zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 (edytowane) Jedyne dwie gry, które kupiłem w cyfrze i pudełku, z MP nie mogłem się doczekać, a z Cupheadem wiadomo - też trzeba posiadać w kolekcji. Może jeszcze skuszę się kiedyś na kilka indyków, z tego względu, że Switch (bądź kompatybilny wstecz Switch2) zostaje u mnie na zawsze. Nigdy wcześniej gier nie kolekcjonowałem, bo wolałem dać komuś konsolę z grami, czy odsprzedać za grosze jakiemuś przyjacielowi, niż ta miałaby leżeć kurzyć się w szafie, gdy ktoś mógł korzystać. Do trumny przecież nie zabiorę. Switch będzie wyjątkiem, dlatego że po pierwsze to kawał historii Nintendo, wierzę że w końcu pojawią się wszystkie Mario 3D i Zeldy, a po drugie to handheld, który mogę zabrać ze sobą wszędzie, no i hybryda, gdybym kiedyś miał ochotę pograć z przyjaciółmi na domówce, a jak wiadomo Switch z bogatą biblioteką gier na 4P jest do kanapowego multi najlepszym wyborem. Edytowane 3 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 22 godziny temu, Rozi napisał: OLED master rasa, aż nie zacznę oglądać non stop TVN24 hehe #pdk Co ja patrzę? Zeldunia też wjechała? Będzie cofane to co złe zostało powiedziane? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brolin 328 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 Nioh nioh 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 Zadziałały mi 2 kupony zniżkowe i wyszło mi 110zł w MM. Taka cena to rozumiem. 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 672 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 Zakupy "na pociechę" z ostatnich tygodni. "Kiedyś zagram". Gra Nintendo Exclusive chodząca na Switchu w 60fps za 150zł na premierę? Być nie może... Mój pierwszy Metroid. Nigdy nie grałem w żadną odsłonę. Tyle hajpu wokół wszędzie, to kupiłem trochę w ciemno. Najwyżej będę marudził i wszystkich wkurwiał w stosownym temacie. Również moje pierwsze/jedyne/ostatnie Amiibo, żeby było tematycznie. Prawdę mówiąc myślałem, że będzie to trochę większe. Akurat Samus wygląda spoko, ale jak patrzyłem na inne figurki, to nie wyglądają one jakoś szałowo. Za tę cenę wolę na przyszłość zainwestować w kolejną figurkę Miku. Sayonara Wild Hearts po raz trzeci do kolekcji. Mam już na PC i PS4, więc co mi szkodzi i NS dorzucić? Śliczna gra, urocza muzyka, raz jeszcze polecam. Danganronpy oraz Stardew Valley od @Amer (jeszcze raz dzięki!), również zakupione do kolekcji pudełkowej, bo grane były/będą na PC/SD. Dlatego na tę chwilę pozostają w folii. Trochę niebieskiego, żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że w fana Nintendo się przekształcam, czy innego wariata... Nier i RE4 do ogrania kiedyśtam, może na emeryturze... MGSV stwierdziłem, że chcę do kolekcji, bo mam w pudełkach wszystkie poprzednie główne odsłony, plus gierka mimo wad bardzo mi się podobała. I jeszcze jakieś tam średniaki. 21 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 724 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 (edytowane) Jeszcze się nie spotkałem z tym, żebym miał problem z zakupem gry na Nintendo z półki MM. No ale po rozmowach z panią i rezerwacji na telefon dostałem swoją sztukę dopiero po dostawie po 15 spod lady. I trochę pamięci do mojego domowego laptopa w postaci Samsung Dex. Edytowane 3 marca 2023 przez WisnieR 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 857 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 W koncu! Spoiler RTX 4090 + 13900K + oled 175hz uw. 9 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Badus 272 Opublikowano 3 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2023 Pierwszy preorder w życiu oraz pierwszy kontakt z tym tytułem. Czaiłem się na niego od premiery na Gamecube, kto pobije mnie w cierpliwości? 12 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 15 godzin temu, smallv86 napisał: W koncu! Ukryj zawartość RTX 4090 + 13900K + oled 175hz uw. Co to konkretnie za monitor? Jak się sprawuje? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 alienware aw3423dw 175hz, QD-Oled 1000 nits. Rozdzielczosc 3440 x 1440. Jak sie zachowuje? Jak oled, piekne kolory, nieskonczony kontrast, czarna jak smola czern i ten hdr.......Szczegolnie w gierce jak wlasnie dead space gdzie masz ciemne pomieszczenia i latarke, jakies male ale oczojebne zrodla swiatla. Grajac w taka horze jak sie spojrzy na miejsce gdzie swieci slonce to oko musi sie przez chwile przyzwyczaic. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 kore wa, taki rig że aż mi stanął Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 17 minut temu, smallv86 napisał: alienware aw3423dw 175hz, QD-Oled 1000 nits. Rozdzielczosc 3440 x 1440. Jak sie zachowuje? Jak oled, piekne kolory, nieskonczony kontrast, czarna jak smola czern i ten hdr.......Szczegolnie w gierce jak wlasnie dead space gdzie masz ciemne pomieszczenia i latarke, jakies male ale oczojebne zrodla swiatla. Grajac w taka horze jak sie spojrzy na miejsce gdzie swieci slonce to oko musi sie przez chwile przyzwyczaic. A nie wkoorwia cię odgłos fana, który w tym monitorze chodzi przez cały czas? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Cichy jest no i gram na sluchawkach wiec wyjebongo xd Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 4 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2023 O pillarsach dowiedziałem się kilka dni temu dopiero, nie wiem jak ja nie poznałem wcześniej tej gry, bo jak popatrzyłem na rozgrywkę, to moja tematyka. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2023 Another World to jedna z pierwszych gier w jakie grałem kiedyś na Amidze 500. Sentyment jest mocny więc szukałem podstawowej kopii na Vitę. Za oceanem trafiła się limitka w dobrej cenie w pakiecie z Alone With You. Niedawno skończyłem swoją pierwszą Yakuzę czyli Like a Dragon i mocno zaiskrzyło dlatego klepnięcie preordera na Ishin u Czezkiego było formalnością. Klonoa natomiast wleciała dla dzieciaków ale jej cena w PL to jest jakiś żart - nadal ponad 200pln. A ile nówka w UK ? 80pln. Prosty wybór. Z Cruis'n Blast także cyrki a gra chodziła mi po głowie od momentu jak mocno chwalili ją swego czasu Ping z Czezkim - no przecież nie mogą się mylić. Giera niedostępna w PL, zostały tylko kopie w durnych cenach albo pudełka USK. Anglia na ratunek. Na Tetrisa i RCG Zero ze strony LRG zaspałem ale pokazały się później na kanadyjskim VGP w premierowej cenie. Reszta to tytuły raczej znane każdemu grajkowi, Metroid mnie mocno nakręcił bo nigdy nie miałem okazji zagrać. 18 3 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 o takie rimejki i remastery nic nie robiłem 9 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 23 hours ago, XM. said: Skąd czapeczka? Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 To jest "czapka dokerka". Tak ma być. Możecie też zbierać do niej drobne grając na gitarze w przejściu podziemnym. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Godzinę temu, Ukukuki napisał: Wchodzi ci na głowę? Na siurasa zakładam i ganiam stara po domu. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 To znajdź se młodą, to jej nie dogonisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi