Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

Na co fani Nintendo nalepicie te naklejeczko z gier?

Nalepki olewam ale jak dają magnesy to lecą na lodówkę obok magnesów suwenirow z różnych miejsc na świecie które się odwiedziło 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Najlepsze są figurki lub steelbooki, nie zbieram tego więc od razu leci na olx, chwilę po premierze kosmiczne ceny to osiąga xdddd

Koszulki z astral chain czy golfa dumnie noszę

Ogólnie fajny bajer z tymi gratisami (np podkładki pod piwo do Mario party superstars też często używane xd)

Każde klucze jakie posiadam też dumnie z brelokiem z gratisa

Opublikowano

Jeden z najlepszych shmupów na Switcha od mistrzów portów M2

image.thumb.jpeg.30b0bb66ff2a9b6e1bf37decdc8cb933.jpeg

image.thumb.jpeg.4b9c712785f8475fa3e1fb2923c745df.jpeg

Jeszcze raz dzięki @Amer btw gdzie można takie zajebiste protektorki dorwać, w którym wysłałeś gierkę?

• Plusik 3
  • Lubię! 3
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Złoto! :obama:

Na Allegro jest gość który nimi handluje, na wszystkie możliwe platformy, wymiary także cięte pod zamówienia specjalne itp. No dosłownie wszystko, brałem tego setki sztuk u niego i zawsze tip top.

Edytowane przez Amer
  • Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jeszcze tylko Metroid i to tyle zakupów pudełeczek na marzec.

Bomb Chicken i Jump King od @Amer a Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie. Kolekcję Contry mam już na Steam i Switcha w cyfrze ale z sentymentu szkoda nie mieć tego w pudle. 

5252F5B5-D5AE-42DB-8C12-5D043E468001.thumb.jpeg.2ca29f29872ece267022c7e5895f3470.jpeg

• Plusik 7
  • Lubię! 2
Opublikowano
55 minut temu, Ukukuki napisał:

Sayonara Wild Hearts to polecajka od @Suavek w promocjach. Oceny dobre, gameplay piękny, do tego sosik arcade. Myślę ,że siądzie

Ciesze się, jeśli zachęciłem. Ja o grze kompletnie nie miałem pojęcia, dopóki kilka lat temu nie sprezentował mi jej @Velius na Steam w ramach świątecznego wariactwa. Trafił idealnie. Grą byłem oczarowany - gameplayem, muzyką, oprawą, pomimo tego, że tak na co dzień, to rzadko sięgam po takie arcade. Świetnie mi się grało i mam z tytułem na tyle miłe wspomnienia, że kupiłem go niedawno również w pudełku na PS4, a teraz również na Switcha. ;) No i OST jeszcze na Steam.

PB nadal ma promo po 50zł Switch lub PS4, więc polecam również innym.

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
Gość Rozi
Opublikowano

OLED master rasa, aż nie zacznę oglądać non stop TVN24 hehe #pdk

IMG_20230302_110144.jpg