Wredny 9 696 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Ziomek poszczuł linkiem do promocji na Neo24, więc się skusiłem. Koza była na liście do kupienia na kiedyś, a Scars Above niby nie, ale słyszałem, że to taki lajtowy Returnal, więc może nada się na trening przed właściwym wyzwaniem. 7 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Anulowali mi dzisiaj Dredge i Króliki Jakby ktoś po ograniu chciał się pozbyć to Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 806 Opublikowano 31 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 marca 2023 Znowu wzięło mnie na kupowanie starych gier, na starą konsolę... Ale w tym przypadku akurat to jedne z moich ulubionych tytułów "szaroburej generacji". Mam je od lat na PC cyfrowo, ale stwierdziłem, że pudełka też chcę posiadać. Szczególnie, że tylko MGR brakowało mi do kolekcji tych dobrych Metal Gearów. No i poszczęściło mi się, bo obie gry w zaskakująco dobrym i zadbanym stanie, 3xA w korzystnej cenie. Więcej takich zakupów proszę. Myślałem jeszcze nad Fall of Cybertron, ale tego też mam na PC i to nawet w pudełku, zaś sama gra w przeciwieństwie do konsol hula w 60fps, więc nie ma sensu. Świetna gra, lepsza od WfC, ale nie widzę sensu się z nią męczyć na PS3. 15 1 Cytuj
GearsUp 281 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Octopath II brak w polskich sklepach, Dredge to samo Tymczasem największe minusy Switcha: ceny gier nie spadają Nie muszą bo i tak się wyprzedadzą Do tego perełka z importu, którą zgarnąłem w dobrej cenie z allegro (jest jeszcze jedna sztuka ale już w bardziej normalnej cenie) 6 1 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Dzięki @Suavek za info Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Lubię te serię, chociaż przyznam, że nie grałem nigdy w dwójkę, ale planuję nadrobić na Switchu, mimo że mam (a raczej żona ) pudełko z oryginałem na PC. No i po tym jak ograliśmy we dwójkę część trzecią na PS4, teraz czekamy z żoną na 4kę No i chętnie liznę trochę lore z tego pięknego wydania. Za taką cenę grzech było nie wziąć. Zamawiałem z allegro jakby kto pytał i przyszło w idealnym stanie, zapakowane w kartonik i foliopak. Polecam i jeszcze raz dzięki 6 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Warto brać, póki jest, kto się waha, bo na Amazonie cena już skoczyła do prawie 200zł. 1 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Też kupiłem, 43 zł, dzięki za info Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 kwietnia 2023 Jestem gotów na Zelde V2 poszedł na sprzedaż 12 4 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Jedyny model switcha, który jeszcze się broni w 2023 roku Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Największa różnice prócz ekranu robi jego wielkość - czuć wyjebanie tej ramki. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 W dniu 31.03.2023 o 22:33, Luqat napisał: Dzięki @Suavek za info Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Lubię te serię, chociaż przyznam, że nie grałem nigdy w dwójkę, ale planuję nadrobić na Switchu, mimo że mam (a raczej żona ) pudełko z oryginałem na PC. No i po tym jak ograliśmy we dwójkę część trzecią na PS4, teraz czekamy z żoną na 4kę No i chętnie liznę trochę lore z tego pięknego wydania. Za taką cenę grzech było nie wziąć. Zamawiałem z allegro jakby kto pytał i przyszło w idealnym stanie, zapakowane w kartonik i foliopak. Polecam i jeszcze raz dzięki Jest cokolwiek z 1 czy 2? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Coś dla ciała, coś dla DUSZY: Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 20 godzin temu, stoodio napisał: Jest cokolwiek z 1 czy 2? Tyle co nic. Raczej D3. A wariat jeszcze zeldy nie zaplusował? Dziwne. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Właśnie czytam i jestem pozytywnie zaskoczony - bo jednak jest obecna zarówno I jak i II, do tego świetne arty z DIV (najlepszy klimacik). Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Suavek napisał: Tyle co nic. Raczej D3. A wariat jeszcze zeldy nie zaplusował? Dziwne. Bo rzadko tu zaglądam. Nie zbieram żadnych artbooków, steelbooków, czy innych mamutów, ale jeśli ktoś lubi to czemu nie. Wystarczą mi zwykłe switchowskie pudełka, mam na razie niewiele, bo trochę ponad 20 gier, a parę dni temu wleciały do kolekcji: nowy Kirby 2D i Pikmin 3 Edytowane 6 kwietnia 2023 przez zdrowywariat Cytuj
GearsUp 281 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Diofield za 6 dyszek od Zuzagry, chyba jakiś pricebug mieli bo na allegro obniżyli cenę tej gry do 160 a na swojej stronie do 60 i zaraz po moim zamówieniu zmienili status towaru na niedostępny. Także szacunek się należy temu sklepowi, że nie anulowali zamówienia tylko wysłali giereczkę. Ender Lilies - na to bardzo polowałem i w końcu pojawił się na allegro jakiś nowy zawodnik z samymi importami z playasia (polecam przejrzeć ofertę) - https://allegro.pl/uzytkownik/Tokyo_Toybox 2 1 Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Fajne gierki. Ender Lilies można było wyrwać w lepszej cenie z US. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 W końcu mnie wzięło żeby mieć wszystkie odsłony gorszego brata. Jedynkę już od lat miałem. Tył pudełka Grim Grimoire bardzo oszczędny. Chciałem oznaczyć Dave'a ale coś nie działa nie wiem co jest z tym forum 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2023 Trochę PCtowego dobra. Kingdom Under Fire uwielbiam, klon W2 z pewnymi nowościami. To właśnie na bazie tego RTSa powstały dwie części Kingdom Under Fire na Xboxa pierwszego. Wersji gold nie miałem. Trzy giereczki na Switcha. Tytuły dosyć niszowe, każdy z innej bajki jednak wydają się warte ogrania. I mój cel na obecny rok, uzupełnienie kolekcji na Mega Drive. Obecnie mam około 40 tytułów na ten sprzęt, na liście do zebrania kolejne 40. Toy Story mam w kolekcji od ponad 20 lat, jednak sam kartridż. Teraz udało mi się upolować komplet w bardzo dobrym stanie. Świetny platformer schyłku ery 16 bit, grywalny i piękny. Ecco The Dolphin również mam od lat 90 jednak też sam kartridż. Spokojna i piękna gierka jednak mega trudna. Altered Beast to port z automatów, średniak ale kultowy z uwagi na sprzedawanie go przez pewien czas z konsolą. No i wisienka na torcie, pierwsza prawdziwa gra 3D na Mega Drive, Virtua Racing. Strasznie chciałem mieć ten tytuł za dzieciaka. Jest to jedyna gra na Mega Drive wykorzystująca Sega Virtua Processor. Planowano też port Virtua Fighter i Daytona na ten procek. Jednak koszty produkcji tego kartridża zabiły ten pomysł, z uwzględnieniem inflacji to dzisiaj około 1000 zł. Mega Drive miał świetne pudełka i tylne okładki. 12 6 1 Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 te toy story na mega drive to było niesamowite osiągnięcie w programowaniu na ten sprzęt, zwłaszcza sekcje jeżdżone, gość który nad nim pracował ma kanał na youtubie i pokazuje rożne sztuczki programistyczne z mega drivea i nie tylko: 3 2 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Widziałem to parę lat temu, dzięki za przypomnienie Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 52 minuty temu, devilbot napisał: te toy story na mega drive to było niesamowite osiągnięcie w programowaniu na ten sprzęt, zwłaszcza sekcje jeżdżone, gość który nad nim pracował ma kanał na youtubie i pokazuje rożne sztuczki programistyczne z mega drivea i nie tylko: Zasuskrybowane. Fajny material Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 791 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2023 W końcu doszła paczka od wujka z Ameryki 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 807 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 kwietnia 2023 (edytowane) W końcu mam i ja! Będą Święta u Residenta Polecam aktualnego RetroGamera, jest duży artykuł o czwórce i dodatek przeglądowy po wszystkich odsłonach serii. @Wredny pytałeś kiedyś czemu biore gierki na PS4. Odpowiedź jest prosta, nie mam PS5 i cały czas gram na PS4 gdzie mam jakieś 100 zaległych gierek Edytowane 9 kwietnia 2023 przez aux 14 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi