muzyką, oprawą, pomimo tego, że tak na co dzień, to rzadko sięgam po takie arcade. Świetnie mi się grało i mam z tytułem na tyle miłe wspomnienia, że kupiłem go niedawno również w pudełku na PS4, a teraz również na Switcha. No i OST jeszcze na Steam. PB nadal ma promo po 50zł Switch lub PS4, więc polecam również innym.
Opublikowano 2 marca 20232 l Dawid zawsze wysyla gierki dzień przed by były na premierę, boi się chlopak bata Nintendo